Dzięki za wspólnie spędzone 3 godziny

Pozdrawiam.
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
To po prostu piękny film ilustrujący tekst tej piosenki. Faktycznie może nie jest dobrym teledyskiem (dlatego MTV go zbanowała za sceny seksu i za to, że był czarno biały, czyli nie do przyjęcia w ówczesnym krzykliwym świecie klipów M. Jacksona), ale stanowi doskonałe wizualne dopełnienie piosenki. Kontekst jest ważny. Ja jestem nim niezmiernie zauroczony.Tomekk pisze:a co w nim takiego fajnego?saferłel pisze: Ich najlepszy teledysk bez dwóch zdań (łącznie z CYFH).
Do mnie niestety nie przemawia. Dlatego wolę słuchać audio a nie video. Kontekst kontekstem, ale można było coś ciekawszego wymyślić.saferłel pisze: To po prostu piękny film ilustrujący tekst tej piosenki. Faktycznie może nie jest dobrym teledyskiem (dlatego MTV go zbanowała za sceny seksu i za to, że był czarno biały, czyli nie do przyjęcia w ówczesnym krzykliwym świecie klipów M. Jacksona), ale stanowi doskonałe wizualne dopełnienie piosenki. Kontekst jest ważny. Ja jestem nim niezmiernie zauroczony.
Odpowiem cytatem ze swojego bloga (podsumowanie ulubionych singli 2012 r.Dx2 pisze:18. King's Cross (psbfan, konwicki1980)
psbfan za co lubisz KC?
Płyt także.Artur pisze:To ja poproszę jeszcze całościowe zestawienie z punktacją.
To dziwne. Przepraszam zatem za mój komentarz dotyczący ucieczki po pytaniu, które padło do kolegi psbfankonwicki1980 pisze:Chciałbym zgłosić, że psbfan podczas topu pisał tutaj w wątku, niestety jest ciągle "zielonym" użytkownikiem, moderator nie zaakceptował postu, więc do dziś się nie ukazał.
Moja prywatna ale nie oznacza to, że się mylę.adameria pisze:To tylko Twoja prywatna opinia, bo generalnie mylisz się.
O tym, że głosującym podobała się najbardziej i o niczym innym. A to że się podobała nie znaczy, że jest dobra. Oczywiście fakt, że jakaś płyta mi się podobała też nie świadczy o tym, że jest dobra.adameria pisze:przewaga 20 punktów o czymś chyba jednak świadczy
Dx2 pisze:na Actually głosowało 79% biorących udział
Sorry, ale gdzieś się rąbnąłeś, bo taki procent może dać 20,41-20,67 osoby głosującej na tą płytę.Dx2 pisze:na płyty głosowało 26 użytkowników forum
To który utwór z podium lubisz/tolerujesz?kajman pisze:Wyniki kompletnie nie po mojej myśli, ale i tak sukcesem jest, że z moich 4 najbardziej znienawidzonych utworów tylko dwa są na podium, a jeden nawet poza top 10.