dziś piszę z opóźnieniem, ale na Politechnice nie mieliśmy dojścia do netu.
jak Wam się podobało notowanie, tak ogólnie? ale nie piosenki i kolejność, tylko prowadzenie? bo choć to była Lista wyjazdowa, to jednak nie taka zwyczajna. i nie dlatego, że była z Warszawy, tylko dlatego, że nie było tłumów ludzi i kolejek do pozdrowień. siedzieliśmy w małym pokoju - "załoga" plus ok. 10-12 "widzów". było kameralnie i bardzo miło. i ciekawie. byli goście ze studenckiego radia, była pani Kasia Pakosińska, była Miss i Mister Politechniki wybrani dosłownie pół godziny wcześniej, no i była Miss Polonia 2008 

. to była niezła sytuacja - stoję w pokoju i chcę coś powiedzieć Bobbiemu, ale widzę, że gdzieś zniknął. kurde, gdzie on jest, przecież Balonik mówi, że chce go wziąć na antenę, a jego nie ma. no więc postanawiam wyjść i go poszukać, ruszam do wyjścia, a tu drzwi się otwierają i wchodzi Bobby z ... Miss Polonia 2008 

. nie mówiąc już o tym, że jednocześnie przyprowadził też Miss Polonia 2007  

. 
ja również pozdrawiam wszystkich przyszłych, obecnych i byłych studentów. choć ja jestem zdecydowanie umysł ścisły, to jednak nie studiowałem na Politechnice, a w "konkurencji". choć prawdę mówiąc egzamin na Polibudę też zdawałem i nawet zdałem, ale jednocześnie zdałem też na Uniwerek, no i jego wybrałem. a właśnie, umysł ścisły. mam nadzieję, że mój dowcip był zrozumiały, bo Balonik chyba naprawdę go nie zrozumiał... 

w skrócie moje wrażenia z ruchów na Liście:
- fantastyczny skok "Stop, I Don't Love You Anymore", ale póki co nie cieszę się za bardzo, zobaczymy za tydzień czy to nie jednorazowy wyskok...
- Akurat dość niespodziewanie debiutuje w 30-ce i wyrównuje swój "rekord" na Liście. ciekawe czy go pobije... choć mi osobiście ta piosenka niezbyt podchodzi...
- Gunsi w miarę nieźle. liczę że za tydzień będzie przynajmniej tej samej wielkości skok.
- "Viva La Vida" wreszcie jakoś sensownie spada. i oby to był początek końca tej miernoty.
- "Stepping Stone" pięknie. pluję sobie w brodę, bo czułem, że dziś to będzie duży skok, ale w Znawcy obstawiłem dość asekuracyjnie...
- "Hiszpan" się ładnie trzyma 

- Comę uwielbiam. ale nie ten kawałek 

.
Witam nowych komentatorów i jednocześnie proszę o nie wciskanie caps locka przy pisaniu postów.