XXXVIII Zlot Forum LP3 - 19-21.06.2026, Świder
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: XXXVIII Zlot Forum LP3 - 19-21.06.2026, Świder
Potwierdzam, w nocy w tej salce była zupa.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Okazuje się, że chyba tak. Nikt nie umie zbytnio w rapy, bo to towarzystwo średnio rapowe, ale w sumie się udało.Miszon pisze: sob cze 20, 2026 10:30 amPS. na 110 punktów zwycięzcy zdobyli bodajże 52,5 czyli może jednak był zbyt trudny?
Mój konkurs wygrali neon.ka i wwas. Gratuluję!
Ja jestem jeszcze w trakcie powrotu, ale już teraz dziękuję za wszystko.
Natomiast, moim zdaniem, o inną miejscówkę powinniśmy jeszcze powalczyć.
Tutaj nawet tak prozaiczne rzeczy, jak poduszka do spania, są in minus.
Łatwo nie będzie, bo potrzebujemy przestrzeń do konkurów, gier i rozmów,
na dodatek z prądem.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
A ile ostatecznie wyszły koszty/na osobę bez jedzenia? Patrzyłem dziś na bookingu na domki lub pokoje wielosobowe ale łóżka piętrowe, prycze po 700/800 za dobę za 10 osób...?
sprawnych żarówek coraz mniej, teraz już co najwyżej połowa wszystkich... Naprawdę trzeba swoje przywozić...adameria pisze: ndz cze 21, 2026 1:54 pmTutaj nawet tak prozaiczne rzeczy, jak poduszka do spania, są in minus.
dziękuję wszystkim za wspaniały zlot!
za rozmowy, konkursy, gry, organizację, wszystko
do następnego zlotu!
- konwicki1980
- Kontakt:
Może jak się wszystkie przepalą, wtedy wymienią.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Pozdrawiam z dworca w Krakowie Głównym.
Czyli nieomal "powrócony"...
Dziękuję jeszcze raz za cały Zlot!
Czyli nieomal "powrócony"...
Dziękuję jeszcze raz za cały Zlot!
Z Gdańska
Dzień dobry wieczór.
Z opóźnieniem 40 minut, ze względu na postój w Skierniewicach, dojechałem do Gdańska.
Ale co to dla mnie, skoro poprzednia podróż przedłużyła mi się o mniej więcej 3,5 godziny. Transport z przygodami, ale najważniejsze, że mogłem z Wami zlotować.
Teraz najważniejsze, że już jestem w domu.
Dziękuję za ten wspólnie spędzony czas w piątek, sobotę i niedzielę.
Za granie, za słuchanie muzyki, za rozmowy przy stole i za spacer w porze obiadu.
Już się cieszę na nasze wspólne jesienne plany.
Do zobaczenia.
Z opóźnieniem 40 minut, ze względu na postój w Skierniewicach, dojechałem do Gdańska.
Ale co to dla mnie, skoro poprzednia podróż przedłużyła mi się o mniej więcej 3,5 godziny. Transport z przygodami, ale najważniejsze, że mogłem z Wami zlotować.
Teraz najważniejsze, że już jestem w domu.
Dziękuję za ten wspólnie spędzony czas w piątek, sobotę i niedzielę.
Za granie, za słuchanie muzyki, za rozmowy przy stole i za spacer w porze obiadu.
Już się cieszę na nasze wspólne jesienne plany.
Do zobaczenia.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Ach... to ten dworzec, nad którym jest ten skomplikowany (czytaj. porąbany) parking? Gdzie najpierw musisz zapłacić w kompletnie innym miejscu niż są bramki wyjazdowe?
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Ja już wreszcie też w domu. Po weekendowym pobycie po wschodniej stronie od Warszawy zahaczyłam dziś jeszcze o zachodnią około-Warszawę [adameria, wyrobiłam w związku z tym dziś 14 000 kroków, to pomyśl, ile Ty byś miał
], dziękuję za cały zlot, za spacer ku indyjskim smakom, za miłe rozmowy i wspólny czas wolny.
I że w ogóle się odbył dzięki determinacji lady!
- naprawdę wykluczcie mnie na kolejnych zlotach z konkursów. Albo przynajmniej niech mnie niezasłużone nagrody omijają.

PS. Ostatecznie nie spadła nawet jedna kropla deszczu dzisiaj i nie pojawił się nawet jeden grzmot.
Miszon pisze: sob cze 20, 2026 12:04 am Adameria, neonka i kajman okazali się największymi raperami Zlotu, zdjęcia na PW
.
Ja kolejny zlot przebyłam na plecach innych osób...
Nic dziwnego, skoro musieliby w większości "wypikać" połowę piosenki.Miszon pisze: sob cze 20, 2026 10:30 am rap w kategorii LPP3 nie był zbyt ważny, czyli od pewnego momentu nie nadążała ona za trendami (jak już jakiś był, to albo w popowej, albo w numetalowej odsłonie).
To napisze pewnie Llucky, jak tu zajrzy, ale ja osobiście nie mam nic przeciwko domkom, czy dużym pokojom, poza jedną sprawą - jak wyciszyć chrapanie towarzyszy?bobby-x pisze: ndz cze 21, 2026 4:32 pm A ile ostatecznie wyszły koszty/na osobę bez jedzenia? Patrzyłem dziś na bookingu na domki lub pokoje wielosobowe ale łóżka piętrowe, prycze po 700/800 za dobę za 10 osób...?
PS. Ostatecznie nie spadła nawet jedna kropla deszczu dzisiaj i nie pojawił się nawet jeden grzmot.