DLACZEGO NIE - Kasia Kowalska (Universal)
YOUR LOVE ALONE IS NOT ENOUGH - Manic Street Preachers (Sony BMG)
POWIEDZ, CZY JEST RAJ - Grzegorz Markowski (S.O.S. dzieci)
LOVE STORY - Wilki (EMI)
HOW TO SAVE A LIFE - The Fray (Sony BMG)
DEATH OF SAMANTHA - Yoko Ono & Porcupine Tree (EMI)
I STILL REMEMBER - Bloc Party (Sonic)
Właśnie sobie zobaczyłem pechową 7. Jak temu mogłem się spodziewać jak zawsze znalazłem piosenki do top 10 (BP, Wilkim MSP) i do top 30 (Yoko i The Fray) W sumie z tego zestawu nie lubię tylko Kowalskiej, bo Markowskiego nie znam.
fastred pisze:Cover pomysłowy, ale jak puściłem to w playerku koledze, który na muzykę się wybiera, to powiedział, że to "beznadziejna przeróbka bardzo dobrego utworu" więc są odmienne zdania...
To że się na muzykę wybiera nie musi oznaczać, że ma dobry gust muzyczny.
A w Olsztynie na Kortowiadzie dziś Łzy i dalej disco polo (dzien rozmaitości) a jutro Enej [świetny rock ukraiński z Olsztyna] Ira, Piersi i Coma (będą więc jechac z Krakowa całą noc czyli (Mega Koncert)
saferłel pisze:Właśnie sobie zobaczyłem pechową 7. Jak temu mogłem się spodziewać jak zawsze znalazłem piosenki do top 10 (BP, Wilkim MSP) i do top 30 (Yoko i The Fray) W sumie z tego zestawu nie lubię tylko Kowalskiej, bo Markowskiego nie znam.
W plecy w znawcy mam, ale cieszę się, że Myslovitz leci.
A za Cook mam i w plecy w znawcy i jeszcze zły jestem, że nie leci. Zdecydowanie najgorszy utwór w 30.
25 (b/z). Taki staż (17 tyg.) należy się "Newyorker", a nie "Can't Cook (Who Cares)". Ciekawe, jak poradzi sobie trzecia piosenka TCOIF z "Lake&Flames".
saferłel pisze:Właśnie sobie zobaczyłem pechową 7. Jak temu mogłem się spodziewać jak zawsze znalazłem piosenki do top 10 (BP, Wilkim MSP) i do top 30 (Yoko i The Fray) W sumie z tego zestawu nie lubię tylko Kowalskiej, bo Markowskiego nie znam.
Wilki? ale chyba do top10 koszmarów roku 2007?
Nie Love Story u mnie królowało. Czasem potrzeba dość prostej piosenki na liste, która staje sie przebojem, tak było z tym singlem Ja go lubię.
Co z tym nowym singlem The Car...jest w ogóle jakiś?
kajman pisze:W plecy w znawcy mam, ale cieszę się, że Myslovitz leci.
A za Cook mam i w plecy w znawcy i jeszcze zły jestem, że nie leci. Zdecydowanie najgorszy utwór w 30.
jeden z najlepszych, ale tu wychodzi konflikt pokolen