11 zlot forum.lp3.pl - czas najwyższy! - 7.10.2011
Re: 11 zlot forum.lp3.pl - czas najwyższy! - 7.10.2011
zjadacie siebie nawzajem, przetrwają tylko najsilniejsze osobniki w stadzie!

Dlatego Ty wolałaś nie być tam w okolicy śniadania.uzi pisze:zjadacie siebie nawzajem, przetrwają tylko najsilniejsze osobniki w stadzie!
Ale ja się całkiem serio pytam, bo nie wiem, czy mam kupować jakieś jedzenie, czy coś będzie na miejscu. Propozycja uzi mi jakoś średnio odpowiada. 

z moim nazwiskiem zawsze jest się w okolicy śniadania..kajman pisze:Dlatego Ty wolałaś nie być tam w okolicy śniadania.
- Robert
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984
Życie pisze różne scenariusze... Z ogromnym smutkiem muszę poinformować , że niestety nie przyjadę na zlot...
Wszystkim życzę udanej zabawy i wspaniałych wspomnień.

Wszystkim życzę udanej zabawy i wspaniałych wspomnień.
- nemo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham
No niestety, i tym razem jednak z pewnych względów nie damy rady się pojawić; bardzo mi przykro, że się nie zobaczymyku3a pisze: - nemo*3 (1. nocleg) - 17.27 z Torunia

Oczywiście jeśli nie będzie możliwe odwołanie rezerwacji w hostelu, ureguluję wszelkie należności.
Życzę wszystkim udanego zlotowania i niezapomnianych wrażeń, zwłaszcza "pierwszakom", i mam nadzieję, że spotkamy się następnym razem.
No właśnie tak się dziwiłem, że po tym wpisie nadal nie figuruję na liście zlotujących, ale zaglądam do tego wątku raz lub dwa na tydzień i przegapiłem sprawę - trudno. Zresztą permanentny brak czasu oznacza, że mogę na sobotę nie mieć przygotowanej listy piosenek do podstawowej wersji mojego konkursu, więc najwyżej pogramy w brydża lub w pokera, dobrze?ku3a pisze:a zgłaszałeś wcześniej, że na Liście będziesz, żeby Cię wpisać na listę obecności?...LLucky pisze:Z powodu wielu różnych obowiązków (rodzinnych i zawodowych) nie mogę zagwarantować, że będę na Liście w piątek

Zresztą to może nawet lepiej, że w piątek nie będę na LP3 - może w tym czasie przygotuję te piosenki. A tak z ciekawości: kto będzie prowadził Listę w końcu, Balonik czy Niedźwiedź, bo ostatnio jak słyszałem to nie byli jeszcze zdecydowani?
I jeszcze jedno pytanie organizacyjne: o której w sobotę przyjechać, żeby nikogo nie obudzić zbyt wcześnie?

dla mnie to nie było jednoznaczne. uznałem, że po prostu przyjedziesz do nas w sobotę. na szczęście i tak Cię zgłosiłemLLucky pisze:No właśnie tak się dziwiłem, że po tym wpisie nadal nie figuruję na liście zlotujących

sam nie dostałem ostatecznego potwierdzeniaLLucky pisze:kto będzie prowadził Listę w końcu, Balonik czy Niedźwiedź, bo ostatnio jak słyszałem to nie byli jeszcze zdecydowani?

jakoś ok. 11.00?LLucky pisze:I jeszcze jedno pytanie organizacyjne: o której w sobotę przyjechać, żeby nikogo nie obudzić zbyt wcześnie?
Nic nie musisz kupować chyba, że masz jakieś oryginalne wymagania.Corleone pisze:Ale ja się całkiem serio pytam, bo nie wiem, czy mam kupować jakieś jedzenie, czy coś będzie na miejscu. Propozycja uzi mi jakoś średnio odpowiada.

Napisałbym bardzo oryginalne, bo ja mam oryginalne i zawsze się najem.abd3mz pisze:Nic nie musisz kupować chyba, że masz jakieś oryginalne wymagania.Corleone pisze:Ale ja się całkiem serio pytam, bo nie wiem, czy mam kupować jakieś jedzenie, czy coś będzie na miejscu. Propozycja uzi mi jakoś średnio odpowiada.
Wczoraj o 11:30 Niedzwiedź mówił, że to on będzie prowadził liste.LLucky pisze: A tak z ciekawości: kto będzie prowadził Listę w końcu, Balonik czy Niedźwiedź, bo ostatnio jak słyszałem to nie byli jeszcze zdecydowani?
Kolejne osoby się wykruszyły, wielka szkoda...
Ja już zaraz wyłączam komputer, dopakowuję ostatnie rzeczy i ruszam na pociąg
Mam nadzieję, że obędzie się bez przygód
Dawno chyba nie byłem tak zestresowany i podekscytowany jednocześnie... Jakoś mi ciężko uwierzyć, że już dziś się z Wami spotkam

Ja już zaraz wyłączam komputer, dopakowuję ostatnie rzeczy i ruszam na pociąg

Mam nadzieję, że obędzie się bez przygód

Dawno chyba nie byłem tak zestresowany i podekscytowany jednocześnie... Jakoś mi ciężko uwierzyć, że już dziś się z Wami spotkam

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
nemo, Robert. szkoda, że Was nie będzie 
my już właściwie wychodzimy.
autkiem, ok. 1,5 godziny i dalej ok. 4 godzin pociągiem.
mam nadzieję, że pogoda w miarę dopisze.
do zobaczenia

my już właściwie wychodzimy.

autkiem, ok. 1,5 godziny i dalej ok. 4 godzin pociągiem.
mam nadzieję, że pogoda w miarę dopisze.
do zobaczenia

do zobaczenia za niedługo
pozostało się tylko spakować, kupić jedzenie, picie, dojść na dworzec... no, zdążę

pozostało się tylko spakować, kupić jedzenie, picie, dojść na dworzec... no, zdążę

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Wielka szkodaRobert pisze:Życie pisze różne scenariusze... Z ogromnym smutkiem muszę poinformować , że niestety nie przyjadę na zlot...![]()

Szkoda potrójna (bo przecież jeszcze 2 sensy miały być)nemo pisze:No niestety, i tym razem jednak z pewnych względów nie damy rady się pojawić; bardzo mi przykro, że się nie zobaczymy

Ale dziś pogoda... Nieciekawa

"Ja stróż latarnik nadaję z informatyki"
Za dwie lekcje zbieram się do domu, biorę plecak, zadzieram kiecę i lecę
Do zobaczenia na Myśliwieckiej
Jeśli będę miał jakieś opóźnienie, dam znać SMSem.
Za dwie lekcje zbieram się do domu, biorę plecak, zadzieram kiecę i lecę

Do zobaczenia na Myśliwieckiej

Jeśli będę miał jakieś opóźnienie, dam znać SMSem.
No i jednak właśnie Michał Jakubik będzie realizować. Musimy zrobić wolną strefę przy p. Michale, serio. I maksymalnie 5 osób w reżyserce, ale bez rozmów. Będziemy się wymieniać. Na korytarzu i w drugim pokoju - ile osób chcemy i rozmowy jakie chcemy.ku3a pisze:Nie wiem kto będzie realizować Listę, ale jeśli Michał Jakubik, to bardzo proszę pamiętajcie, że on bardzo nie lubi jak się mu stoi nad głową, zagaduje przez dłuższy czas czy w ogóle głośno rozmawia w tamtym pomieszczeniu. Proszę, uszanujmy to.
Życzę wszystkim udanego spotkania i świetnej zabawy! Najlepiej całkowicie oderwanej od bieżącego politycznego zamieszania
Ze swojej strony miałbym prośbę, abyście znaleźli chwilkę czasu na to, żeby poruszyć 2 tematy:
1) Top Wszech Czasów 2011 (wwas, jestem pewien, że nie zje Cię debiutancka trema!
A jakby nawet, to że doświadczeni Zlotowicze pomogą Ci ją przezwyciężyć i z chęcią wysłuchają Twoich uwag
)
2) Jaką przyjąć strategię walki ze spamem na Forum. To, co się pod tym względem działo w ostatnich dniach, przekraczało wszelkie granice przyzwoitości
Pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych!

Ze swojej strony miałbym prośbę, abyście znaleźli chwilkę czasu na to, żeby poruszyć 2 tematy:
1) Top Wszech Czasów 2011 (wwas, jestem pewien, że nie zje Cię debiutancka trema!

2) Jaką przyjąć strategię walki ze spamem na Forum. To, co się pod tym względem działo w ostatnich dniach, przekraczało wszelkie granice przyzwoitości

Pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych!

Wyruszam na dworzec. 

- Miszon
- Kontakt:
Ostatnio byliśmy bardzo grzeczni przez ponad godzinę i dopiero jak pani Cukier nas zachęciła, to zaczęły się harce i rozmowy i zdjęcia z niąku3a pisze:No i jednak właśnie Michał Jakubik będzie realizować. Musimy zrobić wolną strefę przy p. Michale, serio. I maksymalnie 5 osób w reżyserce, ale bez rozmów. Będziemy się wymieniać. Na korytarzu i w drugim pokoju - ile osób chcemy i rozmowy jakie chcemy.ku3a pisze:Nie wiem kto będzie realizować Listę, ale jeśli Michał Jakubik, to bardzo proszę pamiętajcie, że on bardzo nie lubi jak się mu stoi nad głową, zagaduje przez dłuższy czas czy w ogóle głośno rozmawia w tamtym pomieszczeniu. Proszę, uszanujmy to.

ale Cukier to nie Jakubik 

- Miszon
- Kontakt:
No tak, ale on nas zachęcał nie będzie (wręcz przeciwnie
), więc będziemy cały czas spokojni
.

- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Nemo, Robert, Bear - szkoda, że nie uda się spotkać
jestem w drodze na dworzec, jak tylko wyszedłem zaczęło padać, a już teraz pada mocno - a i widzę że nad Myśliwiecką chmury. Nic to, głowa do chmury i do zobaczenia.

jestem w drodze na dworzec, jak tylko wyszedłem zaczęło padać, a już teraz pada mocno - a i widzę że nad Myśliwiecką chmury. Nic to, głowa do chmury i do zobaczenia.
a właśnie, miałem zaktualizować pogodę. 
generalnie bez dużych zmian w porównaniu do tego co napisałem. jutro ma być trochę cieplej i mniej deszczu.

generalnie bez dużych zmian w porównaniu do tego co napisałem. jutro ma być trochę cieplej i mniej deszczu.