XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XIX Top Wszech Czasów
Szkoda, bo liczyłem, że Jeźdźcy skoczą nieco do góry, ale u mnie jest już 26/33 

- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Nie cztery pokoje, tylko dom wariatów.Gunther pisze:To spora grupkaEmilia pisze:A konkretnie? Jest nas cztery, dwie już zajęte całe szczęście.Neo01 pisze:A siostra siostry?
"Cztery Pokoje"

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
8 8 19 RIDERS ON THE STORM ^ THE DOORS 0 1971 6 w '94
Panie Piotrze Osobisty, o'kluski dla prowadzącego!
Wg mnie teraz polecą Archive i Queen tylko nie wiem w jakiej kolejnościzielonakoniczynka pisze:No na razie imagine i dorsi zgodnie z planem. Zaraz potem wg mojego "chce to" Bracia w ramionach
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Bracia wygrają (przynajmniej ja bym chciał)zielonakoniczynka pisze:No na razie imagine i dorsi zgodnie z planem. Zaraz potem wg mojego "chce to" Bracia w ramionach
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Najlepsze rzeczy Metallici są na MoP-ieMartyr pisze:kajmanie, sądziłam że DM to Depeche Mode. I nic nie kumałam z Twojej wypowiedzi. Dopiero dowiedziałam sie, że Tobie chodzi o Death Magnetickajman pisze:Metallica dobra, ale na DM było kilka lepszych utworów.

Podpisuję sięzielonakoniczynka pisze:No na razie imagine i dorsi zgodnie z planem. Zaraz potem wg mojego "chce to" Bracia w ramionach

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Chyba chciałeś napisać "trudniejsza"semuś pisze:Po nudnej piosence, druga, jeszcze nudniejsza piosenka.
- Emilia
Ta druga ma 22, niedługo 23 niestety.Neo01 pisze:To konkretnie które?Emilia pisze:A konkretnie? Jest nas cztery, dwie już zajęte całe szczęście.Neo01 pisze:A siostra siostry?(oczywiście pytam o tę drugą wolną
)
Again się w tej godzinie moze nie zmiescic.
Nigdy nie byłem, fanem Doorsów.
- zielonakoniczynka
ja niby mam, ale nie używam i ma poblokowanych większość "znajomych" - chyba za dużo wymagam od ludziAjtek pisze:Również nie posiadam "twarzowca" i co?:DEmilia pisze:Siostra nie posiada fejsa, taki z niej staroświecki potwór. (nie mylić z wytwór)

Ale ja miałem na myśli twarz, fizys, zdjęcie od brody w górę. Przecież nie będę się angażować na oślep. Mam swoje zasady.Emilia pisze:Siostra nie posiada fejsa
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Dajcie spokój z tymi Braćmi. Najlepiej jakby zaskoczył mnie numer jeden, ot co.
You are not the only one...albarn pisze:You may say I'm a dreamer, ale marzy misie Imagine na pierwszym.
No nareszcie coś bardzo dobrego w tej godzinie. Doorsi to mój przedostatni, szósty głos.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
no ok. to tu będę skróconą wersję wklejałanowika pisze:Yacy, a co u nas na 10 ?

TWC 2012 na forum.lp3.pl
10. King Crimson - EPITAPH
- zielonakoniczynka
anowika pisze:Panie Piotrze Osobisty, o'kluski dla prowadzącego!
to prawda, od lat szacun za najlepsze prowadzenie topu (mimo mojej ogromnej sympatii dla pana Marka i pana Barona)
to takie mistrzowskie wiadro z miotłą?jollyroger72 pisze:Najlepsze rzeczy Metallici są na MoP-ie

- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
O, to w sam razEmilia pisze: Ta druga ma 22, niedługo 23 niestety.

- Emilia
A nic.Ajtek pisze:Również nie posiadam "twarzowca" i co?Emilia pisze:Siostra nie posiada fejsa, taki z niej staroświecki potwór. (nie mylić z wytwór)

- mara
ja bym chciała żeby się okazało że się pomylili i na pierwszym jest shine on you crazy diamond
eh marzenie ściętej głowy karpia albo śnietej.

Ich spadek stwarza taka możliwośćbarb42 pisze:Dajcie spokój z tymi Braćmi. Najlepiej jakby zaskoczył mnie numer jeden, ot co.

jakby teraz było to się jeszcze zmieściAjtek pisze:Again się w tej godzinie moze nie zmiescic.