tadzio3 pisze:Bo musze przyznać szczerze że płyta jako całośc bardzo dobra, żeby nie było że zżędzę.
a u mnie mala zapasc, ostatnio na siodmym miejscu w plytach i szykuje sie, ze teraz znowu sie osunie, pewnie nawet o 2 miejsca. Mam nadzieje, ze to jeszcze nie koniec kariery tej plyty na mojej liscie.
Kate Melua spada, a mi znowu się bardziej podoba.
Pamiętam, jak za czasów pierwszego singielka "Nine Million..." jakos nie ufnie podchodziliście do tej wokalistki, ze to takie za czułe granie, a potem to sie (na szczęście) zmieniło po kolejnych singlach. Mi sie podobał od razu!
JaceK pisze:Ktoś słał życzenia urodzinowe dla Alinki...?
O, kurcze, zapomniałam...szkoda. Dziwne, ze nikt nie pamietał, może ludzie obawiali się, ze to pachnie wazeliniarstwem? Tak to jest, że jak ktos jest miły to inni odbierają to jako podlizywanie się... przykre spostrzeżenie
moj siostrzeniec kupował sobie jakas tam płytke w sklepie w Holandii i jakie bylo jego zdziwienie kiedy w domu okazalo sie ze w srodku jest plyta Katie Melua o ktorej on nie mial zielonego pojecia i stad mam orginalna plyte Katie tylko ze bez pudełka
Ale o nich to jeszcze bedzie dzis w innym dziale forum glosno. Bo dzierza pewien rekord.
Czyżby oni są zwycięzcami? jak tak to pewnie z czasów płyty "Californication" A Coldpaly pewnie dzisiaj zakończył długą serię prawda?
Może udostępnisz już dane?
tadzio3 pisze:Kate Melua spada, a mi znowu się bardziej podoba.
Pamiętam, jak za czasów pierwszego singielka "Nine Million..." jakos nie ufnie podchodziliście do tej wokalistki, ze to takie za czułe granie, a potem to sie (na szczęście) zmieniło po kolejnych singlach. Mi sie podobał od razu!
napisalem to juz kilkanascie tygodni temu, ale do teraz nic sie nie zmienilo - jak dla mnie NMB to zdecydowanie najslabszy z jej singli z nowej plyty. ICFY bylo juz piekne, ale "Spider's Web" to juz mistrzostwo swiata.
zeta pisze:O, kurcze, zapomniałam...szkoda. Dziwne, ze nikt nie pamietał, może ludzie obawiali się, ze to pachnie wazeliniarstwem? Tak to jest, że jak ktos jest miły to inni odbierają to jako podlizywanie się... przykre spostrzeżenie
NIE-PRA-WDA! przypominałem na forumnie (w dzisiejszym temacie! -- bodajże na pierwszej stronie) -- jedna ,,stała słuchawka'' pamiętała i przesłała życzenia!
Co do wazeliniarstwa... podlizywania... e, tam! przesada...
Już sobie podrzemałem Kaite z piękna piosenka spadla niestety, depesze staly na 6-tym ... ach, to krecace intro, a pozniej to juz bywa roznie a na 5-tym chyba najlepsza piosenka w zestawie do glosowania - Placebo - Infra-Red, zaledwie na 5-tym, zdzierstwo. no i znow sie pomylilem w typowaniach, jak zwykle.
tadzio3 pisze:Czyżby oni są zwycięzcami? jak tak to pewnie z czasów płyty "Californication" A Coldpaly pewnie dzisiaj zakończył długą serię prawda?
Może udostępnisz już dane?