No co Ty, toż to same hity

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Z całym szacunkiem, ale jak widzę te Twoje agresywne czepialstwo się i wmawianie czegoś, czego nie napisałem, to mam ochotę poprosić admina o oficjalne zlikwidowanie swojego konta. Czy ja coś komuś narzucam? Czy gdziekolwiek napisałem, że "macie głosować tak i tak" lub coś w tym stylu?jollyroger72 pisze: ↑ndz sty 02, 2022 2:43 pmZ całym szacunkiem, nie będziesz narzucał, kto jak ma myśleć.
To są subiektywne, indywidualne wybory i jedyna zasada to przyporządkowanie utworów do konkretnych pozycji.
A nie pomyślałeś nigdy, by zacząć głosować na ForaListę ? Myślę, że znalazłbyś tam coś i dla siebiegżegoż pisze: ↑ndz sty 02, 2022 3:04 pm A jeśli ktoś uważa, że nie, to mogę zrobić temu komuś przyjemność i odejść z forum, bo po likwidacji LP3 w zasadzie nic mnie na nim już nie trzyma. Do niedawna wydawało się, że są to topy, ale patrząc na to, jak bardzo moje gusta są rozbieżne z większością użytkowników, to i ten pogląd zweryfikowałem.
O to To, lady ma tak totalnie inny gust niż zdecydowana większość nas tutaj, a nigdzie się stąd nie wybiera (A przynajmniej nic o tym nie wiemy)lady pisze: ↑ndz sty 02, 2022 3:08 pmA nie pomyślałeś nigdy, by zacząć głosować na ForaListę ? Myślę, że znalazłbyś tam coś i dla siebiegżegoż pisze: ↑ndz sty 02, 2022 3:04 pm A jeśli ktoś uważa, że nie, to mogę zrobić temu komuś przyjemność i odejść z forum, bo po likwidacji LP3 w zasadzie nic mnie na nim już nie trzyma. Do niedawna wydawało się, że są to topy, ale patrząc na to, jak bardzo moje gusta są rozbieżne z większością użytkowników, to i ten pogląd zweryfikowałem.![]()
A jeśli chodzi o pogrubiony tekst, to ja mam niestety podobnie, ale nie zamierzam przez to odchodzić z Forum.
Nie wybieram się, a po prostu nieśmiało staram się "zarazić" Was choć trochę tym swoim gustem
Nie, bo nigdy w tamtejszym zestawie nie było więcej niż 4-5 utworów, na które mógłbym głosowaćlady pisze: ↑ndz sty 02, 2022 3:08 pmA nie pomyślałeś nigdy, by zacząć głosować na ForaListę ? Myślę, że znalazłbyś tam coś i dla siebiegżegoż pisze: ↑ndz sty 02, 2022 3:04 pm A jeśli ktoś uważa, że nie, to mogę zrobić temu komuś przyjemność i odejść z forum, bo po likwidacji LP3 w zasadzie nic mnie na nim już nie trzyma. Do niedawna wydawało się, że są to topy, ale patrząc na to, jak bardzo moje gusta są rozbieżne z większością użytkowników, to i ten pogląd zweryfikowałem.![]()
Jeżeli miałbym odejść, to nie dlatego, że moje gusta są tak mocno odmienne, tylko z powodu takiego napastliwego zachowania i wmawiania nieprawdy, jakiej teraz doświadczyłem.
Już tyle razy tu lamentowałeś, że Ci się to nie podoba, to może w końcu zdecyduj się na ten odważny krok? Bo rok w rok stara śpiewka "gdyby wszyscy...".
Prawdopodobieństwo, że coś by kiedyś przeszło, jest bliskie zeru. Zdarzało się, że czasem ktoś zgłaszał coś, co bardzo mi się podobało, ale z reguły te utwory nie kwalifikowały się do Foralisty. A jak nawet coś kiedyś "psim swędem" weszło, to potem głosowały na to góra dwie osoby i nie wchodziło nawet do poczekalni (najlepszy przykład: Nanga - PROFET). Lub weszło, ale... po tygodniu wyleciało czy to z poczekalni, czy z podstawowego zestawienia i tyle to widzieliśmy
A popatrz ile moich bluesów nie przeszło eliminacji - zdecydowana większość, a nadal głosuję i zgłaszam kolejne.
W takim razie też napisz co Ci się nie podoba - pewnie moje wynalazki - więc będziemy kwita
Dziękuję
Prawdopodobnie tak. Ale akurat nic innego nie było znanego mi, a bez nasłuchu tego nie zweryfikuję. Spróbuję znaleźć czas w następnym tygodniu, ale sam nie wiem, gdzie lepiej poślęczeć jeśli chodzi o propozycje - tu i na mycharts zdarza się podobny odsetek utworów popowo-elektronicznych.