Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
FOXD pisze:Hehehe, jak zwykle jak to bywa w przypadkach takich osobników jak Wy, nie zrozumieliście w pełni o co chodziło w tym dogłębnym zgłębieniu dorobku muzycznego tamtych lat. (...)
Polecam w takim razie analizę dorobku The Doors chociażby nie tylko w warstwie muzycznej. nie
lol, ja pieprzę, nie zrozumiałem zupełnie nic z tego pseudo-socjologicznego bełkotu, ale przecież nie jestem wystarczająco inteligentnym OSOBNIKIEM i zwyczajnie NIE MAM PRAWA tego rozumieć. muszę się nauczyć pokory, lel xD
Trzeci raz z rzędu 5 utworów na ostatnią godzinę i to takich samych. Więc Metz może więcej gadać. W końcu to tylko 46 minut muzyki. Bo to ta sama piątka co w 18 i 19 TWC.
Mój typ:
5.Archive - Again
4.Pink Floyd - Wish you were here
3.Deep Purple - Child in Time
2.Led Zeppelin - Stairway to Heaven
1.Dire Straits - Brothers in Arms
FOXD pisze:Hehehe, jak zwykle jak to bywa w przypadkach takich osobników jak Wy, nie zrozumieliście w pełni o co chodziło w tym dogłębnym zgłębieniu dorobku muzycznego tamtych lat. (...)
Polecam w takim razie analizę dorobku The Doors chociażby nie tylko w warstwie muzycznej. nie
lol, ja pieprzę, nie zrozumiałem zupełnie nic z tego pseudo-socjologicznego bełkotu, ale przecież nie jestem wystarczająco inteligentnym OSOBNIKIEM i zwyczajnie NIE MAM PRAWA tego rozumieć. muszę się nauczyć pokory, lel xD
A ja właśnie staną na ring z FOXDE-m. Podejmę intelektualne rękawice. Dogłębnie zglebię i przeliżę do dna. I'll be back!
1. Guns N' Roses - November Rain
2. The Doors - Riders on the Storm
3. King Crimson - Epitaph
4. Queen - Bohemian Rhapsody
5. Metallica - Nothing Else Matters
6. Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat
7. Nirvana - Smells like teen spirit
8. John Lennon - Imagine
9. Black Sabbath - Paranoid
1. Queen - Bohemian Rhapsody
2. Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat
3. Guns N' Roses - November Rain