Równowaga musi być w naturze, więc spadnie o min. 8 oczek4989341 pisze:i to ile +8FOXD pisze:Pharrell także się ostał, a nawet awansował???
za tydzień przy takim awansie będzie w top10

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Równowaga musi być w naturze, więc spadnie o min. 8 oczek4989341 pisze:i to ile +8FOXD pisze:Pharrell także się ostał, a nawet awansował???
za tydzień przy takim awansie będzie w top10
Całe szczęście że coś takiego jest na liście, bo gdyby miały być same utwory w stylu "Renovatio" czy tego nowego George'a Michaela, to audycja byłaby strasznie monotonna i nie dałoby się jej słuchać. W każdym razie mnie jeszcze przy niej trzyma właśnie to, że są zachowane choćby pozory różnorodności.kajman pisze:Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Wprawdzie Happy mi się podoba, ale mimo wszystko nie pasuje mi kompletnie taka muzyka do LP3.
Nie wiem czy da się zjechać z krajowej jedynki w Aleję ale stojąc tyłem do drogi z Wawy na Śląsk wchodzę na wiadukt i po lewej jest górka rozrządowa PKP a patrząc w lewo była stacja kolejowa Częstochowa Raków, ot m. in. moje dzieciństwo u babci ze strony Taty. Nie byłem w Częstochowie ze 20 lat.barb42 pisze:Zastrzeliłeś mnie tym pytaniem, każę sprawdzić.bobby-x pisze: Dziękować, a górkę rozrządową z wiaduktu na Alei Pokoju widać?
Czyli na tym sprzed 11 tygodni. Wyżej nigdy być nie powinno.barb42 pisze:Farelce mówię nie, Pharellowi też, wyrzucił Małpy ze składu. Mama nadzieję, że graffiti zostało na właściwym miejscu.
camela się słucha, a przy zenusiu co najwyżej pije i tańczysemuś pisze:Ponieważ po Akcencie nie wiedziałem kompletnie co dalej słuchać i wpadł mi do głowy debiut Camela. Chciałem zobaczyć co wyjdzie z takiego pomieszania różnych stylów.VILKI pisze:a po co to konfrontować?
.
camela można też w ostateczności zapalić. Dobrze, że zespół nie zdecydował się na przyjęcie kasy od producenta tytoniowych wyrobów.VILKI pisze:camela się słucha, a przy zenusiu co najwyżej pije i tańczy
Ja się bardziej śmiałem z banalności tekstów. W sumie nawet dobrze że wysłuchałem tą płytę. Poprawiła mi humor po niezbyt udanym dniu.VILKI pisze:camela się słucha, a przy zenusiu co najwyżej pije i tańczy
no ameryki to raczej nie odkryłeśsemuś pisze:Ja się bardziej śmiałem z banalności tekstów. W sumie nawet dobrze że wysłuchałem tą płytę. Poprawiła mi humor po niezbyt udanym dniu.VILKI pisze:camela się słucha, a przy zenusiu co najwyżej pije i tańczy
Oni chyba mieli konflikt z producentem za okładkę płyty "Mirage". Tak?konwicki1980 pisze:camela można też w ostateczności zapalić. Dobrze, że zespół nie zdecydował się na przyjęcie kasy od producenta tytoniowych wyrobów.
Ależ i tak jest różnorodnie, a żeby było bardziej różnorodnie to zamiast Pharrela mógłby być jakiś free jazz, a zamiast Dafta ten Santana, który nawet do nieszczęśliwej wejść nie może. Byłoby i bardziej trójkowo i znacznie ciekawiej.gżegoż pisze:Całe szczęście że coś takiego jest na liście, bo gdyby miały być same utwory w stylu "Renovatio" czy tego nowego George'a Michaela, to audycja byłaby strasznie monotonna i nie dałoby się jej słuchać. W każdym razie mnie jeszcze przy niej trzyma właśnie to, że są zachowane choćby pozory różnorodności.
Niech się semuś nie martwi, niewielu odkryło.VILKI pisze: no ameryki to raczej nie odkryłeś
Ale to nie oznacza że stałem się wielkim fanem disco polo.VILKI pisze:no ameryki to raczej nie odkryłeś
Do tego potrzeba by min. 100 głosów kajmanowychkajman pisze:Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznieAleż i tak jest różnorodnie, a żeby było bardziej różnorodnie to zamiast Pharrela mógłby być jakiś free jazz, a zamiast Dafta ten Santana, który nawet do nieszczęśliwej wejść nie może. Byłoby i bardziej trójkowo i znacznie ciekawiej.gżegoż pisze:Całe szczęście że coś takiego jest na liście, bo gdyby miały być same utwory w stylu "Renovatio" czy tego nowego George'a Michaela, to audycja byłaby strasznie monotonna i nie dałoby się jej słuchać. W każdym razie mnie jeszcze przy niej trzyma właśnie to, że są zachowane choćby pozory różnorodności.
...i chyba pozapominałeś. Mam wrażenie, że pomylił Ci się wiadukt z estakadą.bobby-x pisze:Nie byłem w Częstochowie ze 20 lat.
I tak, i nie.semuś pisze:Oni chyba mieli konflikt z producentem za okładkę płyty "Mirage". Tak?
Raczej nie na tym forumsłoik pisze:Niech się semuś nie martwi, niewielu odkryło.VILKI pisze: no ameryki to raczej nie odkryłeś
Ze SzwedamiFOXD pisze:Jaaaaki fajny spadek Świelików;)
A tak wracając do tego finału w hokeja, to z kim Kanada zagra?
Ze Szwecją.FOXD pisze:A tak wracając do tego finału w hokeja, to z kim Kanada zagra?