Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Marek zawsze dyplomatycznie się wypowiada o każdym utworze, którego nie lubi. W sumie podobnie też Balonik. Wiadomo przecież, że wiele kawałków Panowie Prowadzący nie trawią. Ale zapowiadać trzeba.kamil_snk pisze:Czyli pewnie inna forma tego wyrazu, o którym myślę. W sumie nie spodziewałem się tego, zupełnie nie słychać tego na antenie, że panu Markowi się nie podoba.
No bo jakby co po niektóry tutaj rzucał: koszmar, gniot itp itd. kto by chciał słuchać takiej audycji?kamil_snk pisze:W sumie nie spodziewałem się tego, zupełnie nie słychać tego na antenie, że panu Markowi się nie podoba.
Kurcze, że też to zauważyłeśArtur pisze:Rojek, jedyny polski wykonawca w dzisiejszym notowaniu, który zaliczył dziś awans.
Pełen profesjonalizm, żeby przez jakieś 15 razy nic nie skomentować. Dzięki za dziś (mimo niepotrzebnych moim zdaniem kłótni), i do następnego razu.konwicki1980 pisze:No bo jakby co po niektóry tutaj rzucał: koszmar, gniot itp itd. kto by chciał słuchać takiej audycji?kamil_snk pisze:W sumie nie spodziewałem się tego, zupełnie nie słychać tego na antenie, że panu Markowi się nie podoba.
Dokładnie. Szkoda tylko, że na forum nie wypowiadamy się tak dyplomatycznie. Od razu byłoby milej.konwicki1980 pisze:No bo jakby co po niektóry tutaj rzucał: koszmar, gniot itp itd. kto by chciał słuchać takiej audycji?kamil_snk pisze:W sumie nie spodziewałem się tego, zupełnie nie słychać tego na antenie, że panu Markowi się nie podoba.
Zgodnie z logiką kajmana: skoro zdarza się prowadzącym niekiedy określić jakiś utwór jako rewelacyjny i nie powoduje to masowego odpływu słuchaczy, i to nawet mimo że z pewnością jest wśród nich wielu, którym się dany utwór nie podoba, a więc również nazwanie utworu koszmarem, nie powinno zniechęcić tych, którzy ten utwór lubią.konwicki1980 pisze:No bo jakby co po niektóry tutaj rzucał: koszmar, gniot itp itd. kto by chciał słuchać takiej audycji?
Jest jeszcze parę słów na Bgżegoż pisze:Co to w końcu za wyraz na B? Jak nie bubel, nie badziew, to? Bylejakość, barachło byleco (jako jeden wyraz)?
A na tej liście ów wyraz się znajduje: http://synonim.net/synonim/gniotwwas pisze:Jest jeszcze parę słów na BZresztą Kamil już wie...