Wyleciały moje nr 6, 10, 14. Nie jest tak źle, ale (jack chyba zawsze

14:16
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Prawidłowo.kajman pisze:bo mi prowadzący (zgodnie z regulaminem) głosu przeciwko mojemu utworowi nie zaliczył.
Tak samo u mnie.adameria pisze:18:12 dla jednej ze stron.
Wiem, przecież napisałem, ale co szkodziło spróbować.adameria pisze:1. Prawidłowo.kajman pisze:bo mi prowadzący (zgodnie z regulaminem) głosu przeciwko mojemu utworowi nie zaliczył.
2. Nie wiem czy o to Ci chodziło, ale dzięki temu co napisałeś powyżej już wiem, co jest Twoim numerem 1.
A to jest bardzo interesujące, bo ja, z tego co kajman napisał, wywnioskowałem tylko tyle, że jeden utwór, który walczy z jego utworem, uważa za lepszy od swojego. I też trudno mi zgadnąć który to jest, bo dla mnie obydwa na podobnym poziomie.adameria pisze: Nie wiem czy o to Ci chodziło, ale dzięki temu co napisałeś powyżej już wiem, co jest Twoim numerem 1.
O to to. Ułożyłem sobie te puzzle dość łatwo.kajman pisze:Jeżeli oglądasz moją listę na innym forum, to możesz znać kilku z moich faworytów.
dementuję, mnie ta zabawa w roli prowadzącego podoba się o wiele bardziejADDY pisze:Chyba lepiej nie znać upodobań innych, bo można stracić dużo frajdy![]()
W przypadku moim i kilku innych osób jest taki problem, że układamy (i publikujemy) własne listy przebojów, na które NL nie pozostaje bez wpływu, więc bywalcy pewnych forum mogą poznać co nam się podoba.ADDY pisze:Chyba lepiej nie znać upodobań innych, bo można stracić dużo frajdy
Miałem to samo jak prowadziłem.TomaszBr pisze:dementuję, mnie ta zabawa w roli prowadzącego podoba się o wiele bardziej
chyba nie będzie złym, jeśli zdradzę - nie, nie było na razie takiej osobywwas pisze:(ktoś miał większą przewagę?)