Też moja ulubiona. Tam jest mój nr 1 zespołu czyli Wczesna jesień (gdyby było w zestawie miałoby mój głos).
Drugi Polski Top Radia 357
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Re: Drugi Polski Top Radia 357
List bardzo lubię, ale nie aż tyle, żebym brał go pod uwagę (a tych, które brałem było 138).
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Dwa kawałki pod rząd z mojego ścisłego topu, jednak teraz trochę zawód, Coma odchodzi w niepamięć...
uuu Leszek poza top100 

W czasach PTWC "Leszek Żukowski" dość często mógł liczyć na mój głos, tym razem tylko we wstępnym zestawie 100+.
To nie jest zły kawałek, ale na płycie jest kilkanaście lepszych.
Co do sanah - nawet kupiłem tę ostatnią płytę Uczta
i Turnau, Dąbrowska, Igor itp znacznie ubarwili album. dobrze się go słucha
i Turnau, Dąbrowska, Igor itp znacznie ubarwili album. dobrze się go słucha
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
tak, domyślam się

Moim zdaniem "fatalne" utwory na Uczta to gruba przesada. Niezła ta płyta.
A co do Topu, żeby nie było, na sanah nie głosowałem. Nawet nie wiem, czy była propozycją w zestawie...
A co do Topu, żeby nie było, na sanah nie głosowałem. Nawet nie wiem, czy była propozycją w zestawie...
Stary Maneż w Gdańsku
Gdańsk pozdrawia cały kraj
Blendersi, cześć!
Gdańsk pozdrawia cały kraj
Blendersi, cześć!
Nie wiem, czy Blendersi grają akurat teraz na żywo dlatego, że "Ciągnik" wylądował na 117., ale przy limicie stu głosów mogliby liczyć i na mnie.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Not. 96 z 18.02.1984
Witam wszystkich słuchaczy przytulonych do głośnika.
Wiedzą o czym mówię weterani, którzy wstali po 8:00, a reszta rodzinki jeszcze śpi i pierwszej części Topu trzeba słuchać troszkę ciszej.
Leszek Żukowski tak nisko-pierwsza dosyć duża niespodzianka in minus.
Komentarz dotyczy samego miejsca, bo z zasady utworów z Topu nie oceniam w kategorii: "beznadziejny", "lepszy" "taki sobie", "rewelacyjny".
Reszcie też to radzę. To bardzo ułatwia życie i daje większą przyjemność słuchania zestawienia.
Wiedzą o czym mówię weterani, którzy wstali po 8:00, a reszta rodzinki jeszcze śpi i pierwszej części Topu trzeba słuchać troszkę ciszej.
Leszek Żukowski tak nisko-pierwsza dosyć duża niespodzianka in minus.
Komentarz dotyczy samego miejsca, bo z zasady utworów z Topu nie oceniam w kategorii: "beznadziejny", "lepszy" "taki sobie", "rewelacyjny".
Reszcie też to radzę. To bardzo ułatwia życie i daje większą przyjemność słuchania zestawienia.
-
Był "Ale jazz!" Z Vito Bambino.
Ja mam jej final edition obu albumów, to moja ulubienica.
"ten Stan", "Szampan", "No sory" i "2:00" to moje jej top 4.
Kabanosiki w ramach "Uczty" można kupić od Sokołowa, utwory wszystkie były w RMF FM z wyjątkiem "Świętego Graala", a dla mnie utwory dobre, ale tylko w części niektórych słucham mniej lub bardziej, nawet wiersz o niej napisałem.
"Snu we śnie" nie ma w PiK-u na liście.
Moje podsumowanie roku wygrała "2:00", "ten Stan" był na 3. miejscu i debiutował w cotygodniowych moich notowaniach na 1. miejscu i wygrał 13 razy.
Nie doczekałem się duetu z Sarsą, Kortezem, Sochacką, Grupą Pod Budą, Starym Dobrym Małżeństwem, Pawłem Domagałą, Nataliami: Nykiel i Szroeder, no i z Kasią Nosowską.
"Szampan" i "Ale Jazz!" wygrały ostatnie Gorące 100 w Esce.
Dzięki jej coverowi u mnie w moim polskim topie najlepiej wypadło "Kaziu, zakochaj się" - spoza top 100.
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2022 9:58 am przez jedrzej2012, łącznie zmieniany 1 raz.
ledwo wszedłeś na forum i już wkurzasz ludzi. Twój post został zgłoszony.
co za brednie wypisujesz? mało Ci bredni wypisywanych w innych tematach? dziś bardzo czyste powietrze, sprawdź sobie wyniki.8azyliszek pisze: ↑wt maja 03, 2022 8:48 amPoza tym witam wszystkich z Warszawy, gdzie wszędzie jest smog.
On mi się bardziej podoba jako wykonawca niż jako utwór. Graal jest świetny.
Wybrzmiali Blenders
"Za pokojem" / "Ciągnik" / "bez tytułu"
"Za pokojem" / "Ciągnik" / "bez tytułu"
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Not. 96 z 18.02.1984
Z całym szacunkiem, ale takie koncerty w trakcie Topu, to gruba przesada.
Pachnie to takim nachalnym lansowaniem w stylu wykonawców promowanych w ramach Męskiego Grania.
Ja wychowany na starych Topach wolę jednak prezentację kolejnych utworów bez niepotrzebnych przerywników.
Pachnie to takim nachalnym lansowaniem w stylu wykonawców promowanych w ramach Męskiego Grania.
Ja wychowany na starych Topach wolę jednak prezentację kolejnych utworów bez niepotrzebnych przerywników.
-
Blenders z Glennskim i Szymonem to były złote czasy.
Glennski skakał z molo w Sopocie do morza, a Szymon lubił jeździć na rowerze, wiem o tym z "30 ton", znalazłem to kiedyś na YouTube.
Glennski skakał z molo w Sopocie do morza, a Szymon lubił jeździć na rowerze, wiem o tym z "30 ton", znalazłem to kiedyś na YouTube.
Sława Ukrajini!
117. Kaśka Sochacka - Ciche dni
moje serce
moje serce