piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)
I tak często są problemy ze znalezieniem promującego, więc podejrzewam, że do notowania bez emisji byłoby jeszcze trudniej. A jeżeli już to trzeba było to proponować znacznie wcześniej.
a nie uważasz że brak emisji na antenie trochę wypacza sens promocji...? bo tutaj właśnie o to chodzi, aby ludzie usłyszeli dany utwór.
- konwicki1980
- Kontakt:
Moim zdaniem i tak rzadko się to udaje, a po drugie jeśli komuś brak emisji by nie przeszkadzał, to w czym problem? Oby notowań bez emisji było jak najmniej, to i problemu nie będzie.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Ciekawa jestem, czy znalazłby się ktoś chętny do promowania bez emisji. Ja osobiście nie sądzę [może się w związku z tym ujawnić, jeśli ma ochotę mnie zaskoczyć
].
Według mnie warunki do promocji wszyscy powinni mieć takie same.

Według mnie warunki do promocji wszyscy powinni mieć takie same.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Pozwolę się nie zgodzić. Akurat ramówka w poniedziałek wielkanocny układana jest na nowo, właśnie dlatego że to ważne Święto. Tak więc nikt tego czasu nikomu nie odbiera.kajman pisze:w poniedziałek też ktoś teoretycznie ma audycję, więc w ten wielkanocny lista też kogoś wyrzuca. I wtedy problemu nie ma?
A co do Muzyki Ciszy w Zaduszki jestem za. Trochę nie pasowała by mi Lista w tym dniu.
Normalnie w poniedziałek są jakieś osoby. Czyli z powodu święta te osoby tracą swoje audycje. Jeżeli to nie jest odbieranie to co to jest?
A Zaduszki to dla mnie dzień jak dzień. Rozumiem, że nie ma listy we Wszystkich Świętych , Wigilię czy w piątek przed Wielkanocą. Ja wolałbym, żeby była, ale rozumiem, że może jej nie być. Ale w Zaduszki to już zdecydowana przesada.
A Zaduszki to dla mnie dzień jak dzień. Rozumiem, że nie ma listy we Wszystkich Świętych , Wigilię czy w piątek przed Wielkanocą. Ja wolałbym, żeby była, ale rozumiem, że może jej nie być. Ale w Zaduszki to już zdecydowana przesada.
dzień wolny od pracy dla tych ludzi z powodu święta?kajman pisze:Czyli z powodu święta te osoby tracą swoje audycje. Jeżeli to nie jest odbieranie to co to jest?
Myślisz że ktoś ich pytał czy chcą mieć dzień wolny?
punkt dla Ciebie.
faktycznie należałoby pytac ludzi, czy chcą miec wolny dzień w święto, a nie na siłę zmuszac ich, by nie przychodzili do pracy.
faktycznie należałoby pytac ludzi, czy chcą miec wolny dzień w święto, a nie na siłę zmuszac ich, by nie przychodzili do pracy.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
mnie też nikt nie pyta :-/ pewnie 2.11 też mi wcisną wolne - czas zmienić pracę!
zresztą poza świętami też zawsze sam muszę prosić.
przykro mi z powodu osób, które pracują w soboty ... 1.01.2013 niewielu z nich będzie mogło przyjść z radością do pracy, bo będzie ten Wszech Obecny Top...
zresztą poza świętami też zawsze sam muszę prosić.
przykro mi z powodu osób, które pracują w soboty ... 1.01.2013 niewielu z nich będzie mogło przyjść z radością do pracy, bo będzie ten Wszech Obecny Top...
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
To jest wszystko kwestią taktu i interpretacji. W moim mniemaniu to 1.XI jest radosnym świętem, a 2.XI już niekoniecznie, ale to jest akurat kwestia mojego światopoglądu. Wydaje się, że redakcja próbuje znaleźć się w tym wszystkim, tzn. w tych datach i zapewne listy nie byłoby ani 1.XI ani 2.XI. Tydzień bez listy, za to refleksyjnie - jestem za. Promocje też wiele nie ucierpią.kajman pisze:(...)Rozumiem, że nie ma listy we Wszystkich Świętych (...) Ale w Zaduszki to już zdecydowana przesada.
To może zostaniesz radiowcem. Oni wolnego nie mają. Jak nie w te to w jakieś inne święto pracować będą. I wcale nie jestem pewien czy to im tak bardzo przeszkadza.Yacy pisze:mnie też nikt nie pyta :-/ pewnie 2.11 też mi wcisną wolne - czas zmienić pracę!
Nie było mnie przy komputerze od środy, więc piszę dopiero teraz. No ale zdania nie zmieniam - promujemy:
Stone Sour - ABSOLUTE ZERO
Stone Sour - ABSOLUTE ZERO
- tadzio3
- Kontakt:
To w przyszłym tygodniu już ja?
Jeżeli ADDY lub PaTToN się nie odwiesi to tak.
- tadzio3
- Kontakt:
No więc kto promuje?
Ty.tadzio3 pisze:No więc kto promuje?
- tadzio3
- Kontakt:
Skoro nikt wyżej nie chce to promuję ja. Zastanawiałem się nad Band Of Horses i Imany. Widzę jednak, że Imany ma spore szanse na wejście do poczekalni - jest w nieszczęśliwej, a wiec tę piosenkę zgłaszam do promocji:
Imany - YOU WILL NEVER KNOW
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
tadzio3 pisze:Skoro nikt wyżej nie chce to promuję ja. Zastanawiałem się nad Band Of Horses i Imany. Widzę jednak, że Imany ma spore szanse na wejście do poczekalni - jest w nieszczęśliwej, a wiec tę piosenkę zgłaszam do promocji:
Dzięki Tadziu, nareszcie coś fajnego...
W ostatniej chwili uratował nas tadzio3, więc może teraz Artur coś zaproponuje i na wszelki wypadek także endrju1s, żebyśmy mieli jakiś utwór do promocji w kolejnym tygodniu.
Ojej, jak ten czas szybko plynie. Na razie nie mam pewnego typu, musze sie troche zastanowic. Poki co prosze o zawieszenie.
No może Julia coś zaproponuje. Na razie jest rezerwowa, ale jeżeli Artur się nie odezwie...
Ja do końca tygodnia się określę.
Witam. Jestem nowym członkiem forum. Chciałbym dołączyć do promowania. Pozdrawiam.
Traktuj się jako dołączony. Deklaracja oznacza automatyczne przyjęcie.