GregF pisze:16 (N). Trudno o lepszy solowy początek - Rojek zawędrował najwyżej z nowości . W "Ciszy i wietrze" może i brzmi bardziej popowo niż z Myslovitz, nie wspominając o Lenny Valentino, ale oby każdy popowy artysta komponował piosenki na takim poziomie.
to jest piosenka do bajki, której w wersji angielskojęzycznej śpiewa Rob Thomas....także to nie dzieło Rojasa
marsvolta pisze:Smashing Pumpkins to by była piekna nowosc za tydzien. Bedzie ktoś na to głosował??? W sumie taki zaepół nie miał a ni jednego wielkiego przeboju na tej liscie!!! No moze troche Ava
ja juz zdazylem zaglosowac jako pierwszy i zachecam innych do tego, zeby glosowac na "Tarantule" jak mozesz zobaczyc w innym watku
no to super ja tez juz zaglosowalem bo mi glosowanie wylaczyli przed czasem niestety!!!
kajman pisze:Myślałem, że Alinka pokrąży jeszcze długo w okolicach 15, a tutaj buch w dół I do tego radio mi przerywa
witam,
więc widzę, że nie tylko ja tak mam .... niestety. Teraz przerzuciłem się na inny serwer - gdzie słabsza jakość, ale leci bez przerw. Więc nagrywanie leci dalej. Chyba, że ktoś będzie miał nagranie pierwszej i drugiej godziny w dobrej jakości bez przerw... Bez odbioru
jacek
GregF pisze:16 (N). Trudno o lepszy solowy początek - Rojek zawędrował najwyżej z nowości . W "Ciszy i wietrze" może i brzmi bardziej popowo niż z Myslovitz, nie wspominając o Lenny Valentino, ale oby każdy popowy artysta komponował piosenki na takim poziomie.
to jest piosenka do bajki, której w wersji angielskojęzycznej śpiewa Rob Thomas....także to nie dzieło Rojasa
a ja sie bardzo ciesze, ze nie ma juz z nami kwiatkow
naprawde myslalem, ze bede musial tej chaly sluchac z pol roku
a okazalo sie, ze meczylem sie "tylko" 16 tygodni
ku3a pisze:a ja sie bardzo ciesze, ze nie ma juz z nami kwiatkow
"Motorka" spodziewalem sie wyzej.
"Kwiatki" w porównaniu z nowym Rojkiem to jest arcydzielo
Zrobiłam sobie małą przerwę i wpadłam tutaj do Was..
Słyszałam przed Bombonierką pozdrowienia dla naszego forum
Kurcze, jak fajnie...tylko nie zwróciłam uwagi jak miał na imię ten ktoś pozdrawiający...
Ja też, za to dla mnie Żółte Kwiatki były na LP3 o jakieś 10 tygodni za krótko. Dobrze, że to jeszcze nie koniec singlowych historii z ostatniej płyty Myslo - mam nadzieję, że tytuł "Znów wszystko poszło nie tak" okaże się przewrotny.
"Kwiatki" w porównaniu z nowym Rojkiem to jest arcydzielo
A jakie odczucia w stosunku do nowego Myslovitza, który za tydzień, dwa będzie w 30. Dla mnie najmniej słaby z ostatnich.
Martyr pisze:Zrobiłam sobie małą przerwę i wpadłam tutaj do Was..
Kurcze, jak fajnie...tylko nie zwróciłam uwagi jak miał na imię ten ktoś pozdrawiający...
Martyr pisze:Zrobiłam sobie małą przerwę i wpadłam tutaj do Was..