A to przecież top wszech czasów jest

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
głosuje się na 100 utworów, nie ma co panikować.neon.ka pisze:ale...... co z leka mnie zaskoczyło, komunikat brzmi: 'Głosować można tylko raz na 50 utworów! Twoje głosy zostały już doliczone. Wyniki zostaną opublikowane na stronie.' Żeby się więc ktoś nie zdziwił, jak będzie głosował.![]()
![]()
tam jest o wiele gorzej...Yacy pisze:Frekwencja mała? A na forum to jaka jest? W ub. roku jeśli się nie mylę było 51 głosujących, a na dziś jest 22!!! Nawet nie połowa!!! No to jeśli tak samo jest w Trójce to faktycznie kiepsko... A można się spodziewać, że tam jest jeszcze gorzej...
Nie mów, że jest mniej niż 1000 głosów?ku3a pisze:tam jest o wiele gorzej...Yacy pisze:Frekwencja mała? A na forum to jaka jest? W ub. roku jeśli się nie mylę było 51 głosujących, a na dziś jest 22!!! Nawet nie połowa!!! No to jeśli tak samo jest w Trójce to faktycznie kiepsko... A można się spodziewać, że tam jest jeszcze gorzej...
nie, aż tak tragicznie nie jestmateusz15 pisze:Nie mów, że jest mniej niż 1000 głosów?
Uffku3a pisze:nie, aż tak tragicznie nie jestmateusz15 pisze:Nie mów, że jest mniej niż 1000 głosów?
W większości zgadzam się z Twoją wypowiedzią, ale przyczepię się do tego fragmentu. Ja bym nie tłumaczył tego przesytem Piotrków czy niechęci do namawiania. Jakoś Balonik przez cały tydzień (i nie tylko on, bo w porannych audycjach tez często słyszę) namawiać do głosowania na lp3, przypominać jak głosować, na ile itp i to nie nuży prowadzącego? Nie wiem, i trudno mi się domyślać, co jest przyczyną tak słabej promocji. Może te głosy, które dotychczas przyszły Piotrom wystarczajątadzio3 pisze: Co do małej ilości głosów. Reklama topu to jedna sprawa, ale ma to przyczynę w tym, że top jest defacto jest dwa razy w roku i czuje że Piotrkó ma lekki przesyt. Lepiej by było, gdyby te topy były podzielone pomiędzy Piotrków, bądź w ogóle jeden oddać innym osobom. Po prostu brakuje tej wyjątkowości, dla Piotrków praktycznie przez pół roku jest namawianie do któregoś topu. I jeżeli na początku to działało, to teraz powoli zaczyna to nużyć. I przekłada się to na słuchaczy...
Namawianie na głosowanie LP3 jest instrumentalne i robione co tydzień, niczym podawanie codziennie numeru telefonu, czy maila. Po za tym na LP3 cały czas Balonik podaję te informację przy nowych utworach, które cały czas się zmieniają. Tutaj takiej świerzości nie ma. Takie mam odczuciamateusz15 pisze:W większości zgadzam się z Twoją wypowiedzią, ale przyczepię się do tego fragmentu. Ja bym nie tłumaczył tego przesytem Piotrków czy niechęci do namawiania. Jakoś Balonik przez cały tydzień (i nie tylko on, bo w porannych audycjach tez często słyszę) namawiać do głosowania na lp3, przypominać jak głosować, na ile itp i to nie nuży prowadzącego? Nie wiem, i trudno mi się domyślać, co jest przyczyną tak słabej promocji. Może te głosy, które dotychczas przyszły Piotrom wystarczająA za tydzień już koniec głosowania.
Skąd to wiesz?mateusz15 pisze:A za tydzień już koniec głosowania.
ku3a pisze:jeśli Stelmi tak powiedział, to chyba coś pomieszał, bo będzie raczej od 15.Kertoip pisze:Top będzie 31-1-2 od 16 do 19. potwierdzone przez Stelmacha.