LLucky pisze:Tak na marginesie LP: czasami mam okazję usłyszeć przypadkiem, co prezentują Zetki i eReMeFy ...
Mnie w ogóle zastanawia jak można brać pod uwagę takie stacje w jakichś porównaniach
Ale ja nie porównuję ZET i RMF do Trójki. Ja usiłowałem spojrzeć na świat uchem słuchacza takiej stacji. Mój mózg już tak ma, że analizuje wszystko, co do niego wchodzi.
Ależ dobrze odczytałem Twoje intencje. Zastanawiam się jedynie, czy warto dokonywać takiego zabiegu? Poniekąd znam wiele osób, którzy preferują te stacje i jak się przyjrzeć ich postrzeganiu świata, to jednak dostrzegam wiele "ułomności", które przekładają się na ich problemy z radzeniem sobie ze światem jaki jest Nie twierdzę, że Trójka jest jakimś wyznacznikiem, zwłaszcza obecnie (tym bardziej kiedy niejaki Sobala staje na czele radia publicznego - ktoś go jeszcze pamięta ?)
Ostatnio zmieniony pt mar 10, 2017 10:04 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
EVENo pisze:Dla mnie Daria to nowa Mela, a to są mocne słowa.
Wg mnie Mela zawsze mocno inspirowała się Nosowską, więc w takim razie Twoje słowa przetłumaczyłbym jako "Daria to kopia kopii Kasi". Ale to akurat słabe...
Z innej beczki: kiedyś rozwalę radio trzaskając energicznie w wyłącznik w czasie reklam...
FOXD pisze:Poniekąd znam wiele osób, którzy preferują te stacje i jak się przyjrzeć ich postrzeganiu świata, to jednak dostrzegam wiele "ułomności", które przekładają się na ich problemy z radzeniem sobie ze światem jaki jest
FOXD pisze:Poniekąd znam wiele osób, którzy preferują te stacje i jak się przyjrzeć ich postrzeganiu świata, to jednak dostrzegam wiele "ułomności", które przekładają się na ich problemy z radzeniem sobie ze światem jaki jest
Zgadza się. Właściwie to też widać troszkę na przykładzie Brodki, który podałem. I tym bardziej byłem zadowolony, że znam lepiej jej obecną twórczość niż tę wcześniejszą.
FOXD pisze:niejaki Sobala staje na czere radia publicznego - ktoś go jeszcze pamięta ?
Aż nadto dobrze. Mam w zamrażarce pamiątkę po nim.
Hmm, Leonard K. nie jest koszmarem, ale też nie jest w moich obszarach preferencji muzycznych Ale ok, niech będzie, że w dzisiejszym kryterium będzie dobrym kawałkiem. Za tydzień raczej będzie większe zrónicowanie
Wynik na dziś - TOP30:
Koszmary vs dobre utwory: 10:12
Ostatnio zmieniony pt mar 10, 2017 10:22 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 2 razy.
FOXD pisze:Hmm, Leonard K. nie jest koszmarem, ale też nie jest w moich obszarach preferencji muzycznych Ale ok, niech będzie, że wdzisiejszym kryterium będzie dobrym kawałkiem. Za tydzień raczej będzie większe zrónicowanie
Może spróbuj dodać trzecią, pośrednią klasę to Twojej klasyfikacji.
FOXD pisze:Wynik na dziś - TOP30:
Koszmary vs dobre utwory: 10:11
FOXD pisze:Hmm, Leonard K. nie jest koszmarem, ale też nie jest w moich obszarach preferencji muzycznych Ale ok, niech będzie, że w dzisiejszym kryterium będzie dobrym kawałkiem. Za tydzień raczej będzie większe zrónicowanie
Wynik na dziś - TOP30:
Koszmary vs dobre utwory: 11:11
FOXD pisze:Hmm, Leonard K. nie jest koszmarem, ale też nie jest w moich obszarach preferencji muzycznych Ale ok, niech będzie, że wdzisiejszym kryterium będzie dobrym kawałkiem. Za tydzień raczej będzie większe zrónicowanie
Może spróbuj dodać trzecią, pośrednią klasę to Twojej klasyfikacji.
Za tydzień tak zrobię
Davidek oczywiście na minus, chyba że zagra coś instrumentalnie
Wynik na dziś - TOP30:
Koszmary vs dobre utwory: 11:12