Notowanie 1692 - 04.07.2014 - Piotr Baron

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Re: Notowanie 1692 - 04.07.2014 - Piotr Baron

Post autor: Miszon »

LLucky pisze:
słoik pisze:To jeszcze nic Emilia też inaczej się nazywała. Było trochę takich historii w historii. Przypominam sobie jeszcze dwa przypadki i jedną Asię.
Pamiętam jeszcze tylko:
ksch :arrow: tsch
3ask :arrow: 2late

No i kajman zmienił pierwsze imię, ale nie zmieniło to nic w nicku... i w osobowości. :mrgreen:
A nie było też Fanatyk -> Robert ?
albo jakiś Wilk (czy coś w tym stylu) na coś innego?

Listy szczerze mówiąc nie słuchałem, bo zapuściłem sobie nową płytę Kasy Króla, ale na forum było całkiem sympatycznie.
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

właśnie nadrobiłem mecze!
udało mi się nie poznać wyników aż do dzisiejszego ranka :-) łatwo nie było!
wyników notowania też nie znam - mimo, że już południe :-)
no to zobaczymy co się działo :-)
w czasie koncertu Fish wspomniał o swoim utworze na Liście, więc jakiś łącznik koncertu z notowanie się pojawił :-)

szkoda, że skończyło się tylko na jednym utworze z ostatniej płyty w zestawie.
całą płytę uważam za genialną i nie ma słabego utworu, ale akurat All Loved Up jest najmniej dobrym ;-)
lecę poczytać co pisaliście :-)
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

to musiałem skomentować :-)
gżegoż pisze:Gdyby francuscy piłkarze grali tak, jak ich rodaczka śpiewa, to by roznieśli szkopów w pył :roll:
no chyba, żeby na przeciwko wystąpiłaby Nena :-) no to wtedy byłby pogrom!!!
:-P
adameria pisze:to mój trzeci :shock: nick, ale tego pierwszego, to już nikt nie pamięta.
w sieci nic nie ginie!!! ;-) w skrócie: b.t :-P
Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur »

Z ciekawostek statystycznych, Stereophonics zrównał się punktami z Gotye, licząc podsumowania calej trzydziestki. U2 w tej statystyce jeszcze daleko do Stereo.
pawel76

Post autor: pawel76 »

Rojek syreny wkońcu zdetronizowane ,napierwszym miejscu fajna piosenka.Odnośnie perfectui piosenki wszystko ma swój czas,jest to bardzo ładna piosenka,szkoda,że ciągle spada,jeszcze może iść do góry ,może być jeszcze na 1.Anathema z untouchable też ponad dwadzieścia tygodni wchodziła na pierwsze miejsce,Wszystkoma swój czas może jeszcze być przebojem roku na liście,jeszcze jest pół roku do końca.Ta piosenka powinna się tak długo utrzymać,aco do Graffiti on the train niedługo wypadnie(może teraz w ten piątek,lub za tydzień),chyba nie dotrwa do1700 notowania,które29 sierpnia,czyli w ostatni piątek wakacji.Ciekawe cowymyśla na te notowanie,może podsumowanie wszystkich wydań np.w lp trójce(9.00-12.00)np.trzydziestka,może nic nie będzie,zobaczymy.
Grzegorz1973
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1984

Post autor: Grzegorz1973 »

Artur pisze:Z ciekawostek statystycznych, Stereophonics zrównał się punktami z Gotye, licząc podsumowania calej trzydziestki. U2 w tej statystyce jeszcze daleko do Stereo.
Gdzie można zobaczyć taką statystykę bo chętnie zapoznałbym się z takowym podsumowaniem ?
Według mnie popełniono błąd. Lista od wielu lat składa się z 30 miejsc i to moim zadaniem należałoby wliczać do wszelkiego rodzaju podsumowań a nie tylko poz. 1-20.

A co do U2 to od prawie 30 lat, dokładnie od 1985 roku, gdy na 1 miejscu pojawiły się piosenki "The Unforgettable Fire" i "Love Comes Tumbling" marzyłem by jakaś ich piosenka znalazła się w podsumowaniu, w TOP 10. Przez wiele lat to się nie udało, mam nadzieję, że już w ten piątek moje marzenie się spełni.
Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur »

Grzegorz1973 pisze:Gdzie można zobaczyć taką statystykę bo chętnie zapoznałbym się z takowym podsumowaniem ?
Takie podsumowanie znajdziesz w wątku Podsumowanie wszechczasów wg top30. Ja prowadzę sobie takie podsumowanie prywatnie i z tego co pamiętam to U2 jest w okolicach Do kołyski.
kajman

Post autor: kajman »

Postaram się wkrótce to podsumowanie (i kilka innych) uaktualnić.
ODPOWIEDZ