a czy mamy sie szykować na forumowy mecz?

... i w dodatku przynajmniej jeden zlotowicz nie ma koszulkiku3a pisze:akurat Śródborowianka ma ten minus, że nie ma boiska
Nie będzie?ku3a pisze: lista nieobecności:
- bear
Dokładnie to tak:ku3a pisze:- Gary - domek, osobno (2 noclegi); piątek, spotkamy się w naszym pociągu
może falcoeagle jeszcze czyta ten wątek i zdoła odpowiedziećGary pisze:Teoretycznie mógłbym wykupić bilet od razu do Śródborowa z przesiadką w Otwocku o 20.10 ale nie wiem jak to jest ze wzajemnym honorowaniem biletów przez spółkę PKP Intercity i "Przewozy Regionalne".
na pewno tak zrobię, tylko czekam aż wszyscy napiszą o której będą.herMMan pisze:Mam prośbę aby ktoś z Was wskazał miejsce i godzinę w okolicach wspomnianego miejsca
Daleko od miejsca noclegu?ku3a pisze:ponieważ kilka osób nam się wykruszyło, a kilka przyjedzie dopiero w sobotę, to nastąpiła pewna zmiana. Nie będziemy brać tej dużej sali w której bywaliśmy na ostatnich zlotach, ale mniejszą salkę w innym budynku. Bobby i Leszek ją znają - odżyją wspomnienia z pierwszego zlotu. Plus jest taki, że tę salkę dostaniemy za darmo.
jakby ktoś był po wielu piwach, to mogło by być dalekotadzio3 pisze:Daleko od miejsca noclegu?
nie pamiętam, coś koło 5 zł.tadzio3 pisze:A ile kosztują bilety z Warszawy do Śródborowa?
Chyba nawet taniej (w 2 strony tyle?ku3a pisze: nie pamiętam, coś koło 5 zł.
dla nas od Warszawy Falenica, ale dla reszty od dworca.Miszon pisze:Chyba nawet taniej (w 2 strony tyle?). Bo kupuje się od granicy Warszawy, a nie od samego dworca.
co znaczy "na samą"? że dopiero na listę przyjdziesz i potem jedziesz z nami, czy że po 22.00 się zwijasz?Miszon pisze:Ja przyjdę na samą listę w sobotę.