To kiedy rusza King Crimson Top??? To pytanie chyba przede wszystim do Kajmana. Ja już zacząłem się osłuchiwać z dyskografią, ale chciałbym wiedzieć, bo jeśli nie to może Nasza Lista ??? Topy i Listy nie lubią pustki
abd3mz pisze:Wolałbym top niż Naszą Listę. Mam już kilkanaście albumów na dysku i kilka przesłuchanych. Jak kajman założy wątek to podzielę się linkami.
Ja podobnie, tyle tylko że płyty mam na półce, a nie na dysku (za to nie jest ich kilkanaście, tylko 5 bodajże).
abd3mz pisze:Wolałbym top niż Naszą Listę. Mam już kilkanaście albumów na dysku i kilka przesłuchanych. Jak kajman założy wątek to podzielę się linkami.
Założe najpóźniej w niedzielę. Przyznam się, że rozwiązałeś za mnie pewien problem (wielkie thanksy), ponieważ zastanawiałem się nad sposobem udostępnienia muzyki. Chomik od prwnego czasu nie jest już idealnym rozwiązaniem.
A zaglądałaś do pierwszego postu? Chyba, że potrzebujesz dokładniejszych informacji. [Zdaje się, że koncert Queen został odwołany, więc kolejność zostaje taka jaka jest i na każdy top przypada w okolicach miesiąca.]
[a kto by teraz przy 11 stronie zaglądał do pierwszego postu? . nie wiedziałam, że tam takie rzeczy są wklejone... dzięki].
ech... szkoda, że o pewnych koncertach i o pewnych nowych płytach nie było jeszcze wtedy wiadomo...
w następnym plebiscycie znowu nie będzie pretekstu dla SR...
Też jestem za wstrzymaniem się z kolejnym plebiscytem, na "po nowym roku".
Natomiast mam taką propozycję. Skoro zbliża się sezon "wszech czasowy", to moglibyśmy w końcu zrobić TOP TELEDYSKÓW WSZECH CZASÓW. Głosowanie odbywałoby się w listopadzie/grudniu (do ustalenia). Wybierałoby się 20 najlepszych, ulubionych teledysków.
Ponieważ znakomitych "wideów" jest mnóstwo i sam na swoim przykładzie wiem, że ciężko wszystkie od razu zebrać na swojej liście (bo ciągle o jakimś starszym teledysku sobie przypominam) to mam taki pomysł, żeby głosy można było zmieniać (uzupełniać), aż do końca głosowania. Oczywiście nie upieram się przy tym.
W necie można znaleźć różne podsumowania najepszych teledysków (linki się jeszcze poda). A ja mam np. notatki z czasów MTV - Top 200 wszech czasów z (chyba) 1992 roku. Mogę zamieścić, tak żeby łatwiej byłoby sobie poprzypominać stare tytuły.