Z trzech moich koszmarków w zestawieniu Gahan tylko oczko w górę, Manu Chao ostro w dół, niech tylko jeszcze Nelly z pojękiwaniem poleci w dół. No i prawie koszmarek Maroonowy też łubudu
Kiefer pisze:Ech, zaczyna to samo, co mnie tak draznilo u Niedzwieckiego - mianowicie niepodawanie pozycji z poprzedniego tygodnia i liczby tygodni, chocby raz, czy to na poczatku, czy zwrotnie
To zapraszam do Poczekalni. Tam to się dzieje. Nawet "zasuszeni" "fauni" i forowicze się gubią...
drwycior pisze:No to pan Jopkolog bedzie jopgingowal jutro z radosci.
He! He! Wróciłem na moment z imprezy urodzinowej Michała! AMJ słuchaliśmy przy maxymalnie podkręconych głośnikach! Cudownie!!!! Pozdrawiam i wracam do świętowania!!!
kajman pisze:A dlaczego? Przecież i Poświatowskiej mogło zdarzyć się coś słabszego. Chociaż ja w text nie zdołałem się wsłuchać, bo muzyka mnie dobijała zbyt mocno, więc nie wiem do końca, czy mi się podołał czy nie.
tak jest to do tekstu Haliny Poświatowskiej. I wcale nie sądzę, że Poświatowskiej "zdarzyło się coś słabszego". Oto tekst wiersza:
przechodzili koło mnie
tak blisko
że mogłam ich dotknąć ręką
na ramionach nieśli gałęzie
- śpiewali -
dobro jest dobrem
a zło jest złem
sprawiedliwość jest dobrem
a niesprawiedliwość jest złem
miłość jest dobra
i miłość jest zła
więc dobro jest złem
i zło jest dobrem
i wtedy wyszłam z cienia
i zastąpiłam im drogę
zamilkli -
a przecież
byłam tylko piękna
mówiła Si-szy
pieszcząc gałązkę bzu
ale dodana muzyka i głos pana JR i powtrórzenia niektórych wersów sprawiają, że całość nie brzmi najlepiej ...
Kiefer pisze:Ech, zaczyna to samo, co mnie tak draznilo u Niedzwieckiego - mianowicie niepodawanie pozycji z poprzedniego tygodnia i liczby tygodni, chocby raz, czy to na poczatku, czy zwrotnie
To zapraszam do Poczekalni. Tam to się dzieje. Nawet "zasuszeni" "fauni" i forowicze się gubią...
Bęcki i już!
Jest i Gospodarka w GW
Zbyszu...ja tam maly problem z Lista, ale Ty sie wyraznie dzis meczysz przy LP3. Moze wez sobie jeszcze Rzeczpospolita, Tygodnik Powszechny, Polityke, co? Zanurzysz sie w lekturze i nie bedziesz slyszal tego kiepskawego programu.
drwycior pisze:No to pan Jopkolog bedzie jopgingowal jutro z radosci.
He! He! Wróciłem na moment z imprezy urodzinowej Michała! AMJ słuchaliśmy przy maxymalnie podkręconych głośnikach! Cudownie!!!! Pozdrawiam i wracam do świętowania!!!
22 (N). Hurraaa Liczyłem na debiut "You Don't Know What Love Is", ale nie spodziewałem się, że tak wysoko. No i White Stripes są już na LP3 w podwójnej dawce :! .