ku3a pisze:a propos mixu, o którym właśnie przypomniał Balonik - przeglądam sobie właśnie odpowiedzi na kartkach pocztowych .
no ale należą się bęcki, ponieważ wśród kartek nie znalazłem żadnej od znanego mi z nazwiska forowicza... .
a czas ucieka .
Ja nie napisałem bo ... bo ... bo nie wszystko ... bo ... zapomniałem.
konwicki1980 pisze:Ja wysłałem nietypową przesyłkę - envelo (list Poczty Polskiej nadawany przez internet) - mam pytanie, czy coś takiego dotarło, bo niestety w tym skrypcie PP nie można robić żadnych dopisków na kopercie. Byłbym wdzięczny za informację.
może jeszcze przyjdzie. na razie nic takiego nie widzę.
ale mniej więcej połowa odpowiedzi jest w kopertach, więc nie tylko kartki pocztowe poprzychodziły.
Usługi Cyfrowe PP mieszczą się przy ul. Żaryna w Warszawie, wysłałem ekonomicznym, ale mam nadzieję, że do przyszłego tygodnia dojdzie. Szkoda, że mailem nie można wysyłać odpowiedzi. Poczta Polska nie ma u mnie dobrej opinii.
Poza tym list zaadresowałem ogólnie do Programu III. Mam nadzieję, że ktoś, kto to otworzył, przekaże we właściwe ręce.
Ostatnio zmieniony pt maja 08, 2015 9:18 pm przez konwicki1980, łącznie zmieniany 1 raz.
gżegoż pisze:I podziwiam, że zmieściłeś to wszystko na widokówce! Ja musiałem się sporo nagimnastykować, by przy poprzedniej okazji zmieścić dziesiątkę utworów, krótkie życzenia dla jubilata i swój podpis
Łatwo nie było bo wzrok już nie ten. Ale ręka pewna
Ostatnio zmieniony pt maja 08, 2015 9:19 pm przez DarekM, łącznie zmieniany 1 raz.
jak ja nie cierpię tej piosenki ... o rety .... nie znoszę .... ta piosenka to porażka na liście, porażka na polskim rynku muzycznym w ogóle porażka ... idź sobie być tworzywem gdzie indziej
Emilia pisze:Może od dziś, tak w formie rozrywki, będziemy spędzać piątkowe spotkania na forum donosząc jedni na drugich. Dopiero będzie uroczo.
Wielce Szanowna Administracjo,
Jako uczciwy i oddany forowicz pragnę donieść o wielkim bezeceństwie, jakie co tydzień odbywa się podczas komentowania jakże zacnej i szacownej audycji, jaką bez wątpienia jest Lista Przebojów Programu Trzeciego. Otóż jeden z osobników, znanych mi osobiście, także z imienia i nazwiska, które gotów jestem dostarczyć Wielce Szanownej Administracji po stosownych uzgodnieniach, ów osobnik, który bezczelnie pozwolił sobie przybrać pseudonim taka obrzydliwy, że przytaczanie go tu spowodowałoby obrazę dobrego obyczaju, albowiem pseudonim ten genezę swą ma w nazwie zwierzęcia, którym straszyć można by dzieci, a zatem osobnik ten w chwilach przeznaczanych przez porządnych użytkowników i Prawdziwych Polaków na ucztę muzyczną, którą karmią swe złaknione piękna dusze, on oddaje się folgowaniem swym obmierzłym pokusom cielesnym i tapla się w swej rozpuście, chełpiąc się nią publicznie, ba!, w domyśle zachęcając innych do podążania w jego ślady, by ich niewinne duszyczki zwieść na manowce zepsucia, a robi to wszystko bezczelnie pozbawiając innych pokarmu, albowiem wyżera on, nie wahajmy się tego słowa użyć, gdyż nie jest to zwykłe odżywianie się, tylko pochłanianie do bólu aż naturalistyczne, wyżera on zapasy kiślu! Tak! Kiślu!!!
Pozostając do usług Wielce Szanownej Administracji polecam się w sprawach prostowania kręgosłupa moralnego matecznika naszego, jakim jest forum zarządzane przez Wielce Szanowną Administrację, podczas gdy wrodzona skromność powoduje u mnie rumieniec wstydu na myśl samą o podziękowaniach, jakie Wielce Szanowna Administracji chciałaby zapewne mi posłać, więc proszę o nie się nie kłopotać. Do stóp padam i rączki całuję
Życzliwy
Urocze może nie jest, ale faktycznie zawsze to jakaś rozrywka.