Wcześniej pisałem, że na głosujących czeka 5 płyt z kolekcji na 25-lecie LP3 i singel pewnego zespołu. Do jednej z tych płyt zostanie dołączone trójkowe frisbee
Wybieramy Forumowy Utwór 1500 notowań LP3
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Re: Wybieramy Forumowy Utwór 1500 notowań LP3
Jeszcze o nagrodach.
Wcześniej pisałem, że na głosujących czeka 5 płyt z kolekcji na 25-lecie LP3 i singel pewnego zespołu. Do jednej z tych płyt zostanie dołączone trójkowe frisbee
no to zaczynają się schody...
najmocniejsze obiektywnie pary: 1,5,9,10,11,16
najbardziej boję się o wyniki 4 i 8...
najmocniejsze obiektywnie pary: 1,5,9,10,11,16
najbardziej boję się o wyniki 4 i 8...
A więc mam 4 pary nad którymi będę musiała sie głębiej zastanowić. Pozostałe rozstrzygnięcia już wiadome 
- Yacy
- Kontakt:
głosy wysłane 
odpadły moje numery 12, 13, 16, 20 i JEDEN!!!
Został numer 3, kolejny to 6!!!
wynik 7:9, najtrudniejsza para: 13!!!
poza tym bezproblemowo!
odpadły moje numery 12, 13, 16, 20 i JEDEN!!!
Został numer 3, kolejny to 6!!!
wynik 7:9, najtrudniejsza para: 13!!!
- Arkano
- Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe
Z eliminacji zostały mi 2 utwory
I z układu par widzę, że po raz trzeci zagłosuję na 2 numery, co do których jestem co najwyżej neutralny.
I z układu par widzę, że po raz trzeci zagłosuję na 2 numery, co do których jestem co najwyżej neutralny.
Z mojego "oczka" została trójka.
A dokładniej: numery 19, 20 i 21
A dokładniej: numery 19, 20 i 21
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
W poprzedniej rundzie moje głosy wygrały 20:12
.
A teraz - pary nr 1 i 11 to jakaś totalna masakra!
A teraz - pary nr 1 i 11 to jakaś totalna masakra!
zagłosowane 11:5
-
nastoletni_duch
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
też miałem problem tylko z tą parąYacy pisze: wynik 7:9, najtrudniejsza para: 13!!!poza tym bezproblemowo!
U mnie też 11:5. Robi się coraz ciekawiej 
A z punktu widzenia znawcy największa niespodzianka w parze numer 5, bo cała piątka typujących stawiała na Beverley.bear pisze:tym razem o żadnym rostrzygnięciu nie mogę powiedzieć, że go nie rozumiem
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
16 moich głosów było wygranych, 16 na nic się zdało... Szału nie ma. Tym razem tylko jedna słaba para i jedna mega mocna, w której spotykają się dwa spośród moich ulubionych zespołów.
Dokładne wyniki znawcy pewnie dopiero pojutrze (jutro normalny znawca, koszmarlista i moja 30).
dla mnie bardzo niekorzystny układ par w tej rundzie - kilka par bardzo silnych, a kilka takich w których mi totalnie wszystko jedno co przejdzie.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Brązowi - 10, fioletki - 5, wstrzymany -1.
Niektóre wyniki 1/32 mnie zadziwiły, ale za krótko na Forum jestem
i zacząłem słuchać LP3 w nieco innym przedziale czasowym
niż większość głosujących, a to niestety ma znaczenie.
Niektóre wyniki 1/32 mnie zadziwiły, ale za krótko na Forum jestem
i zacząłem słuchać LP3 w nieco innym przedziale czasowym
niż większość głosujących, a to niestety ma znaczenie.
Kolejne cztery piosenki z moich eliminacji odpadły (5, 8, 15 i 21), ale pozostało jeszcze osiem piosenek, czyli 1/4 całego zestawu, który pozostaje w grze, czyli nie jest źle. Zgodność moich głosów z wynikami 1/32, to 20 trafionych.
Na szczęście w 1/16 żadna z rozstawionych piosenek nie trafiła na inną, więc głosowanie poszło błyskawicznie i bezproblemowo. Ręka zawisła w powietrzu tylko przy parach 2. i 13., ale to bardziej dlatego, że spotkały się piosenki z "kompletnie różnych bajek", niż dlatego, że było mi trudno wybrać. W jednym przypadku głos dostała piosenka, którą do tej pory stale odrzucałem.
Z poprzedniej rundy 2 duże zaskoczenia: Kazik - 12 groszy i Europe oraz 3 mega-zaskoczenia: Beverley, Queen i U2 - One. Tylko Queen jestem w stanie zrozumieć, bo trafił, jak polscy siatkarze
i przegrać z Autobiografią, to żaden wstyd. Przy reszcie spodziewałem się, że przejdą bez problemu.
Na szczęście w 1/16 żadna z rozstawionych piosenek nie trafiła na inną, więc głosowanie poszło błyskawicznie i bezproblemowo. Ręka zawisła w powietrzu tylko przy parach 2. i 13., ale to bardziej dlatego, że spotkały się piosenki z "kompletnie różnych bajek", niż dlatego, że było mi trudno wybrać. W jednym przypadku głos dostała piosenka, którą do tej pory stale odrzucałem.
Z poprzedniej rundy 2 duże zaskoczenia: Kazik - 12 groszy i Europe oraz 3 mega-zaskoczenia: Beverley, Queen i U2 - One. Tylko Queen jestem w stanie zrozumieć, bo trafił, jak polscy siatkarze
jakbym ja tak miał to też poszło by łatwo.Dede pisze:Na szczęście w 1/16 żadna z rozstawionych piosenek nie trafiła na inną, więc głosowanie poszło błyskawicznie i bezproblemowo.
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Mam tak samo.ku3a pisze:dla mnie bardzo niekorzystny układ par w tej rundzie - kilka par bardzo silnych, a kilka takich w których mi totalnie wszystko jedno co przejdzie.
Para 1, 4,5,7, 8,11,13
-
Tomekk
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
Zostało 7 "moich" utworów
za to w pojedynku 32 par, aż 24 piosenki przeszły zgodnie z moim głosowaniem
za to w pojedynku 32 par, aż 24 piosenki przeszły zgodnie z moim głosowaniem
Z mojej wyjściowej jedenastki odpadł już wcześniej zawodnik z nr 3, a w kolejnej rundzie swoje walki przegrały nr 8 i 9.
W bezpośrednich walkach o wejście do TOP 16 , nr 5 uporał się z 29 . nr 17 ostatecznie pokonał nr 23 , natomiast 11 po zaciętym boju zwyciężyła 10.
W dwóch pojedynkach doszło jednak do niespodzianek i niżej notowani w rankingu rywale odnieśli zwycięstwa nad nr 25 i nr 30.
Ostatecznie runda zakończyła się mocnym laniem : 12 : 4 .
W bezpośrednich walkach o wejście do TOP 16 , nr 5 uporał się z 29 . nr 17 ostatecznie pokonał nr 23 , natomiast 11 po zaciętym boju zwyciężyła 10.
W dwóch pojedynkach doszło jednak do niespodzianek i niżej notowani w rankingu rywale odnieśli zwycięstwa nad nr 25 i nr 30.
Ostatecznie runda zakończyła się mocnym laniem : 12 : 4 .
W znawcy wyszły mi następujące wyniki:
1. 28 Gary
2. 26 jotem3
3. 25 Yacy
4. 24 kajman
5. 22 DeDe
1. 28 Gary
2. 26 jotem3
3. 25 Yacy
4. 24 kajman
5. 22 DeDe
- Yacy
- Kontakt:
Arkano pisze:I z układu par widzę, że po raz trzeci zagłosuję na 2 numery, co do których jestem co najwyżej neutralny.
Miszon pisze:A teraz - pary nr 1 i 11 to jakaś totalna masakra!
ku3a pisze:dla mnie bardzo niekorzystny układ par w tej rundzie - kilka par bardzo silnych, a kilka takich w których mi totalnie wszystko jedno co przejdzie.
etc., etc. Dlatego szkoda, że oprócz takiego głosowania, nie ma czegoś w rodzaju Topu LP3. A może jest ktoś chętny do przeprowadzenia takiej akcji? Na zasadzie zwykłych topów? A może po prostu otworzyć taki wątek i znajdzie się ktoś kto policzy? Może nawet jamateusz15 pisze: Nie wyobrażam sobie żeby któryś z tych utworów już wyleciał![]()
no to sobie popisałem
8 utworów, na które oddałem głos w poprzedniej rundzie odpadło, 24 przeszło dalej.
Wśród odpadziochów niestety moje nr: 4, 12, 13, 16, 17
W tej rundzie 10:6 dla brązowych.
Co ciekawe jeden z niżej rozstawionych utworów u mnie, to ma straszna szczęście, bo wyżej rozstawieni kotłują się często między sobą, a on co rundę na co najwyżej średniaków trafia.
Wśród odpadziochów niestety moje nr: 4, 12, 13, 16, 17
W tej rundzie 10:6 dla brązowych.
Co ciekawe jeden z niżej rozstawionych utworów u mnie, to ma straszna szczęście, bo wyżej rozstawieni kotłują się często między sobą, a on co rundę na co najwyżej średniaków trafia.
Najpierw o wynikach. Niby nie jest źle, bo wynik 18:14, z mojego top21 przeszło 8 utworów, a odpadło pięć, ale z mojej nienaruszonej do tej pory pierwszej czwórki ostał się tylko nr 2, a i on jest bez szans w kolejnej rundzie.
Teraz o głosowaniu. Skoro jesteśmy coraz wyżej, to poziom powinien być coraz bardziej wyrownany. A tymczasem tylko w 6 parach zdecydowałem się na przesłuchania. Inna sprawa, że w trzech nich wyniki były rożne od przewidywanych w tym w najbardziej wyrównanej parze nr 3. Na szczęście chociaż bardzo słabe utwory nadal są, to par słabych nie ma, a dwie są bardzo silne (w tym tylko jedna wyrównana). Ogólnie w 10 przypadkach zagłosowałem na kolor jesienny, a tylko w 6 na śliwkowy.
I jeszcze jedno. Obecność trzech utworów w tej fazie walki totalnie mnie zaskakuje, ale przy okazji bardzo cieszy, bo są wśród nich moje numery 7 i 13.
Teraz o głosowaniu. Skoro jesteśmy coraz wyżej, to poziom powinien być coraz bardziej wyrownany. A tymczasem tylko w 6 parach zdecydowałem się na przesłuchania. Inna sprawa, że w trzech nich wyniki były rożne od przewidywanych w tym w najbardziej wyrównanej parze nr 3. Na szczęście chociaż bardzo słabe utwory nadal są, to par słabych nie ma, a dwie są bardzo silne (w tym tylko jedna wyrównana). Ogólnie w 10 przypadkach zagłosowałem na kolor jesienny, a tylko w 6 na śliwkowy.
I jeszcze jedno. Obecność trzech utworów w tej fazie walki totalnie mnie zaskakuje, ale przy okazji bardzo cieszy, bo są wśród nich moje numery 7 i 13.
- Yacy
- Kontakt:
Głosy oddało 28 osób.
Jest jeden remis.
Jeden utwór otrzymał tylko 2 głosy! Pierwszy od 19 osoby
Jaki to utwór? 
Jest jeden remis.
Jeden utwór otrzymał tylko 2 głosy! Pierwszy od 19 osoby