A jednak nie. To ja już nie mam pomysłuNeo01 pisze:No to Maciek wyleciał

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A jednak nie. To ja już nie mam pomysłuNeo01 pisze:No to Maciek wyleciał
To jego największa zaletaPaTToN pisze:Tylko że Andrus nawet dwóch minut nie ma, i tu nie ma co ucinaćsłoik pisze:Nowości we fragmentach, a Andrut w całości. Nie ma sprawiedliwości.
No na to wygląda. Szkoda bo to najlepsze nagranie w top30. A może Buldog? Jestem za.Tomekk pisze:albo SantanaNeo01 pisze:No to Maciek wyleciał
No trudno, wytłumaczę się, choć będzie poważnie. Chodziło mi o to, że ów "nowy głos" (jeśli to akurat ten przedstawiał serwis oanowika pisze:Dobry wieczór, chyba się powtarzam, ale... wyjazdowe i z gór i z rzek uwielbiam
w Trójce od dni kilku słyszę, że nowy "chłopak serwisowy" - miły głos.
Słoik, Kadafiego nie znasz?
Nareszcie chciałoby się powiedziećNeo01 pisze:Jeeeesstt!!![]()
Czyli kto? Czyżby jednak Santana?
Sting to pewniak i Kult też (skoro w poczekalni nie było).Yacy pisze:Może Niedźwiedź się pomylił z nowościami...
Nawet nie strasz, że Closter mógł wylecieć...Yacy pisze:MBCzyżby wypadł zwycięzca Forumowej?
![]()
No chyba, że Santana
Może Niedźwiedź się pomylił z nowościami...
Wierzę, że nie... To byłby najgorszy wypad w tym roku.Yacy pisze:MBCzyżby wypadł zwycięzca Forumowej?
![]()
![]()
Ja go od jakiegoś czasu kompletnie przestałam zauważać. Tak jak niektórzy Planta, obojętność całkowitaBrian pisze:Jak miał się znudzić, jak przez większość czasu puszczany był we fragmencie
na tylem ja czytata, że świadomość umysłu pięknego, języka niezwykłego i ducha pogodnego Słoikowego świadoma.krzysiek83 pisze:Słoik to ostatnia osoba, którą bym o to podejrzewał.
krzysiek83 pisze:w Twoim avatarze to kto jest? Bohaterowie Star Treka? Tylko to mi pasuje.
O, to o mnie! Plant = obojętność.lady pisze:Ja go od jakiegoś czasu kompletnie przestałam zauważać. Tak jak niektórzy Planta, obojętność całkowita
Kod: Zaznacz cały
| 21 | 19 | 9 | -2 | XI - Buldog | PL |
O tak, tym bardziej że Buldog właśnie lecitadzio3 pisze:Nareszcie chciałoby się powiedziećNeo01 pisze:Jeeeesstt!!![]()
Czyli kto? Czyżby jednak Santana?
Kod: Zaznacz cały
| 20 | 20 | 7 | 0 | Ogród półcieni - Closterkeller | PL |
z natury jestem małomównym, ponurym, piszącym się z małej litery odlutkiem. Czemu jak napisałem 8 to pojawił się ten żółty okrągły w okularach?anowika pisze:ducha pogodnego Słoikowego świadoma