szakal35 pisze:Jak usłyszałem w reklamówce "Sjesty", niedzielne popołudnie spędzam w sopockim Krzywym Domku Ciekawe, czy nad polskie morze, z zwłaszcza do Trójmiasta zawita też LP3
Hmm.. czy przypadkiem czytający wiadomosci sportowe nie jest jakimś nowym w radio? Bo nie dosłyszałem nazwiska, ale wydaje mi się, że nie znam tego głosu. A koleś był jakoś zestresowany i bardzo przyśpieszył, takie wrażenie odniosłem .
szakal35 pisze:Jak usłyszałem w reklamówce "Sjesty", niedzielne popołudnie spędzam w sopockim Krzywym Domku Ciekawe, czy nad polskie morze, z zwłaszcza do Trójmiasta zawita też LP3
Fajnie by było Tego nie mogłabym przegapić może się zdarzy?
kajman pisze:a Kazik lepiej wypada wokalnie? Bo po Gołasie trzeba się wykazać mistrzostwem, żeby się mierzyć z tym utworem.
Wokalnie ciut lepiej niż w wersji znanej z mediów. Nie smęci tak straszliwie. Co wcale nie znaczy, że jest rewelacyjnie. Bo generalnie rzecz ujmując, to już nie pamiętam kiedy to Kazik sprawdził się wokalnie na płycie. Co innego koncerty, ale to już insza inszość. To prawda - kudy mu tam do Gołasa! Nawiasem mówiąc - wg mnie jeden z najwybitniejszych tekstów w historii polskiej piosenki.
I jeszcze odnośnie kawy/herbaty się wypowiem. Ja w ogóle nie piję żadnego z tych napojów.
No to Myslovitz załatwił mnie totalnie w znawcy. A najgorsze jest to, że nadal nie było dwóch najgorszych piosenek w zestawieniu. Jedna faktycznie ma prawo być wyżej, ale druga z nich.... to już przesada.
kajman pisze:No to Myslovitz załatwił mnie totalnie w znawcy. A najgorsze jest to, że nadal nie było dwóch najgorszych piosenek w zestawieniu. Jedna faktycznie ma prawo być wyżej, ale druga z nich.... to już przesada.
zobaczysz Maroon 5 jescze będzie na 1 miejscu... w końcu to przebój wakacji 2007
20. BEDE Z TOBA - Katarzyna Groniec
19. ZRÓDLO - Habakuk
18. ELITA - Buldog
17. JESTESMY NA WCZASACH - Raz Dwa Trzy
16. MOHEROWY NINJA - L-Dojpa
15. MOTOREK - Grzegorz Turnau
14. IN GOD'S HANDS - Nelly Furtado
13. RUBY - Kaiser Chiefs
12. ZNÓW WSZYSTKO POSZLO NIE TAK - Myslovitz
11. ERA RETUSZERA - Nosowska
kajman pisze:No to Myslovitz załatwił mnie totalnie w znawcy. A najgorsze jest to, że nadal nie było dwóch najgorszych piosenek w zestawieniu. Jedna faktycznie ma prawo być wyżej, ale druga z nich.... to już przesada.
zobaczysz Maroon 5 jescze będzie na 1 miejscu... w końcu to przebój wakacji 2007
Może być i przebojem, ale nie na Trójce. To wstyd, gdyby to było na 1.
10 (+1). Duetowi Katie z Evą C. niespecjalnie kibicuję, ale z trzech piosenek, które awansowały do Top 10, właśnie "Somewhere Over The Rainbow" jest najłatwiejsze do przełknięcia.