Kod: Zaznacz cały
| 23 | 14 | 8 | -9 | Rope - Foo Fighters | ZG |Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
| 23 | 14 | 8 | -9 | Rope - Foo Fighters | ZG |POnoć Swansea interesuje się Sandomierskim z Jagitanatos pisze:Od Swansea of course!semuś pisze:No wreszcie !! Mam dla ciebie 6 wiadomości. Dwa o Swansea, dwa o Lorient i dwa o jutrzejszym przyjeżdzie. Od czego zacząć?tanatos pisze:Z mrocznego internatu wita Tanatos.
Dla mnie płyta z klimatem rozrywkowym, po prostu. Co oznacza, że przyjemnie posłuchać od czasu do czasu, bo lekkie to i umysłu nie zajmuje.słoik pisze:Szczególnie utwór prawie tytułowy miał klimat. Odpustowy.Corleone pisze:...Dla mnie "Viva la vida or Death and all his friends" była bardzo klimatyczna...
Ło macko! Co to się stało?!?!JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 23 | 14 | 8 | -9 | Rope - Foo Fighters | ZG |
hehe, wymieniłeś dwa najlepsze kawałki z płytyCorleone pisze:Ja bym wywalił tylko "Lovers in Japan/Reign of love", "Life in technicolor" i "Strawberry Swing".
hehe, a ja myślałem że to będzie numer 1 niedługokrzysiek83 pisze:Ludzie tydzień temu w końcu usłyszeli tego Hausa i się przekonali jakie to "dobre" i już go nie będzie w tym tygodniu.
mhm, już kumkam olikakrzysiek83 pisze:Oj te słówka...w porownaniu z wersją podstawową.
2. utwór wysoko zadebiutował.Corleone pisze:Ło macko! Co to się stało?!?!JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 23 | 14 | 8 | -9 | Rope - Foo Fighters | ZG |![]()
![]()
niestety ucięli w najlepszym fragmencieCorleone pisze:Yeah! Dropkick!
Popraw link bo nie wchodzi. A potem o Lorient.semuś pisze: POnoć Swansea interesuje się Sandomierskim z JagiI wiadomośc nr 2 masz kalendarz PL na następny sezon http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... efault.stm O czym teraz cię powiadomić ?
Zaanonsowano, że opowiesz o Nocy Kultury.tanatos pisze:Z mrocznego internatu wita Tanatos.
| 22 | 26 | 3 | +4 | Precious - Paatos | ZG |A które?Kertoip pisze:hehe, wymieniłeś dwa najlepsze kawałki z płyty
Grycek pisze:Witam. Co do Rush masz moje pełne poparcie.ShineonBoo pisze:Melduję się jako NOWY i zamierzam brać udział w dyskusjach i chcę podjąć akcję "Więcej Rush w LP3"!!
Shineonboo
I grają tam nieźle w piłkę.słoik pisze:Zaanonsowano, że opowiesz o Nocy Kultury.tanatos pisze:Z mrocznego internatu wita Tanatos.
O ile się lorientuję, to Lorient jest mieściną we Francyji.
No nie LIT w tej wersji to numer 2 z tej płyty. Tylko Smętarze są lepsze.Corleone pisze:Ja bym wywalił tylko "Lovers in Japan/Reign of love", "Life in technicolor" i "Strawberry Swing".
Kto tak anonsował?! Co do Lorient masz rację.słoik pisze:Zaanonsowano, że opowiesz o Nocy Kultury.tanatos pisze:Z mrocznego internatu wita Tanatos.
O ile się lorientuję, to Lorient jest mieściną we Francyji.
A ja chciałem 2 lata temu z podobnym skutkiemsemuś pisze:A ja chciałem w tamtym roku ale też nie dałem radyCorleone pisze:Ja strasznie chciałem, ale nie dam rady.włanie...bo wszyscy moi znajomi jada na openera tylko dla Coldplaya. a ja chyba specjalnie dla nich to bym sie nie wybierała...moze mało sie znam.
Witamy bardzo ciepło i serdecznie.Thomas37 pisze:Witam! Jako nowy zupełnie członek forum pozdrawiam wszystkich forowiczów. Ja jestem z listą od 1984 roku a dopiero teraz odważyłem się tu zajrzeć
Bo to był link tylko dla tanatos na próbę, semuś chciał sprawdzić kto się jeszcze wtrąci.krzysiek83 pisze:Semusiu nie dziala link. Ciekawe kiedy z Arsenalem zagrają. Łabiądzie to ciekawa drużyna.
to ja też się zgłaszamShineonBoo pisze:Melduję się jako NOWY i zamierzam brać udział w dyskusjach i chcę podjąć akcję "Więcej Rush w LP3"!!