Czytałem, a że druk drobny to przeczytałem wzieli ciężar na swoje barb1981 pisze:Jest relacja na żywo na gazeta.pl!

No i niestety załamka, Archive poza podium. U mnie w głosowaniu na 12 (przy okazji nadmienię, że Light na 2).
58-39-16.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Czytałem, a że druk drobny to przeczytałem wzieli ciężar na swoje barb1981 pisze:Jest relacja na żywo na gazeta.pl!
Pewnie tak bo mamy rok przestępczy.jedrzej2012 pisze:Wygląda na to, że 9.PTWC i 23.TWC będą wyemitowane w niedzielę. 1 maja 2016 r. i 1 stycznia 2017 r.
Ja wolałbym zwycięstwa Queen - należy się już dawno nie byli!EVENo pisze:Ta piątka dla Floydów to niestety duże rozczarowanie. Pozostało mi liczyć na to, że na podium dziś Zeppelini z Queen i Dire.
Tylko raz 7 lat temu w 2008 roku, znaczy podium, bo na 1 nigdy;)slamowir pisze:Ja wolałbym zwycięstwa Queen - należy się już dawno nie byli!EVENo pisze:Ta piątka dla Floydów to niestety duże rozczarowanie. Pozostało mi liczyć na to, że na podium dziś Zeppelini z Queen i Dire.
Plusik za tę mądrą decyzję. Może się opłaci i Królowa skorzystaEVENo pisze:Specjalnie nie głosowałem na Brothers In Arms,
Brian pisze:FREDDIE MUSISZ
W końcu!jedrzej2012 pisze:Queen na podium.
Napisz mi swój adres w PW, możemy zostać tzw. pen-pals.zielonakoniczynka pisze:Ale miło - bardzo lubię dostawać pocztówki, a teraz coraz mniej osób koresponduje w ten sposób.1981 pisze:Sporo podróżuję i wysyłam znajomym pozdrowienia z szerokiego świata. Często piszę na kartkach pocztowych tytuł ten piosenki. Wish you were here.
Niech się stanie...krysiron pisze:Queen na 1!
Przypuszczam, że taka wersja dużo bardziej by mi przypadła do gustujedrzej2012 pisze:Była szansa żeby "Again" Archive na koncertach było w kobiecej wersji, śpiewałaby wtedy pewnie Maria Q, która w tym roku świętuje 10 lat pobytu w zespole.
Pamiętajcie, że to właśnie wersja radio edit była przez 79 tygodni na LP3, więc to ona urzekła tylu słuchaczykajman pisze:Ten utwór w wersji radiowej mnie nie ruszadannar pisze:A moja niechęć do Again bierze się z długości. Radio edit jest słuchalny i przyjemny, sam mam go na playliście. Ale wydłużanie utworu o 11 minut, na które nie ma się żadnego pomysłu to przesada. Po prostu jest to nudne i odpychające.
Mnie zastanawia to, że o ile chyba wszystkie inne utwory z dziesiątki są hitami znanymi i uwielbianymi na całym świecie, to "Again" jest przebojem chyba tylko w Polsce. Teoretycznie ktoś z zagranicy mógłby ocenić, że to nie jest żaden światowy przebój, a jego popularność w polskim topie jest tylko czymś w rodzaju "kaprysu" polskich słuchaczy.Nicoletta pisze:a to nie hejt na Again, ale np. wg mnie ta piosenka nie zasługuje na bycie hitem wszech czasów.
Na BIA nigdy nie głosowałemEVENo pisze:Specjalnie nie głosowałem na Brothers In Arms, aby Schody miały większe szanse na triumf.
Freddie - królowa rządzi!zielonakoniczynka pisze:Brian pisze:FREDDIE MUSISZ![]()