Jak tak będzie, to do 3 nie wrócę i przez 111 miesięcy po jego odejściu...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
I nie ma reklam.
Dołączam z 95 subskrypcją. Dzięki za cynkLokiWawa pisze: ↑śr maja 20, 2020 8:05 pmJa zaś 92.DeadParrot pisze: ↑śr maja 20, 2020 7:56 pmDzięki. Właśnie stałem się 89. subskrybentem.santosz pisze: ↑śr maja 20, 2020 7:44 pm Ponieważ nastały czasy przełomu, to czuję się niejako zobowiązany do tego, by zdekonspirować poczynania byłych redaktorów Trójki, którzy już działają na nowym froncie. Jednym z nich jest Wojciech Ossowski - ostatni co jeszcze metalem w Trójce wodził. Niedawno wznowił swoje audycje na ...youtubie. Można? Można! Zachęcam do subskrybowania, bo akurat subskrypcje to ważna rzecz, by wieść o kanale się niosła. I zapodaję linka do ostatniej audycji https://www.youtube.com/watch?v=ZI-_hYLJ9is Oczywiście na youtubie są już też Rosiak, Drozd, Bugalski - nie słucham ich regularnie, ale też subskrybuję.
Podejrzewam, że jednak prezentuje wyższy poziom.
Piotr Łodej, Jakub Strzyczkowski, Patrycjusz Wyżga (dalej już nie wiem, nie słucham Trójki w tym tygodniu tak uważnie jak zazwyczaj) p. Leszek Adamczyk był w niedzielę...
Nic dodać, nic ująć... Mogę się tylko pod tym podpisać wszystkimi czterema kończynami.
Po przeczytaniu tego wywiadu wstałem i zacząłem klaskać
Zamieściłem info/relacje i wypowiedzi Stelki, a czyjś komentarz odnosił się właśnie do tego, a nie zachowania Metza. Bynajmniej ja tak to odebrałem i zapamiętałem.Neo01 pisze: ↑śr maja 20, 2020 7:33 pm Ktoś tu wcześniej pisał o tym, jakoby rzekomo Stelka powiedział, że ocenę zachowania Metza pozostawia słuchaczom. I że niby to ma być dowód, że zostawia sobie jakąś furtkę...
Bardzo bym prosił, żeby w tym pełnym napięcia czasie nie przekręcać słów i nie krzywdzić ludzi, którzy i tak zostali już bardzo skrzywdzeni!
Bo Stelka powiedział coś zupełnie przeciwnego: że ocenę co do tego, co zostało pokazane w sms-ie pozostawia słuchaczom! I tylko wcześniej rzeczywiście to, że on by tego nie zrobił, ale to już zupełnie inna historia.
https://www.youtube.com/watch?v=VHE5ldNguHEFOXD pisze: ↑śr maja 20, 2020 9:05 pmZamieściłem info/relacje i wypowiedzi Stelki, a czyjś komentarz odnosił się właśnie do tego, a nie zachowania Metza. Bynajmniej ja tak to odebrałem i zapamiętałem.Neo01 pisze: ↑śr maja 20, 2020 7:33 pm Ktoś tu wcześniej pisał o tym, jakoby rzekomo Stelka powiedział, że ocenę zachowania Metza pozostawia słuchaczom. I że niby to ma być dowód, że zostawia sobie jakąś furtkę...
Bardzo bym prosił, żeby w tym pełnym napięcia czasie nie przekręcać słów i nie krzywdzić ludzi, którzy i tak zostali już bardzo skrzywdzeni!
Bo Stelka powiedział coś zupełnie przeciwnego: że ocenę co do tego, co zostało pokazane w sms-ie pozostawia słuchaczom! I tylko wcześniej rzeczywiście to, że on by tego nie zrobił, ale to już zupełnie inna historia.
A czy redaktor Ł. brał udział w nagrywaniu Karpia? W którym roku?DeadParrot pisze: ↑śr maja 20, 2020 5:57 pmAbstrahując od tego czy miał dobre relacje z innymi, bo biorąc pod uwagę w jakich godzinach prowadził audycje, pewnie widywali się rzadko, to postawa Łodeja jest dla mnie kompletnie niezrozumiała, niewytłumaczalna wręcz.
Jak ktoś taki mógł tyle lat się tam uchować.
Ja tego nie słyszałem.
Dzięki, zostałem 100 subskrybentemsantosz pisze: ↑śr maja 20, 2020 7:44 pm Ponieważ nastały czasy przełomu, to czuję się niejako zobowiązany do tego, by zdekonspirować poczynania byłych redaktorów Trójki, którzy już działają na nowym froncie. Jednym z nich jest Wojciech Ossowski - ostatni co jeszcze metalem w Trójce wodził. Niedawno wznowił swoje audycje na ...youtubie. Można? Można! Zachęcam do subskrybowania, bo akurat subskrypcje to ważna rzecz, by wieść o kanale się niosła. I zapodaję linka do ostatniej audycji https://www.youtube.com/watch?v=ZI-_hYLJ9is Oczywiście na youtubie są już też Rosiak, Drozd, Bugalski - nie słucham ich regularnie, ale też subskrybuję.
Jeździsz zdaje się po Warszawie i okolicach, wiec powinieneś w samochodzie odbierać Anty i RockRadio
I to jest bardzo budująca historia, tylko rodzi się pytanie o chronologię. Jethon objęła Trójkę po Skowrońskim w lutym 2009 i została odwołana w grudniu 2009. MN przez ten cały czas był poza Trójką, jak więc mógł zrezygnować z pensji?Każdy to w Trójce potwierdzi. To jest ostatnia rzecz, na jaką byłoby go stać. Przytoczę historię, którą powtarzam, ale powiem, bo myślę, że nigdy tej opowieści dość. Jak przyszłam do Trójki jako dyrektorka po Skowrońskim, finansowo był bardzo trudny czas, bo niestety mój poprzednik trochę przepuścił pieniądze. Zrobiłam zbiórkę publiczną, która nam bardzo pomogła, ale ciągle nie było doskonale, i przyszedł do mnie Marek Niedźwiecki, i powiedział: "Wiesz co, dostałem właśnie nagrodę od ministra kultury, to są dosyć duże pieniądze, możesz mi przez pół roku nie płacić".
U mnie zdecydowanie Budka, Schetyna, Tusk, Pomaska, Petru, Gajewska, Myrcha, Szymański Tomek z Grudziądza, Sikorski, Kosiniak, Kidawa, Komorowski, Kwaśniewski, Cimoszewicz, Kalisz, Kalinowski. Jeśli nie, to np. zespoły ludowe Guzowianki i Rokiczanka.
Pan Marek dostał nagrodę w 2012 roku.airborn pisze: ↑śr maja 20, 2020 9:16 pm Jethon o Niedźwieckim:
I to jest bardzo budująca historia, tylko rodzi się pytanie o chronologię. Jethon objęła Trójkę po Skowrońskim w lutym 2009 i została odwołana w grudniu 2009. MN przez ten cały czas był poza Trójką, jak więc mógł zrezygnować z pensji?Każdy to w Trójce potwierdzi. To jest ostatnia rzecz, na jaką byłoby go stać. Przytoczę historię, którą powtarzam, ale powiem, bo myślę, że nigdy tej opowieści dość. Jak przyszłam do Trójki jako dyrektorka po Skowrońskim, finansowo był bardzo trudny czas, bo niestety mój poprzednik trochę przepuścił pieniądze. Zrobiłam zbiórkę publiczną, która nam bardzo pomogła, ale ciągle nie było doskonale, i przyszedł do mnie Marek Niedźwiecki, i powiedział: "Wiesz co, dostałem właśnie nagrodę od ministra kultury, to są dosyć duże pieniądze, możesz mi przez pół roku nie płacić".
Bobby, ty to taki niedźwiedzio-fabiański yesteś...