mam nadzieję, że Crazy Mary wysoko; w tamtym roku składanka charytatywna z tym fantastycznym utworem przypłynęła do mnie ze Stanów. teraz mam i ja postać fizyczną bo chyba singla fizycznego nie było... a może się mylę
adrianec pisze: ↑sob sty 01, 2022 11:26 am
Moim zdaniem zestaw do głosowania powinien nie być jedną listą do scrollowania. Lepiej by się głosowało pod literkowymi listami. Tak część z nas odpuszczała pewnych wykonawców, zanim się do nich by dobrać, to sporo zachodu...
A pamiętasz jak się to skończyło z zakładkami? Na pewno do tego nie wrócą. Natomiast zestaw można by trochę przemodelować - za rok będą nasze propozycje, ale te najgorzej sobie radzące dobrze byłoby usunąć.
adrianec pisze: ↑sob sty 01, 2022 11:28 am
mam nadzieję, że Crazy Mary wysoko; w tamtym roku składanka charytatywna z tym fantastycznym utworem przypłynęła do mnie ze Stanów. teraz mam i ja postać fizyczną bo chyba singla fizycznego nie było... a może się mylę
Obyś miał rację. Niestety Perłowi w ostatnich latach w odwrocie (podobnie jak w znacznej mierze lata 90.)
JoyDivision. Oby nic gorszego dziś nie było. Pamiętam jak było na Liście w 1996, wkurzałem sie że tak wysoko jest (zdaje się do 10 doszło), na szczęście krótko było (nie wiedziałem że to stary numer jest).
95 - Private investigations
94 - Love will tear us apart
Bardzo miły fragmencik. Joy wprawdzie nie ma startu do poprzednika, ale też bardzo przyjemnie brzmi.
adameria pisze: ↑sob sty 01, 2022 11:13 am
30 lat od śmierci F.M., to też mogło decydować.
Nie sądzę, żeby akurat ktoś tak myślał: aha, 30 lat minęło, więc zagłosuję
Bardziej po prostu jest to bardzo lubiany zespół przez aktualnie głosujących pewnie.
Ostatnio zmieniony sob sty 01, 2022 11:33 am przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolę płacić niż słuchać reklam i mam wrażenie, że sporo osób podziela mój punkt widzenia.
No i jest pierwszy mój głos.
Tak - 40 tys podziela. Kilkaset tysięcy słuchaczy starej Trójki nie. Jestem głosem milczącej większości, która chce słuchać radia za darmo. A nie płacić za możliwość głosowania.
barb42 pisze: ↑sob sty 01, 2022 11:32 am
Galvanize na którym miejscu?
Oby poza top 1000. 93 - Somebody that I used to know
A to taki utwór, który jest całkiem przyzwoity, ale wyniki na LP3 zrobiły mu złą robotę. A ja się cieszy, że to on jest rekordzistą pierwszych miejsc.