nie do końca, bo ja raczej chodzę dużo później niż Gosia
ale skoro tak zdecydowałeś to już nie mieszajmy
nie do końca, bo ja raczej chodzę dużo później niż Gosia
Śpię sam, wariacie
To lepiej pasowałby do nas adameria. On porównywalnie do nas się zachowuje (pod względem czasookresu snu).
Yacy pisze: ndz lis 06, 2022 11:10 pmnie do końca, bo ja raczej chodzę dużo później niż Gosia![]()
![]()
ale skoro tak zdecydowałeś to już nie mieszajmy![]()
Haha, wiedziałem że ktoś to skomentuje
ale może im?kajman pisze: ndz lis 06, 2022 11:41 pm Poza tym chodzę spać później niż moi współpokojowcy, ale akurat mi to nie przeszkadza
Nie wygląda na lekkostrawnego. Mam wrażenie, że jest lekko łykowaty.
Z chodzeniem spać tak, ale rankiem niechcący my możemy przeszkadzać Tobie w spaniu.
gdyby komuś coś się omsknęło z dojazdem we czwartek,
Mam dwadzieścia minut na przesiadkę w Iławie więc raczej nic się nie zdarzy. Chociaż miło by było z Wami jechać.Yacy pisze: pn lis 07, 2022 11:28 am ewentualnie możemy służyć jakąś podwózką gdybyśmy jeszcze byli w trasie
Jeśli nie jest już za późno, to ja bym poprosiła. Najlepiej owocowe, bo inne są dla mnie zbyt gorzkieLLucky pisze: sob lis 05, 2022 10:43 pm A czy ktoś reflektuje na piwo bezalkoholowe 0,0%? (Mam już jedno zamówienie, może ktoś jeszcze chce.)
Zaliczki właśnie dotarły po weekendzie i tej chwili obaj są potwierdzeni.
Przyjedzie około godziny 19-20.
Pierwsza trójka z tego co wiem około 17. Miszon?ku3a pisze: pn lis 07, 2022 11:54 pmGary, lady z Piotrem oraz Miszon pojawią się w piątek (o której się Was spodziewać?).
takYacy pisze: wt lis 08, 2022 12:21 amwe czwartek zamawiamy z https://www.pizzazradosci.pl/restauracj, tak?
OKYacy pisze: wt lis 08, 2022 12:21 amgdyby się wydarzyło coś i nie będzie można zamówić z tego miejsca to prosilibyśmy o info.