W koncu jestem Kiefer czyli o chlopcu, ktory jezdzi koleja, prawda?

hmm, nie wiem jak zes to wyliczyl, bo po 19.00 przyjezdzaja Yacy, Martyrka, Gary i kajman. W dodatku dominik_fi bedzie orientacyjnie ok. 19.00, ale duzo zalezy od punktualnosci komunikacji a takze korkow. Owszem, moze sie zdarzyc, ze zdazycie na 19.21. Szanse oceniam na 10%.Kiefer pisze:I wychodzi na to, ze w piatek tylko adr bedzie po 20ej, cala reszta przed 19. To moze nastawic sie na pociag o 1921?
to dobry pomysl!Kiefer pisze:Do adr-a: Twoja Hancza jest na Wschodnim o 2021, tam jest 9' na przesiadke na osobowy do Srodborowa, wysiadajac na Centralnym nie zdazysz na ten pociag, tylko na nastepny [+60']. Rozwaz, czy nie lepiej przesiasc sie jednak na Wschodniej...
wyglada mi na to, ze w sobote rano ze Srodborowa wchodza w gre 2 pociagi: 1. 9.18-10.11, 2. 10.48-11.41..Grycek pisze:Ja mogę przyjść na centralny w sobotę rano. 10:30 jest dobrą godziną?
1901 i 1910 to wciaz przed 1921ku3a pisze:hmm, nie wiem jak zes to wyliczyl, bo po 19.00 przyjezdzaja Yacy, Martyrka, Gary i kajman. W dodatku dominik_fi bedzie orientacyjnie ok. 19.00, ale duzo zalezy od punktualnosci komunikacji a takze korkow. Owszem, moze sie zdarzyc, ze zdazycie na 19.21. Szanse oceniam na 10%.Kiefer pisze:I wychodzi na to, ze w piatek tylko adr bedzie po 20ej, cala reszta przed 19. To moze nastawic sie na pociag o 1921?
Hancza pewnie na 1-2, osobowy na drugim koncu [5-6?], trzeba spojrzec na klapki nad tunelem [przy wyjsciu z hali glownej].ku3a pisze:to dobry pomysl!Kiefer pisze:Do adr-a: Twoja Hancza jest na Wschodnim o 2021, tam jest 9' na przesiadke na osobowy do Srodborowa, wysiadajac na Centralnym nie zdazysz na ten pociag, tylko na nastepny [+60']. Rozwaz, czy nie lepiej przesiasc sie jednak na Wschodniej...
da sie skads wyciagnac informacje na ktory peron przyjezdza Hancza a z ktorego odjezdza osobowy?
Uwaga !!! byłem dzisiaj zostawić zaliczkę i dogadać szczegóły. Kuba pisał, że cena za dobę w pokoju dwuosobowym z pełnym wyżywieniem to 75 zł (tak podałem Kubie i tak jest też w internecie). Bez obiadu będzie około 15-20 zł taniej czyli około 55-60 zł.dominik_fi pisze:Cennik
Pobyty wczasowe (nocleg i całodzienne wyżywienie dla jednej osoby)
1. pokój jednoosobowy 100 PLN
2. miejsce w pokoju dwuosobowym 75 PLN
3. miejsce w pokoju trzyosobowym i większym 65 PLN
4. apartament dwuosobowy (cena bez wyżywienia) 150 PLN
Pobyty hotelowe (cena noclegu ze śniadaniem)
1. pokój jednoosobowy 70 PLN
2. miejsce w pokoju dwuosobowym 50 PLN
3. miejsce w pokoju trzyosobowym i większym 35 PLN
Usługi konferencyjne
1. wynajęcie sali konferencyjnej – widowiskowej 150 PLN za dzień
a o kobietach nicku3a pisze:Kolejna rzecz... Spotkanie bedzie w miare uroczyste, wiec dobrze by bylo dostosowac rowniez nasze stroje. Nie mowie, zeby panowie zakladali krawaty, ale przynajmniej, zeby nie byly to jakies znoszone t-shirty.
no własnieneon.ka pisze:a o kobietach nic![]()
Neon.ko, myśle, że tak chyba mogłybyśmy odstraszyć Niedźwiedzia....neon.ka pisze:suknie wieczorowe?![]()
Martyrko, no jakby tak popatrzeć na godzinę spotkania z Niedźwiedziem, to w suknie wieczorowe powinnyśmy się raczej ubrać do BalonikaMartyr pisze:Neonk.ko, myśle, że tak chyba mogłybyśmy odstraszyć Niedźwiedzia....neon.ka pisze:suknie wieczorowe?![]()
no Ku3a pisał tylko o krawatach, więc nic nie wiadomo, może to będą smokingi o takim trochę obniżonym standardzieMartyr pisze:zreszta - taki strój jak na bal... to chyba ten sam poziom elegancji co garnitur czy smoking w męskim wydaniu...
To może byśmy zrobili tak jak Kiefer pisał, że wysiadamy w Otwocku i czekamy 15 minut na Wasz pociąg. Wtedy Wy będziecie mieli 20 minut na przesiadkę i bez zbędnego pośpiechu przejdziecie na Warszawę Śródmieście.ku3a pisze:- 19.10 - Gary i kajman
To dobry plan. Tylko że znowu namieszam, bo jadę jednak wcześniejku3a pisze:Plan na piatek:
Kiefer, Wojtek, Megalomaniac - spotykamy sie o 18.40 na peronie na ktory o 18.50 ma przyjechac IC z Krakowa.
...
Tam wysiadam i czekam na adr'a.
...
Ok. Wiadomo, który to jest peron?ku3a pisze: Co sobotni zlotowicze sądza o tym, zebysmy umowili sie o 11.45 na peronie na ktory przyjedzie pociag z Gliwic, ktorym bedzie jechac Jopkolog? Wtedy poczekalibysmy jeszcze na Robinsona dojezdzajacego z dworca Zachodniego i ew. na neon.kę, jesli nie zdazylaby na 11.45. Moze byc? No chyba ze jeszcze w miedzyczasie znajdziemy inne polaczenie ze Srodborowa.