No i liczę jeszcze na awans Comy

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
To cios poniżej gwinta< trudno dowodzić wyższości słoika nad grawitacją> Ale mamy podobieństwa: najlepiej czujesz się w okolicach czarnych dziur< a ja nie mam denka>grawitacja pisze: Takiej dajmy-na-to grawitacji nie zamknie się nijak w postaci wazonowej.
Niemniej specjalnie na Twoją prośbę spróbuję zakisić ogórki w wazonie.
no i to jest Trójka właśnieGary pisze:(minimum przyzwoitości, to aby utwór wcześniej opuścił LP3)
Ej no, dwóch na jednego to banda głupiego, o!mara pisze:@słoik i grawitacja
niektóre słoiki są bohaterskie..w Nowy rok zgniłozielona ciekła zawartość niektórych słoików uratuje wielu ludziom życie..
i dzięki grawitacji śnieg spada na tę Ziemięgrawitacja pisze: Ale dzięki grawitacji można też chodzić po Ziemi (jedna z planet, nawiązując do Astrobluesa) co jest całkiem fajne.
nie ja nie jestem niczyim sojusznikiem, tylko tak mi się skojarzyło..albo inaczej ku sprawiedliwości dziejowej, w kosmosie kości ulegają odwapnieniu bo nie ma Ciebie..grawitacja pisze:Ej no, dwóch na jednego to banda głupiego, o!mara pisze:@słoik i grawitacja
niektóre słoiki są bohaterskie..w Nowy rok zgniłozielona ciekła zawartość niektórych słoików uratuje wielu ludziom życie..
Dobrze, mogę przyjąć takie wytłumaczenie Twojego słoikowego zuchwalstwa, gdybym była takim małym niewinnym urządzonkiem to też by mi było smutno.słoik pisze:To cios poniżej gwinta< trudno dowodzić wyższości słoika nad grawitacją> Ale mamy podobieństwa: najlepiej czujesz się w okolicach czarnych dziur< a ja nie mam denka>grawitacja pisze: Takiej dajmy-na-to grawitacji nie zamknie się nijak w postaci wazonowej.
Niemniej specjalnie na Twoją prośbę spróbuję zakisić ogórki w wazonie.
No niestety. Czas w ramach protestu założyć grupę na faceboooku... xDADDY pisze:No miałem go na myśli właśnie, a napisałem Mastodon.Gary pisze:nie wspominając o Pendragonie.ADDY pisze:Łetam, Luxtorpeda już miała swój czas. Takiego Mastodona czy Riversidu nigdy nie puścili w całości.
można top też traktować jak zabawę....już cicho po Peter Gabriel...lady pisze:no i to jest Trójka właśnieGary pisze:(minimum przyzwoitości, to aby utwór wcześniej opuścił LP3)![]()
Dlatego przestałam głosować na ten. pożal się Boże, Top. Gotye ważniejszy niż Robert Johnson ... Śmieszne i straszne zarazem.
no właśnie nie spada jak na razie (uff, sprzymierzeniec!)lady pisze:i dzięki grawitacji śnieg spada na tę Ziemięgrawitacja pisze: Ale dzięki grawitacji można też chodzić po Ziemi (jedna z planet, nawiązując do Astrobluesa) co jest całkiem fajne.
Tak jest, "fejs żondzi śfiatem"Cairine pisze:No niestety. Czas w ramach protestu założyć grupę na faceboooku... xD
uwielbiam ją (teraz jeszcze bardziej) !słoik pisze:@ grawitacja< chyba mamy naszą listową piosenkę: the irresistible force met the immovable object (słoika)< bang bang
Kod: Zaznacz cały
| 8 | 9 | 9 | +1 | Show Me the Way - The Cranberries | ZG |
| 9 | 7 | 12 | -2 | Rhythm of the Heat - Peter Gabriel | ZG |
| 10 | 8 | 18 | -2 | Irresistible Force - Jane's Addiction | ZG |
| 11 | 10 | 8 | -1 | Uno momento mortis - Grzegorz Turnau | PL |
no tak skoro jest tak śmieszny. Ale można go też zbojkotować ... i czekać na lepsze czasy.stycznik pisze:można top też traktować jak zabawę....
Jak zwykle to tylko Twój prywatny punkt widzenia.lady pisze:Gotye ważniejszy niż Robert Johnson ... Śmieszne i straszne zarazem.
A Tobie więcej szacunku dla historii muzyki.adameria pisze: Moje niezmienne życzenie dla Ciebie: więcej samokrytycyzmu wobec własnego gustu życzę. Na ten Nowy Rok też.![]()
tym bardziej że lady mówi blues, z jazzu też muzyka czerpała wiele weźmy jazz, a ja lubię eine klaine nacht musik! czy to nie jest wszechczasowy utwór? ktoś powie weźmy muzykę średniowiecza etc..stycznik pisze:można top też traktować jak zabawę....już cicho po Peter Gabriel...lady pisze:no i to jest Trójka właśnie![]()
Dlatego przestałam głosować na ten. pożal się Boże, Top. Gotye ważniejszy niż Robert Johnson ... Śmieszne i straszne zarazem.
Lepsze czasy już były>lady pisze:no tak skoro jest tak śmieszny. Ale można go też zbojkotować ... i czekać na lepsze czasy.stycznik pisze:można top też traktować jak zabawę....
Mnie osobiście marzą się pocztówki.
skąd ja Ci wezmę o tej godzinie pocztówki?:)lady pisze:no tak skoro jest tak śmieszny. Ale można go też zbojkotować ... i czekać na lepsze czasy.stycznik pisze:można top też traktować jak zabawę....
Mnie osobiście marzą się pocztówki.
ale ile z tych substancji nie trafi do gardeł, a grawitacja ściągnie zawartość wprost na podłogęgrawitacja pisze:Ej no, dwóch na jednego to banda głupiego, o!mara pisze:@słoik i grawitacja