Toż już blisko końcówki setakajman pisze:Zrobiło się ciekawie bo w tej piątce jest 0:5 i w sumie już tylko 20:15.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Toż już blisko końcówki setakajman pisze:Zrobiło się ciekawie bo w tej piątce jest 0:5 i w sumie już tylko 20:15.
Dla mnie teeeeż niezbyt łaskaaawy byyył dzieeeeń...Julia pisze:Ojeej, trudno mi w to uwierzyć, ale chyba się za tym stęskniłam. Przeeestaaaań wyyyyyć...
Dramat to będzie jak "Glanki i Pacyfki" poprawią ten wynikmiszony pisze:Andrus na 53 miejscu podsumowania wszechczasów ?????
Dramat
Niżej od Kazika? To faktycznie dramat.miszony pisze:Andrus na 53 miejscu podsumowania wszechczasów ?????
Dramat
nie nie tylko nie toFOXD pisze:Dramat to będzie jak "Glanki i Pacyfki" poprawią ten wynikmiszony pisze:Andrus na 53 miejscu podsumowania wszechczasów ?????
Dramat
to jest komediaaa...miszony pisze:Andrus na 53 miejscu podsumowania wszechczasów ?????
Dramat
o! słoik jest! i żaden "sparing", to brzmi szklano i niepoważnie.słoik pisze:o! grawitacja wróciła! moja najulubieńsza forowa sparingpartnerka>
przecież nie ma chudych słoików, więc nie ma się co bawić w odchudzanie tego tłustego słojaLLucky pisze:Aha, i przepraszam za wytłuszczenie!
Pierwszy singiel z ostatniej płyty był jeszcze gorszy.albarn pisze:Nie wierzę, że Nosowska mogła nagrać tak beznadziejny utwór.
korki ?LLucky pisze:Ostatnio usiłuję chodzić we własnych butach i jakoś mi to nie idzie. A wszystko przez to, że kupiłem nowe buty sportowe i zanim się rozeszły poszedłem w nich grać w piłkę. Po meczu zeszła mi skóra z małego palca i mam niejakie problemy z chodzeniem w ogóle, ale to nic - przejdzie!
WyleciałADDY pisze:Czy ja dzisiaj przegapiłem funa w poczekalni? Czy wyleciał?
Nie będziesz zaskoczony jeśli napiszę, że mam zupełnie inne zdanie?kajman pisze:Pierwszy singiel z ostatniej płyty był jeszcze gorszy.albarn pisze:Nie wierzę, że Nosowska mogła nagrać tak beznadziejny utwór.
Wolałabyś więc więcej Dance, a mniej Dead?lady pisze: Marilliona nie słyszałam, ale mam nadzieję, że jest nieco żywszy od Dead Can Dance![]()
WyleciałADDY pisze:Czy ja dzisiaj przegapiłem funa w poczekalni? Czy wyleciał?
właśnie dowiedziałem się< że nasz jedyny bokser na igrzyskach (damski zresztą) Karolina Michalczuk urodziła się w tym samym szpitalu w tej samej wiosce co słoik>grawitacja pisze: i żaden "sparing", to brzmi szklano i niepoważnie.
pewnie, przy dobrej muzie też da się tańczyćalbarn pisze:Wolałabyś więc więcej Dance, a mniej Dead?
co Wy piszecie, fajny numer, lekki i przebojowykajman pisze:Pierwszy singiel z ostatniej płyty był jeszcze gorszy.albarn pisze:Nie wierzę, że Nosowska mogła nagrać tak beznadziejny utwór.
wszedł już w taki etap życia że tylko nudzenie mu zostało, nigdy nie był zbyt dziarski...lady pisze: Tylko czemu ten Knopfler taki nudny ?
A ja muszę się zgodzić z Albarnem - Nosowska jest za dobra na takie marnotrastwo talentu jak ten utwór Ognia.albarn pisze:Nie będziesz zaskoczony jeśli napiszę, że mam zupełnie inne zdanie?kajman pisze:Pierwszy singiel z ostatniej płyty był jeszcze gorszy.albarn pisze:Nie wierzę, że Nosowska mogła nagrać tak beznadziejny utwór.
pragnę zaoponowaćlady pisze:pewnie, przy dobrej muzie też da się tańczyćalbarn pisze:Wolałabyś więc więcej Dance, a mniej Dead?