Wcześniej pisałem, że na głosujących czeka 5 płyt z kolekcji na 25-lecie LP3 i singel pewnego zespołu. Do jednej z tych płyt zostanie dołączone trójkowe frisbee

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
też miałem problem tylko z tą parąYacy pisze: wynik 7:9, najtrudniejsza para: 13!!!poza tym bezproblemowo!
A z punktu widzenia znawcy największa niespodzianka w parze numer 5, bo cała piątka typujących stawiała na Beverley.bear pisze:tym razem o żadnym rostrzygnięciu nie mogę powiedzieć, że go nie rozumiem
jakbym ja tak miał to też poszło by łatwo.Dede pisze:Na szczęście w 1/16 żadna z rozstawionych piosenek nie trafiła na inną, więc głosowanie poszło błyskawicznie i bezproblemowo.
Mam tak samo.ku3a pisze:dla mnie bardzo niekorzystny układ par w tej rundzie - kilka par bardzo silnych, a kilka takich w których mi totalnie wszystko jedno co przejdzie.
Arkano pisze:I z układu par widzę, że po raz trzeci zagłosuję na 2 numery, co do których jestem co najwyżej neutralny.
Miszon pisze:A teraz - pary nr 1 i 11 to jakaś totalna masakra!
ku3a pisze:dla mnie bardzo niekorzystny układ par w tej rundzie - kilka par bardzo silnych, a kilka takich w których mi totalnie wszystko jedno co przejdzie.
etc., etc. Dlatego szkoda, że oprócz takiego głosowania, nie ma czegoś w rodzaju Topu LP3. A może jest ktoś chętny do przeprowadzenia takiej akcji? Na zasadzie zwykłych topów? A może po prostu otworzyć taki wątek i znajdzie się ktoś kto policzy? Może nawet jamateusz15 pisze: Nie wyobrażam sobie żeby któryś z tych utworów już wyleciał![]()