Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
Corleone pisze:Dobra, jeśli ADDY nie będzie chciał, to w tym tygodniu promuję Stereophonics.
Próbuj, ja bym na Twoim miejscu nie marnował głosu. Jeśli po Twojej promocji wejdzie jednak do pięćdziesiątki, to mogę oddać Ci połowę punktów Taka wspólna promocja
Skoro mnie wywołują do typowania to zgłaszam już swoją propozycję. A będzie to:
Paul McCartney, Dave Grohl, Krist Novoselic & Pat Smear - CUT ME SOME SLACK
miejsce, nick, liczba punktów, notowanie w którym promował, liczba głosowań na forumową (na dzień 19 pazdziernika 2012 r.), liczba tygodni nie oddawania na piosenkę promowanej głosu, (ew. liczba tygodni zawieszenia)
Notowanie:1618 Utwór: Ania Rusowicz - STRÓŻE ŚWIATEŁ Promowała: Kasiulka Efekt: 46 miejsce Liczba osób, która oddała głos: 37 Zgłosili się i zagłosowali: ADDY Tomekk Stavanger Corleone gżegoż Kasiulka darek49 PaTToN kajman mr.pusiak TomaszBr ralfik Gary JadenKast konwicki1980 Yacy Hipe1981 piotr1990 lady seblit wwas neon.ka Isenor ku3a tadzio3 michal91d Radzix Artur temik3 Grycek Justicar herMMan Zawiesina Zagłsowali także: mariusz72 miszony mustaszrik fazzer barb42 Kertoip Brian Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: Robinson atram842 majster Romec albarn saferłel Julia
miejsce, nick, liczba punktów, notowanie w którym promował, liczba głosowań na forumową (na dzień 19 pazdziernika 2012 r.), liczba tygodni nie oddawania na piosenkę promowanej głosu, (ew. liczba tygodni zawieszenia)
Notowanie:1619 Utwór: Stereophonics - IN A MOMENT Promował: Corleone Efekt: 55 miejsce Liczba osób, która oddała głos: 47 Zgłosili się i zagłosowali: ADDY Corleone gżegoż Kasiulka darek49 PaTToN mr.pusiak TomaszBr Gary JadenKast konwicki1980 atram842 Yacy Hipe1981 majster seblit wwas neon.ka Isenor Romec ku3a tadzio3 michal91d Radzix Artur temik3 Grycek Justicar herMMan Zawiesina Tomekk stavanger Zagłsowali także: Neo01 mariusz72 Geephard barb42 antek Jopkolog Brian animag krzysiek83 piotreklp3 mustaszrik Arkano daveDM Adamsky mkuzanski Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: Robinson kajman ralfik piotr1990 lady albarn saferłel Julia
Ostatnio zmieniony sob lut 16, 2013 1:32 am przez piotr1990, łącznie zmieniany 4 razy.
miejsce, nick, liczba punktów, notowanie w którym promował, liczba głosowań na forumową (na dzień 19 pazdziernika 2012 r.), liczba tygodni nieoddawania na piosenkę promowanej głosu, (ew. liczba tygodni zawieszenia)
Notowanie:1620 Utwór: Green Day - X-KID Promował: PaTToN Efekt: 66 miejsce Liczba osób, która oddała głos: 38 Zgłosili się i zagłosowali: ADDY gżegoż darek49 mr.pusiak kajman Gary JadenKast konwicki1980 atram842 Yacy Hipe1981 majster piotr1990 lady seblit wwas neon.ka Isenor Romec ku3a Radzix tadzio3 michal91d Artur temik3 Grycek Justicar herMMan Zawiesina Tomekk stavanger Corleone Kasiulka Zagłsowali także: mariusz72 student mustaszrik semuś Kukus Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: PaTTon TomaszBr Robinson ralfik albarn saferłel Julia
miejsce, nick, liczba punktów, notowanie w którym promował, liczba głosowań na forumową (na dzień 19 pazdziernika 2012 r.), liczba tygodni nieoddawania na piosenkę promowanej głosu, (ew. liczba tygodni zawieszenia)
Z listy odchodzi saferłel, ponieważ 12 tygodni z rzędu nie głosował na utwory promowane.
Notowanie:1621 Utwór: Paul McCartney, Dave Grohl, Krist Novoselic & Pat Smear - CUT ME SOME SLACK Promował: darek49 Efekt: 51 miejsce Liczba osób, która oddała głos: 47 Zgłosili się i zagłosowali: ADDY gżegoż darek49 mr.pusiak kajman Gary ralfik JadenKast konwicki1980 atram842 Yacy Hipe1981 majster piotr1990 lady seblit wwas neon.ka Isenor Romec ku3a Radzix tadzio3 michal91d Artur temik3 Grycek Justicar herMMan Zawiesina Tomekk stavanger Corleone Kasiulka PaTToN Zagłsowali także: mariusz72 student mustaszrik krzysiek83 barb42 Emilia Rostov detektyw krzychu78 Aro mkuzański Neo01 PS Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: TomaszBr Robinson albarn saferłel Julia
Trochę się pomerdało, bo wychodzi na to, że i gżegożowi i ADDY'emu skończył się okres zawieszenia, więc teraz powinna być ich kolej. Warto, by napisali czy coś zgłaszają czy zawieszają się ponownie. No i na wszelki wypadek niech coś zaproponują Gary i TomaszBr, coby nie zostać na lodzie.
Ostatnio zmieniony wt mar 05, 2013 12:04 am przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o to, żeby ADDY jednak podał propozycje lub się zawiesił (cobyśmy mieli jasność w temacie), Gary zgłosił coś, a na wszelki wypadek także ralfik, bo możemy zostać bez propozycji do promowania w kolejnym tygodniu.
Zastrzegam sobie ew. zmianę kolejności, jak i jakiegoś diabła z pudełka z piątkowych nowości. Ale rzecz jasna, jeśli do 20.00 nic nie napiszę, to znaczy że w takiej kolejności promujemy.
EDIT: teraz sobie przypomniałem, że dwóch c jest promowane w tym tygodniu.
Ja zamierzam promować Foals - MY NUMBER
ale po pierwsze - jeszcze może wejść do TOP 50, a po drugie - jestem w sumie dość daleko na liście, także nie sądzę, by była moja propozycja potrzebna.