Gary pisze:ech, to na top 10 jeszcze rok muszę zaczekać. Nic lepszego już dziś nie usłyszę.
XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XIX Top Wszech Czasów
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Moich też, pierwsza połowa, a Twoje?zielonakoniczynka pisze:... bo listopad to miesiąc moich urodzin
-
misiek230688
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
I znowu ten żabi skrzek
jedni Gunsi byli z lat 80tych, licząc Knocking to prawie dwa gancy z lat 80.słoik pisze:Gunsi cztery razy, a Nirvana tylko raz. Kto postawił lata 90. na głowie?
- DarkenHue
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
W tym kawałku są IMO najlepsze solówki Slasha 
Ech... ja wiem, że rekord, ale mogliby wyżej. Zasługują. Chimeryczny był to zespół, ale jak się postarali to stworzyli arcydzieło.
czekam no solo Slasha, by przy nim otworzyc kolejne piwo...
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Widok jest dosyć mglisty.bear pisze:ale ma już coś konkretnego na widoku czy jeszcze nie?Emilia pisze: Ma męża w zamiarze.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
To masz właśnie problem?krysiron pisze:A ja kocham "November Rain", a nie lubię "Imagine".
Ano właśnie o Nirvanie nikt prawie się nie zająknął dzisiajsłoik pisze:Gunsi cztery razy, a Nirvana tylko raz. Kto postawił lata 90. na głowie?
-
semuś
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
A jeszcze zapomnijmy że jest świetny teledysk do November Rain 
No to na szczęście słabi Gunsi nie w top10.
- zielonakoniczynka
drugabarb42 pisze:Moich też, pierwsza połowa, a Twoje?zielonakoniczynka pisze:... bo listopad to miesiąc moich urodzin
Za szybko Kurt oddał pole walki...słoik pisze:Gunsi cztery razy, a Nirvana tylko raz. Kto postawił lata 90. na głowie?
-
Gunther
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Moim zdaniem Again będzie w pierwszej 3 
- jblaminsky
- Kontakt:
Uwielbiam klip.. zwlaszcza troche zdeformowane szerokie ujęcia Slasha podczas solo... ale ja ogladam takie klipy pod kątem kadrów foto....
To byli Gunsi.. to co w Rybniku to jakies take...... Jak to któs powiedział - Knocking on McDonald's Door.
To byli Gunsi.. to co w Rybniku to jakies take...... Jak to któs powiedział - Knocking on McDonald's Door.
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 8:15 pm przez jblaminsky, łącznie zmieniany 1 raz.
racja , jak dla mnie miejsce nr 2 po Thrillerzesemuś pisze:A jeszcze zapomnijmy że jest świetny teledysk do November Rain
Podpisuje się wszystkimi kończynamiadameria pisze:To masz właśnie problem?krysiron pisze:A ja kocham "November Rain", a nie lubię "Imagine".Ja oba "kocham" równie mocno, choć jednak wybrałbym Lennona, ale nie wiem, bo w GnR jest fajna ta solówka Slaszka w drugiej części, jak już Aksel przestaje wydawać odgłos paszczą.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Pozwolę się wtrącić. Ja drugabarb42 pisze:Moich też, pierwsza połowa, a Twoje?zielonakoniczynka pisze:... bo listopad to miesiąc moich urodzin
Pomomo całej wielkiej symaptii dal tego utworu, mam nadzieję że nieGunther pisze:Moim zdaniem Again będzie w pierwszej 3
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
My, barany, Was pokonamy.zielonakoniczynka pisze:drugabarb42 pisze:Moich też, pierwsza połowa, a Twoje?zielonakoniczynka pisze:... bo listopad to miesiąc moich urodzinskorpiony rządzą
Tylko, że Skorpionsi tylko raz w 1994 roku trafili na TWC, a szkoda.zielonakoniczynka pisze:drugabarb42 pisze:Moich też, pierwsza połowa, a Twoje?zielonakoniczynka pisze:... bo listopad to miesiąc moich urodzinskorpiony rządzą
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
O tej końcówce napisano już chyba wszystko.

Ja również myślę, że będzie gdzieś w okolicach 6-7 mscAjtek pisze:Pomomo całej wielkiej symaptii dal tego utworu, mam nadzieję że nieGunther pisze:Moim zdaniem Again będzie w pierwszej 3.
Muszę się pod tym podpisaćAjtek pisze:Pomomo całej wielkiej symaptii dal tego utworu, mam nadzieję że nieGunther pisze:Moim zdaniem Again będzie w pierwszej 3.