Ano dlatego, że być może część głosujących poprzestała na oddaniu głosów na PTWC, a nie na listę (zbytni wysiłek)lady pisze:A czemu tak akurat ? Przecież to nie jest polski utwór.FOXD pisze:
Stereło awans zalicza tylko dzięki zbitce listy z PTWC

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ano dlatego, że być może część głosujących poprzestała na oddaniu głosów na PTWC, a nie na listę (zbytni wysiłek)lady pisze:A czemu tak akurat ? Przecież to nie jest polski utwór.FOXD pisze:
Stereło awans zalicza tylko dzięki zbitce listy z PTWC
Czyli U2, Kult, PJ, Stereo.kajman pisze:Pod ręką nie ma, ale sprawdziłem i na 15. A w ogóle 5 utworów z obecnego top14 jest w top64 podsumowania (to miejsce zajmuje Ojciec).temik3 pisze:Kajmanie może jak masz pod ręką, które to miejsce w Podsumowanku?.
Ja w takich sytuacjach grzecznie argumentuję wytykając błędy w rozumowaniu. Polecam.FOXD pisze:Owszem przyznaję, mogłem olać totalnie wszelakie podjazdy pod moim adresem. Ale sam przyznasz, że są pewne granice tolerowania takich zachowań![]()
O a ja przegapiłam, a kto pozdrawiał?lady pisze:![]()
![]()
Dziękujemy za pozdrowienia !
I zamiast ciągle słuchać Prosto to wesela by posłuchał.tadzio3 pisze:"Prosto" też śrubuje wynik. Niedługo będzie najwyżej notowanym utworem Kultu.
A nowy singiel czeka.
I NASI na antenie!![]()
![]()
Martyrka.barb42 pisze:O a ja przegapiłam, a kto pozdrawiał?lady pisze:![]()
![]()
Dziękujemy za pozdrowienia !
Nielady pisze:bubel ?
Też niekonwicki1980 pisze:na 7 liter
+1.saferłel pisze:Spokoju życzę, proszę Państwa.
To może na 11 liter?wwas pisze:Nielady pisze:bubel ?Też niekonwicki1980 pisze:na 7 liter
A ja zdecydowanie wolałbym, żeby Prosto było jak najdłużej wysoko niż żeby mieli nowy Kult dołożyć (no chyba że zrobią Armię singlem).temik3 pisze:I zamiast ciągle słuchać Prosto to wesela by posłuchał.
Może na 9 liter?wwas pisze:Ciepło, ciepło...
Heh, ma to zastosowanie jeśli u adwersarza jest refleksja. Ja takowej u wielu na tym forum nie dostrzegam więc po co się eksploatować?kajman pisze:Ja w takich sytuacjach grzecznie argumentuję wytykając błędy w rozumowaniu. Polecam.FOXD pisze:Owszem przyznaję, mogłem olać totalnie wszelakie podjazdy pod moim adresem. Ale sam przyznasz, że są pewne granice tolerowania takich zachowań![]()