No cóż. Zagłosowało sie. Problemów za bardzo nie było (z wyjątkiem jednej pary, ale której to już niech zostanie tajemnicą ). 2 moje piosenki przeszły dalej. Ogólnie nie jest źle
Miszon pisze:Buuu,po raz pierwszy nie przeszlo nic mojego:-(...(na kazda glosowala 1osoba?).
A skąd wiesz, że na każdą z twoich piosenek głosowała 1 osoba?
Przecież 12 pkt można zebrać w różny sposób tak jak i 3
43. Novi Singers - Preludium e op.24 nr 4 [12]
59. HER - Drzewo [3]
Na tą ostatnią tak można wnioskować:
65. The Toadies - Possum kingdom [0, jako jedenaste miejsce]
Grycek pisze:33. Zielone Żabki - Kultura [17]
34. Peter Pan - Smiling In The Rain [16]
35. Die Toten Hosen - Alles aus liebe [15]
40. Nightwish - Elvenpath [13]
Szkoda mi tych miejsc. Nie bedę ukrywał, że na prawie wszystkie głosowałem. Nie piszę tutaj o Zielonych Zabkach, bo mój kawałek, ale tak blisko było, a nie udało się przebić do drugiej rundy temu kultowemu punkowemu kawałkowi.
Zauważyłem 2 ciekawe pary.
Joe Bonamassa - If Heartaches Were Nickles - Mum - Now There is That Fear Again
oraz
Suprise - Moj los - Zalef - Kiedy miasto śpi
Będą to bratobójcze pojedynki, gdyż są zgłoszone odpowiednio pierwsza para przez Adameks-a a drug para przez mateusz15
Robinson pisze:Czy nie zdradzamy zbyt dużo?
Kiedyś była taka umowa, że nie podajemy tak otwarcie na co głosowaliśmy.
Nie wiem, czy to nadal obowiązuje.
Wiem, że zdradzam na co głosuję, ale tylko w stosunku do tych piosenek, które juz odpadły i nie biora udziału w turnieju. Niczym więc nie manipuluję.
ku3a pisze:najlepsza moja piosenka dostala... 1 pkt.
nie znacie sie.
jedna z moich piosenek dostałą ... 0 pkt.
nie znacie się
ale moje "najlepsza" nie znaczylo moja ulubiona z trzech ktore zglosilem, tylko ta z moich trzech ktora osiagnela najlepszy wynik... Pozostale dwie dostaly 0.
ku3a pisze:ale moje "najlepsza" nie znaczylo moja ulubiona z trzech ktore zglosilem, tylko ta z moich trzech ktora osiagnela najlepszy wynik... Pozostale dwie dostaly 0.
Czyli gdyby zrobić zestawienie osób wrzucających swoje utwory, to nie byłbyś zbyt wysoko sklasyfikowany.
Moje utwory zdobyły w sumie 33 punkty. Szkoda, że żaden się nie załapał do 1/16.
ku3a pisze:ale moje "najlepsza" nie znaczylo moja ulubiona z trzech ktore zglosilem, tylko ta z moich trzech ktora osiagnela najlepszy wynik... Pozostale dwie dostaly 0.
głosy oddane
8 do 6 dla zielonych
W ostatniej chwili postanowiłem zagłosować na piosenkę z pary której początkowo postanowiłem nie brać pod uwagę. Ale o tym więcej po zakończeniu listy 3. Jak akta sprawy ujrzą światło dzienne i archiwa zostaną otwarte.
Oddaje już dziś głosy bo od jutra bede poza swiatem internetu. Ogromny kłopot sprawiły mi pary 3 i 5. Zdecydowanie jednak zwyciężyli u mnie zieloni bo aż 11:3, w dwóch przypadkach musialem sie wstrzymac od głosu i dobrze.
A z moich propozycji nic nie przeszło... Ich średnia to 58. miejsce, lepiej być nie mogło.
Na pocieszenie większość utworów, na które głosowałem, przeszła.
U mnie 11:5. Ale dość pobieżnie potraktowałem tąrundę, bo nadal bez netu, a wczoraj poświęciłem pół dnia na słuchanie Beatlesów (zresztą nawet nie wiedziałem, że ich TOP już startuje ).