piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)
w ten piątek Helen już będzie, więc N20 postaram się szybko zamieścić.
zaległe też będą.
zaległe też będą.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1039
Poprawione.kajman pisze:Proszę mnie policzyć jako osobę, która głosowała na utwór promowany, bo tak uczyniłem, głosując na LP3. Zapomniałem natomiast zagłosować na forumową, przez co także nie umieściłem informacji o głosowaniu na utwór promowany. Nota bene, gdybym nie przeczytał tej informacji tutaj to nadal tkwiłbym w nieświadomości do faktu nie oddania głosów na forum.
- Isenor
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007( Not. 1301)
Zdecyduję się na promocję wybiorę coś z dwójki : Megadeth - SUPER COLLIDER lub Blackmore's Night - THE MOON IS SHINING. Wieczorem jeszcze potwierdzę co będzie promowane.
Mam nadzieję, że zdecydujesz się na drugi wariant z powodu tego, że Megadeth będzie już w poczekalni.Isenor pisze:Zdecyduję się na promocję wybiorę coś z dwójki : Megadeth - SUPER COLLIDER lub Blackmore's Night - THE MOON IS SHINING. Wieczorem jeszcze potwierdzę co będzie promowane.
- ADDY
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
- Kontakt:
A ja już wiem co będziemy promować w następnym notowaniu! Ale Wam nie powiem 

Oba awansowały do poczekalni, więc trzeba pomyśleć nad czymś innym. Jeśli Isenor niczego nie wytypuje, to niech myślą inni: majster, romec lub ku3a. Czasu niestety nie ma zbyt wiele.Isenor pisze:Zdecyduję się na promocję wybiorę coś z dwójki : Megadeth - SUPER COLLIDER lub Blackmore's Night - THE MOON IS SHINING
- Isenor
Ja poproszę o zawieszenie.
Majster prosił o zawieszenie, czyżby moja kolej?
Wahałem się od kilku tygodni... Którego Nationala promować? Jednak życie uprościło mój wybór... nie pozostawiając mi żadnego z dwóch utworów do promowania!
A więc z serii "dobre bo polskie" zdecydowałem się na promowanie:
Animators - NO!
Wahałem się od kilku tygodni... Którego Nationala promować? Jednak życie uprościło mój wybór... nie pozostawiając mi żadnego z dwóch utworów do promowania!
A więc z serii "dobre bo polskie" zdecydowałem się na promowanie:
Animators - NO!
- ADDY
- Kontakt:
Gdy już będę mógł promować, to wybieram do promocji:
OCN - THE FIRST CUT
w zastępstwie:
P.O.D. - BEAUTIFUL
Empire Of The Sun - ALIVE
Phoenix - TRYING TO BE COOL
OCN - THE FIRST CUT
w zastępstwie:
P.O.D. - BEAUTIFUL
Empire Of The Sun - ALIVE
Phoenix - TRYING TO BE COOL
Najwyżej ja dostanę po głowie, ale
Więc promujemy.
chociaż właściwie nie możesz to jeżeli nie zaproponujemy tego, to promocji w ogóle nie będzie.ADDY pisze:Gdy już będę mógł promować, to wybieram do promocji:
OCN - THE FIRST CUT
Więc promujemy.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosny 2007
Nie wiem jak wygląda sytuacja jeżeli chodzi o promowanie (zawieszanie, opuszczanie itd.), a ponieważ nie wiem jak będzie wyglądała moja sytuacja z dostępem do internetu w przeciągu najbliższych tygodni, więc na wszelki wypadek podaję utwory do ewentualnego promowania:
Travis - WHERE YOU STAND
Editors - A TON OF LOVE
Tom Odell - ANOTHER LOVE
Travis - WHERE YOU STAND
Editors - A TON OF LOVE
Tom Odell - ANOTHER LOVE
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Editors już byli w poczekalni.
- Isenor
Czas pomyśleć o promocji na następne notowanie,proszę o propozycję od ku3a bądź Radzixa,bo michal91d będzie dopiero później,ponieważ tak wynika z tabeli.
Byłem prawie pewien, że to już moje ostatnie zawieszenie, ale okazuje się, że jednak nie. Tak więc przedłużam "wiszenie" do notowania 1643.piotr1990 pisze:02. 59 1573 097 0 gżegoż (w zawieszeniu przez 3 tygodnie - do notowania 1638)
jeśli będzie moja kolej, to będę promować coś ze zbioru: Airbourne, Kamp!, Miles Kane. jutro zdecyduję.
- konwicki1980
- Kontakt:
Ciągnij losy, a jak nie wypadnie Kamp!, ciągnij jeszcze raz.ku3a pisze:jeśli będzie moja kolej, to będę promować coś ze zbioru: Airbourne, Kamp!, Miles Kane. jutro zdecyduję.

Jest Twoja kolej.ku3a pisze:jeśli będzie moja kolej, to będę promować coś ze zbioru: Airbourne, Kamp!, Miles Kane. jutro zdecyduję.
- ADDY
- Kontakt:
To ja może na wszelki wypadek zaproponuję jeszcze Odella. Punktów mi powinno starczyć
No więc właśnie tutaj ja bym optował za dodaniem jednego punktu do regulaminu. Proponowałbym, żeby między kolejnymi promocjami musiał istnieć jakiś odstęp czasowy (sorry, ADDY, to nie złośliwość pod Twoim adresem, bo myślałem nad tą propozycją od jakiegoś czasu).
- konwicki1980
- Kontakt:
A niby czym uzasadniać taki punkt? Ja jestem przeciw zmianom.kajman pisze:No więc właśnie tutaj ja bym optował za dodaniem jednego punktu do regulaminu. Proponowałbym, żeby między kolejnymi promocjami musiał istnieć jakiś odstęp czasowy (sorry, ADDY, to nie złośliwość pod Twoim adresem, bo myślałem nad tą propozycją od jakiegoś czasu).
- ADDY
- Kontakt:
OK, rozumiem, ja się dostosujękajman pisze:No więc właśnie tutaj ja bym optował za dodaniem jednego punktu do regulaminu. Proponowałbym, żeby między kolejnymi promocjami musiał istnieć jakiś odstęp czasowy (sorry, ADDY, to nie złośliwość pod Twoim adresem, bo myślałem nad tą propozycją od jakiegoś czasu).

Zgadzam się z konwickim. Po co szukać jakichś udziwnień? Takie sytuacje zdarzają się wyjątkowo rzadko, więc nie widzę potrzeby wprowadzania żadnych zmian.konwicki1980 pisze:A niby czym uzasadniać taki punkt? Ja jestem przeciw zmianom.
No ale tak to może wyglądać, jak próba uniemożliwienia ADDY'emu kolejnej promocji. ADDY przez długi czas w uczciwy sposób zbierał punkty, a więc ma prawo ponownie zgłosić swoją propozycję. Jak tabela zostanie zaktualizowana, to będzie to widoczne.kajman pisze:sorry, ADDY, to nie złośliwość pod Twoim adresem
Proponuję zatem, aby ADDY z ku3ą ustalili między sobą, który z nich ma promować teraz, a który za tydzień

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Ja też jestem przeciwny zmianom.konwicki1980 pisze:A niby czym uzasadniać taki punkt? Ja jestem przeciw zmianom.kajman pisze:No więc właśnie tutaj ja bym optował za dodaniem jednego punktu do regulaminu. Proponowałbym, żeby między kolejnymi promocjami musiał istnieć jakiś odstęp czasowy (sorry, ADDY, to nie złośliwość pod Twoim adresem, bo myślałem nad tą propozycją od jakiegoś czasu).
czyli dziś ADDY, tak? jak dla mnie OK, choć nie ukrywam, że takie nagłe powroty z zamrożenia moim zdaniem wprowadzają zamęt.