nie spodziewałam się!
  nie spodziewałam się!   
 nie spodziewałam sie tez takiego spadku innej piosenki! Ale to też mnie cieszy

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
 nie spodziewałam się!
  nie spodziewałam się!   

It's not surprise. Kazik had 14 songs at the top.pedrocosta pisze:WOW the drunk song beat me this week
Dlaczego piszesz za mnietanatos pisze:NIE!!!!!!!!Kertoip pisze:A tak a propos tych "sadystów"... Czy jest ktoś na Forum wegetarianinem?

Ja wolę stary singiel i niczego więcej....fajnex pisze:Ja również wolę nowy singiel!Kod: Zaznacz cały
13 0 9 13 Lily Allen - THE FEAR
Wyłącznie są gorsze. Ten to jeden z ich najlepszych utworów ever.krzysiek83 pisze:Numer jest niezły. Są gorsze na (naprawdę bardzo dobrej) płycie.
Front antyświetlny nam się formuje....?Martyr pisze: nie spodziewałam sie tez takiego spadku innej piosenki! Ale to też mnie cieszy

Kod: Zaznacz cały
11    ?       ?       ??     ???
12	0	6	12	Sidney Polak - Deszcz
13	0	9	13	Lily Allen - THE FEAR
14	4	3	18	Kazik - PIWKO
15	-4	5	11	Pedro Costa - THE LIGHT
16	-1	4	15	Voo Voo - BARANY
17	8	2	25	Strachy na Lachy - Wariat
18	-1	7	17	Maria Peszek - Muchomory
19	-3	19	16	Katie Melua - TWO BARE FEETCzy Ty jesteś, a wiesz, że kto inny przechodzi czy wiesz, że ja jestem, a Ty (ewentualnie (lub plus) ktoś jeszcze przechodzi?abd3mz pisze:mateusz15 pisze:Maria Awaria jest dla mnie tak samo przesadzona jak film '33 sceny z życia'.

Jak dla mnie to porównanie to największe zdziwienie w tym roku.Jest, a niedługo będzie ich więcej.Kertoip pisze:Czy jest ktoś na Forum wegetarianinem?
O matko, no to chylę czoło. Ja osobiście nie jestem wegetarianinem, ale jestem pełen podziwu dla tychże osób. Ja nie mógłbym nie jeść mięsa...kajman pisze: Informacja dla Kertoipa: Jestem wegeterianinem dłużej niż ty (i kilka innych osób na forum) żyjesz.
To zdanie wyrwane z kontekstu brzmi bardzo interesujące. Jakby ktoś nagrał, to ja na bank głosuję.kajman pisze:Czy Ty jesteś, a wiesz, że kto inny przechodzi czy wiesz, że ja jestem, a Ty (ewentualnie (lub plus) ktoś jeszcze przechodzi?
 Nareszcie
 Nareszcie 
Dla mnie nie ma nic lepszego od 'Piwka'.PaTToN pisze:tu powinno być "jak się upre" najlepsze na płycie
Ja dotąd za każdym razem słuchałem na trzeźwo i nie zanosi się na to, żeby było inaczej. Rewelacyjna gitara. Notabene lepsza na singlu niż na płycie.Miszon pisze:PS. Piwko - o właśnie wyjąłem z lodówki. ALe oj... na trzeźwo fkatycznie nie da się tego słuchać... (bo pierwszy raz się wsłuchałem włąśnie).
Peszek spłyciła bardzo swoją muzykę, aby dotrzeć do jak największej liczby osób z tekstami [sama się do tego przyznała], a '33 sceny z życia' odważnie pokazują to, co wiele osób bulwersuje, więc reżyserka naraża się na wielu krytyków.mateusz15 pisze:obie pozycje w swoich gatunkach są tak samo wychwalane? cenione? nagradzane? przez krytyków, a wg mnie wcale na to nie zasługują.mateusz15 pisze:Maria Awaria jest dla mnie tak samo przesadzona jak film '33 sceny z życia'.
Też myślałem, że nie mógłbym.Kertoip pisze:Ja nie mógłbym nie jeść mięsa...
I taka obywatelska postawa jest mi szalenie bliskatanatos pisze:Ja też jestem wegetarianem.
Co to za wegetarianin co wpiiiiiiiiii schabowe?
Czyli nie jestem.

z klawiatury mi to wyjąłeś.fajnex pisze:Cieszę się że Guns N'Roses - BETTER wypadłoNareszcie

Pokaż mi swoją klawiaturę a powiem ci co jesz.uzi pisze:z klawiatury mi to wyjąłeś.fajnex pisze:Cieszę się że Guns N'Roses - BETTER wypadłoNareszcie
Dla mnie najtrudniejsze w wegetarianiźmie najtrudniejsze byłoby znalezienie we właściwych ilościach "zamienników" mięsasłoik pisze:Też myślałem, że nie mógłbym.Kertoip pisze:Ja nie mógłbym nie jeść mięsa...

Ta druga opcja.kajman pisze:Czy Ty jesteś, a wiesz, że kto inny przechodzi czy wiesz, że ja jestem, a Ty (ewentualnie (lub plus) ktoś jeszcze przechodzi?

Saxofony tam akurat są rewelacyjne, ale mnie dobija ten beznadziejny, wkurzający bit.PaTToN pisze:Tekst rozprawy jest w sumie dobry ale te jassowe saksofony doprowadzają mnie do szału
z mojej to byś raczej wyczytał co piję.słoik pisze:Pokaż mi swoją klawiaturę a powiem ci co jesz.

a mówiłem wczoraj że kac murowanyuzi pisze:z mojej to byś raczej wyczytał co piję.słoik pisze:Pokaż mi swoją klawiaturę a powiem ci co jesz.

rzeczywiście dobre na otumanienie.

Kod: Zaznacz cały
Super  Świetnie    Zawsze    wysoko    MONTY PYTHON - always look on the bright side of life