miszony pisze:Ja to tu chyba nie pasuję wiekowo... z tego co się zorientowałem to wiele osób jest tu młodych duchem i ciałem. Ja jestem z czasów Madonny , Pet Shop Boys i Georga Michaela. Wtedy taka muzyka dominowała na liście. Teraz jest inaczej ale nie wiem czy lepiej....
winszuję zatem doświadczenia. ja młody ciałem, stary duchem, stary ale jary. szkoda, że na lp3 nie zdarza się Ordonka, Bodo, czy muzyka poważna, bo bym pierwszy zagłosował. ale i tak jest pięknie, choćba ta Nomada - ciało właśnie w torsje włazi (takie taneczne). ruch miła rzecz
Trafny komentarz.
Przechodziłem różne fazy muzyczne od Metalicy i Nirvany po Madonnę i te inne śpiewające damy popu i teraz jak słyszę zachwyty nad Luxtorpedą to nie robi to na mnie wrażenia. Chciałbym czegoś wysmakowanego muzycznie a Selah jest dla mnie właśnie taka
miszony pisze:
Przechodziłem różne fazy muzyczne od Metalicy i Nirvany po Madonnę i te inne śpiewające damy popu i teraz jak słyszę zachwyty nad Luxtorpedą to nie robi to na mnie wrażenia. Chciałbym czegoś wysmakowanego muzycznie a Selah jest dla mnie właśnie taka
nie no, ja odpadam
Jak to dobrze że ja, błądząc ścieżką, którą jak mówisz przeszedłeś, trafiłam na bluesa
miszony pisze:
nie no, ja odpadam
Jak to dobrze że ja, błądząc ścieżką, którą jak mówisz przeszedłeś, trafiłam na bluesa
miszony pisze:Przechodziłem różne fazy muzyczne od Metalicy i Nirvany po Madonnę i te inne śpiewające damy popu i teraz jak słyszę zachwyty nad Luxtorpedą to nie robi to na mnie wrażenia. Chciałbym czegoś wysmakowanego muzycznie a Selah jest dla mnie właśnie taka
zgadzam się zupełnie! Selah taki smaczek muzyczny. kto ma ucho do słuchania - niechaj słucha! przykładowo Gabriel to dla mnie ta najwyższa półka muzyczna. ten utwór jest wielowymiarowy, perfekcyjne przygotowanie się do jego wykonania całej rzeszy ludzi. i żaden dźwięk tu nie jest przypadkowy. smaczek!
miszony pisze:Przechodziłem różne fazy muzyczne od Metalicy i Nirvany po Madonnę i te inne śpiewające damy popu i teraz jak słyszę zachwyty nad Luxtorpedą to nie robi to na mnie wrażenia. Chciałbym czegoś wysmakowanego muzycznie a Selah jest dla mnie właśnie taka
zgadzam się zupełnie! Selah taki smaczek muzyczny. kto ma ucho do słuchania - niechaj słucha! przykładowo Gabriel to dla mnie ta najwyższa półka muzyczna. ten utwór jest wielowymiarowy, perfekcyjne przygotowanie się do jego wykonania całej rzeszy ludzi. i żaden dźwięk tu nie jest przypadkowy. smaczek!
kajman pisze:A dla mnie wysmakowany muzycznie jest ten Gabriel i Grzegorz Karnas. To wszystko jest przynajmniej po części subiektywne.
zrehabilitowałeś się, kajman. jednak masz gust
Karnasa odkryłem przy jego pierwszej płycie. on ma niepowtarzalny talent wokalny, improwizacyjny, no po prostu muzyczny. z przyjemnością odkrywam jego nowe nagrania