skuter pisze:Na wstępie chciałbym pozdrawiam wszystkich kolekcjonerów słuchowisk.
Witamy kolejnego miłośnika słuchowisk.
skuter pisze:Brakuje mi też w spisie słuchowiska "Fantom".
Takie słuchowisko jest w spisie, który zrobiłem za rok 1985.
1985-05-04 Jacques Futrelle - Fantom
Być może to jest właśnie to.
skuter pisze:Zebrałem 7000 plików mp3 (83 GB pamięci). Niedługo postaram się zrobić listę. TZO naliczyłem 85. Mam nadzieję, ze wkrótce dołączę "Przywilej absolutny" i "Łut szczęścia" które są w pożyczeniu.
No to czekamy na sukcesywne wrzucanie tu linków do brakujących nam TZO. Jeśli masz taką kolekcję, to znaczy, że masz ok. 20 słuchowisk, których my nie mamy.
skuter pisze:Sam poszukuję usilnie Wolskiego a także "Wody życia", "Głowy blondynki" oraz "Pająka" i wspomnianego "Fantomu".
Głowę blondynki mamy. Sam wrzuciłem tu linka, ale nie wiem, czy jeszcze działa. Musisz przeszukać ten temat w poszukiwaniu tego linka.
skuter pisze:I jeszcze pytanie Robinson napisał iż mamy już 68 słuchowisk. Być może wyrywam to z kontekstu, ale czy chodzi o słuchowiska fizycznie w państwa posiadaniu? Bo kilku nie mam a w związku z tym być może mam coś czego wy nie macie.
Tak, mamy tu w tym całym temacie linki do 68 słuchowisk TZO.
Na pewno masz co najmniej ok. 20 słuchowisk TZO, których tu nie ma, więc z niecierpliwością będziemy czekać na ich wrzucenie.