łeh. już się łudziłam, że White Lies wróci na 1... no to cóż no cóż no cóż. nie pozostaje mi nic innego, jak odłączyć się po Farawell'u i powrócić mentalnie do Berlina.
nie napiszę "do za tydzień", bo za tydzień mnie nie będzie [tzn. będę, planuję żyć, z tym, że nie tu, a w Inowrocławiu, z Turnauem, Sojką, Mozilem i Kulką ]
tak więc do sierpnia!
dobrej nocki!
paps!
Bez urazy, ale będziesz pierwszym... nie przywykłem tego robić, ale widze, że coraz trudniej jest utrzymać pewną minimalną dyscyplinę w pisaniu postów.
Przycinanie cytowanych postów poprawia czytelność, i ułatwia wyszukiwanie właściwych informacji — to sprawdzone niejednokrotnie, więc proszę... nie dyskutujmy nad tym, tylko przycinajmy cytowania!
Aloe wg mnie tak troszke nie fair po co mają brać pieniądze z budżetu jeszcze bardziej go osłabiajac nie lubie prezydenta ale tutaj się z nim zgodze Linkin na 1 głosowałem i ...chyba dobrze
czyżby For what it's worth miało być pierwszym numerem jeden Placebo?
White Lies na drugim, więc wszystko jasne, więc wychodzę, ale nie dlatego że nie podoba mi się numer jeden (choć mi się nie podoba, ale bywały już gorsze, a nawet jeśli mi się nie podoba numer jeden to i tak słucham listy do końca, z szacunku dla tych co na niego głosują, bo to przecież lista tworzona przez nas, a nie ustawiana jak chcieliby niektórzy), wychodzę bo telefon już rozgrzany do czerwoności, dziś wieczór kawalerski mojego kumpla a mnie jeszcze tam nie ma...
do następnego
krzysiek83 pisze:Do martinezowiec: Może wystarczy wzmocnić kontrolę opłat. Zaskoczę Cię: mieszkam niestety jeszcze z rodzicami i oni płacą abonament.
Ja płaciłem do grudnia, ale jak przyślą prawidłowy formularz to zapłacę zaległe.
Linkin park to zdecydowanie najlepsze nagranie w top3, chociaż nie jest rwewlacyjne.
Dzięki i do następnej listy.
uzi pisze:
nie napiszę "do za tydzień", bo za tydzień mnie nie będzie [tzn. będę, planuję żyć, z tym, że nie tu, a w Inowrocławiu, z Turnauem, Sojką, Mozilem i Kulką ]
Bez urazy, ale będziesz pierwszym... nie przywykłem tego robić, ale widze, że coraz trudniej jest utrzymać pewną minimalną dyscyplinę w pisaniu postów.
Przycinanie cytowanych postów poprawia czytelność, i ułatwia wyszukiwanie właściwych informacji — to sprawdzone niejednokrotnie, więc proszę... nie dyskutujmy nad tym, tylko przycinajmy cytowania!
Pawelucky pisze:Witam serdecznie jestem nowym starym użytkownikiem forum(dawniej Pawelasky) nie pamietałem hasła i założyłem nowe może tak by pomyslec nad ulepszeniem zasad gdzie nie pamietam hasła szkoda (...)
A wystarczyło — jeśli adres e-majl nie uległ zmianie — poprosić woźnego o nowe hasełko...
więc proszę... nie dyskutujmy nad tym, tylko przycinajmy cytowania!
To raczej nie była dyskusja, tylko luźna impresja. Zresztą uważam, że dawanie banana do zjedzenia byłoby zbyt okrutne.
Chciałem naprawdę dziś nie narzekać bezproduktywnie, ale nie mogę się na koniec powstrzymać: ten Linkin Park na pierwszym brzmi BEZNADZIEJNIE.
Zaskocze was, ale musze to powiedzieć Linkin Park to naprawde umie zrobić przebój. I może się to komuś nie podobać, ale to jest fakt. Super się słucha tego nowego utworu.
To ja troszkę z opóźnieniem się żegnam. Spodziewałem się co prawda większych ruchów w czołówce z powodu letnich burz : )
A co do abonamentu - poprawić ściągalność lub trochę zmienić formułę. Moi rodzice go płacą (a przynajmniej płacili do czasu tej publicznej dyskusji, w której media publiczne spowadza się tylko do telewizji).
To może ja dwie uwagi po Liście:
1. w Trójce jak zwykle świetnie. i jednak będę miał większy problem, z wybraniem sposobu spędzania Listy na zlocie, niż myślałem...
2. dużo przyjemniej czytało się w tym tygodniu komentarze. mam tylko nadzieję, że nie będę musiał co tydzień czytać co przydałoby się w Trójce zmienić... jestem świadomy wad Trójki, ale co tydzień nie chciałbym o tym czytać...