prz_rulez pisze:niestety, na dobrym popie to wy się nie znacie
Dobry pop? Marysia to jest dobry pop, a nie muzyka w stylu obecnej Madonny. Pop nie musi być głupi, by był dobry.
Ależ oczywiście Nie zmienia to faktu, że czasem miło posłuchać łatwo wpadającej w ucho melodii... Jakbyśmy słuchali tylko smętów to byśmy wylądowali w psychiatryku
SummerMovedOn pisze:Gdzieś w "podsumowaniach i statystykach" widziałem wątek o największej średniej delcie w notowaniu. Dzisiejsze ma szansę osiągnąć pod tym względem wysoki wynik.
Heh, no proszę - głęboko pogrzebałeś (bo to mój temat był).
Lech mówił, żeby unikać zdjęć, a nie miejsc.
A to akurat mówił Paweł (Kukiz).
Ostatnio zmieniony sob paź 25, 2008 9:35 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś często karierę na liście robią utwory w rytmach reggae wykonawców, po których mało kto by sie takowych spodziewał. Sinead, Katie Melua (ja przynajmniej słyszę takie bujanie w Ghost Town), teraz Sojka.
krzysiek83 pisze:Świetne to AC/DC na imprezę. Aż szkoda, że włosy już ściąłem... Jest czym pomachać. Czekam na Metallikę
świetne to jest może "Whiskey In The Jar" Metallici albo "Pretty Fly" Offspringu. A to? we mnie nie budzi żadnych emocji
za to teraz teatralny Coldplay, jupi Szkoda w sumie, że "Violet Hill" już jakiś czas nie ma... zadziwiająco szybko wypadło
słoik pisze:Coś często karierę na liście robią utwory w rytmach reggae wykonawców, po których mało kto by sie takowych spodziewał. Sinead, Katie Melua (ja przynajmniej słyszę takie bujanie w Ghost Town), teraz Sojka.
Niestety to nie przypadek. Modni wykonawcy, robią wszystko, by modnymi pozostać
prz_rulez pisze:Ależ oczywiście Nie zmienia to faktu, że czasem miło posłuchać łatwo wpadającej w ucho melodii... Jakbyśmy słuchali tylko smętów to byśmy wylądowali w psychiatryku
Dla mnie łatwo wpadająca w uszy melodia to Down to Earth lub Leszek mi mówił i chyba najbardziej Waluta, a tej Perry nijak nie pamiętam.
słoik pisze:Coś często karierę na liście robią utwory w rytmach reggae wykonawców, po których mało kto by sie takowych spodziewał. Sinead, Katie Melua (ja przynajmniej słyszę takie bujanie w Ghost Town), teraz Sojka.
nie zapominaj o Sidneyu Polaku, Dubska i paru innych...