Ale tego można byo się spodziewać...
Ciekawe co będzie singlem nr 2??? Może Na dziecka kształt??? A może Nocne ulice? A może duet z R. Przemyk?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1. Z komitetami to ja mam złe wspomnienia.marsvolta pisze:1. Załóż komitet.kajman pisze:Ja utwór oceniam po tym, co słyszę, a nie po wykonawcy, a tym bardziej nie według opinii jakiegoś opiniotwórczego pisma.
2. Jego hasła "Spalić wszystkich dzinnikarzy muzycznych", "zamknąc wszystke czasopisma muzyczne".
3. Przecież to co JA usłysze to jest najważniejsze,
4. ale wtedy takie radia jak trójka, które kształtują gusta młodych nie mają sensu.
5. A tacy dziennikarze jak Kaczkowscy to są szatany jakiś przecież sam iem lepiej nie mów mi co jest dla mnie lepsze "spadaj dziadu" Co?
mi znacznie bardziej przypadło do gustu świeższe wykonanie.GregF pisze:ale nie da się ukryć, że oryginał był malowany ładniejszą kreską.
bardzo ciekawe pomysłyYacy pisze:Ciekawe co będzie singlem nr 2??? Może Na dziecka kształt??? A może Nocne ulice? A może duet z R. Przemyk?
Tak, tak, TakSummerMovedOn pisze:#19 No to chyba słyszymy przebój roku 2008
Było sporo lepszych nagrań, ale mimo to się cieszę. Wolę przeciętnego Coldplay`a niż koszmarną Amy.
Ehh, po co piszesz o tym, że Coldplay ma szanse na wyprzedzenie Amy. Głosujmy na piosenki nie dlatego, że nie lubimy WinehouseSummerMovedOn pisze:#19 No to chyba słyszymy przebój roku 2008
Było sporo lepszych nagrań, ale mimo to się cieszę. Wolę przeciętnego Coldplay`a niż koszmarną Amy.
tylko nie to!!!słoik pisze:Nadal nie wiemy co wypadło, .... Guns?....
W tym wypadku muszę Cię zmartwić: już po fakcieTomekk pisze:Ehh, po co piszesz o tym, że Coldplay ma szanse na wyprzedzenie Amy. Głosujmy na piosenki nie dlatego, że nie lubimy WinehouseSummerMovedOn pisze:#19 No to chyba słyszymy przebój roku 2008
Było sporo lepszych nagrań, ale mimo to się cieszę. Wolę przeciętnego Coldplay`a niż koszmarną Amy.![]()
Ja też, ale bardziej podoba mi się jeden B-side (jeden z dwóch ich ulubionych utworów wszechczasów).Yacy pisze:The Cure - no cóż lepiej późno niż późniejCiekawe jak sobie poradzą... Ja na nowej płycie nie znalazłem raczej lepszego utworu.
mi też, przy czym zawsze bardzo mi się podobało.fazzer pisze:Marillion coraz bardziej mi się podoba
Coldplay już wyprzedził Amy, a nie ma szanse.Tomekk pisze:Ehh, po co piszesz o tym, że Coldplay ma szanse na wyprzedzenie Amy. Głosujmy na piosenki nie dlatego, że nie lubimy WinehouseSummerMovedOn pisze:#19 No to chyba słyszymy przebój roku 2008
Było sporo lepszych nagrań, ale mimo to się cieszę. Wolę przeciętnego Coldplay`a niż koszmarną Amy.![]()
musze przyznac ze mi tezfazzer pisze:Marillion coraz bardziej mi się podoba
chciałbym, żeby to zrobił bez cotygodniowego pisania o takiej możliwościGary pisze:Coldplay już wyprzedził Amy, a nie ma szanse.