Ania Dąbrowska z BARDZO DOBRYM utworem. Nie rozumiem tych, którzy wrzucają ją do tego samego worka co Gosię Andrzejewicz i inne Brodki... Nie mówię jednak, że ją lubię
[quote="saferłel"]Nie Love Story u mnie królowało. Czasem potrzeba dość prostej piosenki na liste, która staje sie przebojem, tak było z tym singlem Ja go lubię.
quote]
"Love Story" ma obok "Strach sie bac" najgorszy text tego roku na krajowym podwórku
kajman pisze:W plecy w znawcy mam, ale cieszę się, że Myslovitz leci.
A za Cook mam i w plecy w znawcy i jeszcze zły jestem, że nie leci. Zdecydowanie najgorszy utwór w 30.
jeden z najlepszych, ale tu wychodzi konflikt pokolen
saferłel pisze:Właśnie sobie zobaczyłem pechową 7. Jak temu mogłem się spodziewać jak zawsze znalazłem piosenki do top 10 (BP, Wilkim MSP) i do top 30 (Yoko i The Fray) W sumie z tego zestawu nie lubię tylko Kowalskiej, bo Markowskiego nie znam.
Wilki? ale chyba do top10 koszmarów roku 2007?
Gdyby, odpukać, wdarli się do Poczekalni, nie miałbym problemu z wyborem nr 1 do Koszmarlisty.
saferłel pisze:Nie Love Story u mnie królowało. Czasem potrzeba dość prostej piosenki na liste, która staje sie przebojem, tak było z tym singlem Ja go lubię.
quote]
"Love Story" ma obok "Strach sie bac" najgorszy text tego roku na krajowym podwórku
Sam wyznałeś mi, że nie jesteś specem od liryki, ale ok. Wiem dobrze jaki jest tekst i choć 90% pytanych ludzi powie TAK na pytanie czy LS ma banalny tekst ja powiem, że dla mnie jest ok i pasuje do utworu i.... ogólnie.... w ogóle jestem na TAK.
Wybaczcie, ale kończę dyżur na forum dzisiaj. Zmykam na kolację a potem chyba będę "co innego widział, co innego słyszał", bo mi się ten historyczny kanał spodobał. Przynajmniej nie ma tam reklam. Sayonaura wszystkim!
mrsap pisze:A ostatnia płyta Toola oczywiście przepadła na LP3... ech...
Za to "Right In Two" u mnie już czwarty tydzień na pierwszym miejscu listy przebojów
A u mnie już 11, ale listę na mycharts wrzucę może jutro, może pojutrze.
Tydzień temu zacząłem się głęboko zastanawiać co przypominają te chórki, śpiewające "Tu tu i teraz". I dziś wymyśliłem. Podobne były w ostatnich piosenkach Patrycji Kosiarkiewicz na Liście (jakieś 2 lata temu).
Jak byłem na wsi to ten utwór 1 raz usłyszałem i niezwykle mi się spodobał, teraz też jest ok. Ciekawe czy zajdzie tak wysoko u mnie na LP jak Niewiem o Trawie.
(22) "Motorek" wjezdza na LP3. Turnau to takze w Polsce klasa, ladna muzyka, a utwory takie jak "Bracka" to prawdziwe perelki. chociaz w jego przypadku z plyty na plyte jest coraz slabiej