- i get no doubt...
- i get no down...
-i get now down...
- i get knock down...
- i dopiero piąta wersja była prawidłowa

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Anna Jantar i Budka Suflera - NIC NIE MOŻE WIECZNIE TRWAĆ (w ogólnym Anna Jantar - NIC NIE MOŻE WIECZNIE TRWAĆ)
Basia - TIME AND TIDE (w ogólnym Basia - TIME & TIDE)
Halina Frąckowiak - NAPISZ PROSZĘ (w ogólnym Halina Frąckowiak & ABC - NAPISZ PROSZĘ)
Lombard - OSTATNI TANIEC (W ogólnym Lombard - NASZ OSTATNI TANIEC)
Maryla Rodowicz - SING, SING (w ogólnym Maryla Rodowicz - SING-SING)
Perfect - OBJAZDOWE NIEME KINO (w ogólnym Perfect - (OBJAZDOWE) NIEME KINO)
Raz, Dwa, Trzy - NIKT NIKOGO ... (I TAK WARTO ŻYĆ) (w ogólnym Raz, Dwa, Trzy - NIKT NIKOGO (I TAK WARTO ŻYĆ) )
Kayah & Goran - ŚPIJ KOCHANIE, ŚPIJ (w ogólnym Kayah & Goran - ŚPIJ KOCHANIE ŚPIJ)
Nosowska - JEŚLI WIESZ, CO CHCĘ POWIEDZIEĆ (w ogólnym Nosowska - JEŚLI WIESZ CO CHCĘ POWIEDZIEĆ)
Nie ma za co. Chyba nawet zrobiłem więcej niż było trzeba, bo niektóre fragmenty były już od początku podpięte.ku3a pisze:Dzięki, głównie dla konwickiego1980, za całą robotę!
adameria pisze:Ja chętnie zrobię 5-10 półminutek utworów, na pewno szybciej niż w ubiegłym roku. Można się zgłosić?
Zapraszam tutaj: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=4&t=9555konwicki1980 pisze:Nie ma za co. Chyba nawet zrobiłem więcej niż było trzeba, bo niektóre fragmenty były już od początku podpięte.Ale co tam. Za rok chętnie też się za to zabiorę.
Najlepiej gdyby Top-200-101 był 31.12.14 a Top-100 w dn. 01.01.2015 ale prowadzący listę by marudzili...jedrzej2012 pisze:Dowiedziałem się że 21.TWC tak jak 2 poprzednie Topy będzie od 9:00 do 21:00.