Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
VILKI pisze: sob maja 01, 2021 4:32 pm
szkoda że bez clipu z Gdyni z ... siostrą Pawła w roli głównej
To Paweł miał siostrę czego to się człowiek dowiaduje po ponad 30 latach
Już nadrobiłam braki i widzę ten teledysk. I blondynę w długich włosach. To ta siostra?
Kolejna porcja piosenek - drugą godzinę zaczynamy z najkrótszą ale i z trzecią najdłuższą piosenką z dzisiejszego zestawienia. Breakout to także drugi największy awans w "moim" zestawie piosenek
nigdy nie zrozumiem fenomenu niektórych piosenek Maanamu ale to pewnie dlatego że zanim zacząłem słuchać lp3 to Oni mieli już największe sukcesy za sobą..
TStudent pisze: sob maja 01, 2021 3:12 pm
To będzie najdłuższy utwór w tej rozbiegówce (boć na samym początku właściwej części zdarzą się już dwa dłuższe )
To jest niewłaściwa i do tego beznadziejna wersja. Jedyna słuszna to (z niewiadomych powodów otagowana jako Ceti): https://www.youtube.com/watch?v=aOzKrl6XiTg
z genialnym fragmentem od 5:43 do 6:53 (zresztą całość jest świetna).
A tak poza tym nie zagłosował Aro i stąd także spadek Gdybym i wielu innych utworów.
kajman pisze: sob maja 01, 2021 5:07 pmTo jest niewłaściwa i do tego beznadziejna wersja.
Dzięki za link Będę miał go na uwadze w razie czego za rok.
kajman pisze: sob maja 01, 2021 5:07 pmA tak poza tym nie zagłosował Aro i stąd także spadek Gdybym i wielu innych utworów.
To akurat wiem, myślę że mimo wszystko Aro niepotrzebnie się pogniewał, no i ma czego żałować, skoro jedna z Jego ulubionych pieśni awansuje w Forumowym rankingu o grubo ponad 300 miejsc. I chyba nie tylko z tego się by ucieszył.
Czas na kolejną porcję piosenek, w której mamy trzy spadki i jeden awans (ale za to jaki) Jest też jeden numer jeden dla jednego z uczestników naszej zabawy
TStudent pisze: sob maja 01, 2021 5:30 pm
Akurat w Wielkim ogniu jest taka rock'n'rollowa wstawka w środku
E tam, mało
Myślałam, że "Jest gdzieś taki dom" komuś oprócz mnie przypadnie do gustu.
A tak w ogóle to zaczęłam czytać właśnie "Mój Blues" - wywiad-rzekę z panem Andrzejem Matysikiem (red. naczelny "Twojego Bluesa"), wciągająca lektura, polecam
Czas na najdłuższy blok z moich dzisiejszych piosenek (trwający ok. 27 minut), z których to wszystkie trwają dłużej niż 5 minut Mamy tutaj też największy awans w obrębie miejsc 109-139