Notowanie 1696 - 01.08.2014 - Piotr Baron (+koncert T.Love)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1696 - 01.08.2014 - Piotr Baron (+koncert T.Lo
Do tego można dodać fakt, że Syreny to był weteran na szczycie, Elektryczny na drugim i mogło się trochę ludziom znudzić.
A do tego dziwne ruchy No i Fastryg ostatnio mogą wskazywać, że w czołówce są niewielkie różnice.
No i mogą też być ludzie, którzy interesują się głosowaniem, kiedy listę ma prowadzić Marek lub przeciwnie Balonik.
A do tego dziwne ruchy No i Fastryg ostatnio mogą wskazywać, że w czołówce są niewielkie różnice.
No i mogą też być ludzie, którzy interesują się głosowaniem, kiedy listę ma prowadzić Marek lub przeciwnie Balonik.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Każdy ma prawo do swojego widzenia spraw.
Dla mnie jednak dziwne jest, że wobec trudności w ostatnim czasie wskoczenia na 1 miejsce piosenek z 2 miejsca, nagle robi to bez problemu ta z 4.
Dla mnie jednak dziwne jest, że wobec trudności w ostatnim czasie wskoczenia na 1 miejsce piosenek z 2 miejsca, nagle robi to bez problemu ta z 4.
Uważam, że jakakolwiek próba zdiagnozowania zjawiska jeżeli nie znamy ilości głosów w ciągu ostatnich kilku tygodni jest strzelaniem kulą w płot.
No i jest jeszcze jedna opcja (oby nie była prawdziwa). Marek pilnuje oddawania głosów, Piotr chyba nie, więc może wtedy przycinano nieuczciwie głosy, a teraz się tego nie robi.
No i jest jeszcze jedna opcja (oby nie była prawdziwa). Marek pilnuje oddawania głosów, Piotr chyba nie, więc może wtedy przycinano nieuczciwie głosy, a teraz się tego nie robi.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
Ja sie tam ciesze ze Pendulium jest na 1. Mysle ze barb tez jest zadowolona. Pearl Jam nagrali zupelnie cos innego -patrz:zaskakujacego...przynajmniej dla mnie pendulumprzelamuje rockowy styl, ktory do tej pory im towarzyszyl. Ps.sorki za brak polskich znakow
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Masz rację miszony, barb jest bardzo zadowolona, jednak radość moja maleje czytając wpisy sugerujące manipulacje przy pierwszym miejscu, akurat tym moim ukochanym.
I znalazłam sposób na powrót do radości, nie zaglądać tutaj.
I znalazłam sposób na powrót do radości, nie zaglądać tutaj.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Neon.ko ja wiem, że kochasz twórczość Artura Rojka, ale zarówno Ciebie, jak i bobbego-x nie rozumiem.Emilia pisze:Chyba Wam upał zaszkodził... przecież piosenka, pomimo początkowej stagnacji regularnie wspinała się na szczyt.neon.ka pisze:Mam dokładnie takie samo odczucie. [nie pierwszy raz...]bobby-x pisze:Nagle, Niedźwiedź wyjechał. Wiedziałem, że Balonik sobie to Pendolino szykował na numer jeden.
[pomyślałam o tym zanim przeczytałam słowa jotema3 powyżej]
No niestety, trudno mi nie wierzyć w teorie spiskowe...
Zapomnieliście, że "all must spaść"?
Jeśli tutaj jest teoria spiskowa, to jak wytłumaszycz mi link na youtube do głosowania na Listę Trójki (tylko i wyłącznie Trójki!)
przy OBU singlach Artura Rojka, gdzie Syreny mają 1 200 000 odtworzeń, a Beksa 1 400 000.
Czy to taki chwyt marketingowy Kayaxu?
No przepraszam... ale jak słucham "ja tu gram" to co któryś redaktor/pracownik Trójki mówi, że uwielbia Pearl Jam.
Czyż ze słuchaczami jest inaczej? A na Openerze to jaki zespół występował?
To chyba nie podlega żadnej wątpliwości, skąd się biorą głosy.
Inna rzecz, to głosowanie "na zespół" a nie "na piosenkę", ale moim zdaniem nie ma się czego doszukiwać
w głosowaniu na nowy numer 1.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Jak napisalam, mam takie odczucie nie pierwszy raz [aczkolwiek teraz nie przytocze kiedy byly te inne razy, i nawet nie do konca pamietam w tej chwili o ktore piosenki mi chodzilo...], i dotyczy to konkretnie notowan Balonikowych. No niestety...
Przykro mi, ze akurat zbieglo sie ta zamiana z obecnoscia Rojka na miejscu 1, ale to akurat nie wplynelo na moje postrzeganie calej sytuacji [poza tym, ze zdaje sie
Balonikowi Rojek nie bardzo lezy...].
Przykro mi, ze akurat zbieglo sie ta zamiana z obecnoscia Rojka na miejscu 1, ale to akurat nie wplynelo na moje postrzeganie calej sytuacji [poza tym, ze zdaje sie