Z mojej Top10 w parach zmierzą się utwory z miejsc:4 z 6
i 7 z 5. Chyba nic mi się nie zmieniło i zwyciężą wyżej notowane w eliminacjach.
Smuci mnie słaby wynik Aghora - Fade - u mnie numer 11.
abd3mz pisze:83. Pantera - Floods [0]
U mnie na 14.
To tak jak u mnie.
Przyznam się, że ten wynik tego utworu totalnie mnie zaskoczył.
Faktycznie, szok. Wyjdzie na to, że każdy ten utwór docenił, ale nikt nie zagłosował...
Bo ja nie ustawiałem wszystkich utworów w kolejności, ale ten był w grupie która odpadła jako ostatnia (miejsca 13-22) i to w jej głównej połówce, także przyjmijmy gdzieś w okolicach 16 miejsca. I sądziłem, że 1/8 jest jak najzupełniej realnym osiągnięciem dla niego w fazie pucharowej.
Zagłosowane!
Ciężko było wybrać zwyciezcę w poszczególnych parach. Po tak długim czasie niesłuchania kawałków, które odrzuciłem niektóre naprawde mi się spodobały co spowodowało, ze miałem nie lada dylemat przy niektóych parach, w których spotykały sie piosenki wybrane wcześniej i te które odrzuciłem. Nie było to tak jednoznaczne. Dzisiaj bym inaczej wybrał
W poprzedniej edycji też przegapiłem głosowanie, ale dlatego, że bardzo szybko ułożyłem swoja 11 i chcąc jeszcze przeczekać jakiś czas, zeby potem to sobie zweryfikować zapomnaiłem kompletnie o głosowaniu. Tym razem już wszystko jest w porządku.
Teraz zauważyłem, że w jednej z par trafiły na siebie moje numery 2 i 4, a w drugiej 11 i 12. Szkoda, bo w kilku parach kompletnie nie kojarzę utworów i będę musiał je sobie przypomnieć.
grycek pisze:A oto reszta stawki:
65. Hope Of the States - Black Dollar Bills [6]
no tak...cóż, podejrzewałem że gusta mam inne niż cała reszta
E tam nie jest tak źle . To był mój nr 5
I przyznam ze był to jeden z tych utworów który bardzo szybko mnie złapał .
Eliminacji nie przeszły takze nr 11 , 19 i 20.
I fatalnie zaczyna sie dla mnie I runda pucharowa, ponieważ nr 2 wpadło na 9 , a nr 3 na 10 .
Na szczescie moje typy do kolejnej rundy załapały się w całosci.
Aaaa to zmienia postać rzeczy Znowu się głupio wyrwałem do przodu, ale to dopiero moja pierwsza Lista (ale żeby nie zauważyć że to w kolejności alfabetycznej to porażka [w tym momencie przydałaby się emotikona na której popukałbym się w czoło, wyrażając swoją tępotę], a nic nie piłem w Święta - przysięgam )
Aaaa to zmienia postać rzeczy Znowu się głupio wyrwałem do przodu, ale to dopiero moja pierwsza Lista (ale żeby nie zauważyć że to w kolejności alfabetycznej to porażka [w tym momencie przydałaby się emotikona na której popukałbym się w czoło, wyrażając swoją tępotę], a nic nie piłem w Święta - przysięgam )
Początki zawsze bywają trudne. A kolejność alfabetyczna utworów w fazach pucharowych to chyba pomysł kajmana, który prowadził NL2 .
Zagłosowałem i jak poprzednio mówiłem 11:18 (czyżby u wszystkich pomarańczowi mieli wygrać?), bo wprawdzie 2 z pięciu dogrywek zakończyły się niespodziankami (raz nawet wygrał słabszy o 11 miejsc), ale to nic nie zmieniło.
Hehe, u mnie to jest nawet 9:22 jeżeli dobrze policzyłem.
Ciekawe na ile statystyka mówi o tym, że zespoły z nazwami zaczynającymi się późniejszymi literami są "lepsze"
(ZZ Top byłby statystycznie dość dobry )
Bo w zasadzie do tego sprowadzają się te dane.
hm...
wyjątkowa edycja - 3 moje propozycje są dalej ...
z mojej 11-tki brakuje tylko 9-tki i 11-tki (odpowiednio miejsca 68 i 69) ...
tylko w jednej parze spotykają się moi faworyci (4-ka z 6-tką) ...
zagłosujemy wieczorem, jak tylko odsapnę po podróży ...
już odsapnąłem ( )
i zagłosowane: 12-8 dla strony lewej (daltonizm ), 3 pary bez głosu ( ), 9 remisów (remis określenie dla pary, w której żadna z piosenek nie mogła ode mnie dostać głosu) ... liczba remisów, to znak, że edycja jednak nie najlepsza ...