Pora na rozwiązanie konkursu. Zanim wpiszę rysopis Marii, to jeszcze bonus, który znalazłam w moim zeszycie przy not. 292 z 17.10.1987. Maria prowadziła wtedy wywiady z gościem, którego wcześniej mieli odgadnąć słuchacze, ale pytania to nie był poziom audiotele.
Nasz gość podpowiedzi:[/b]
Nie lubi jabłek.
Mieszka w Warszawie
Jest 1 x na Myśliwieckiej
Nie jest artystą
Pytania Marii:[/b]
1. Czy rozpoznają Pana na ulicy? – Nie wiem.
2. Czy widuje się Pan z Markiem Niedźwieckim? - Tak
3. Lubi Pan Modern Talking? – Nie znam
4. Zainteresowania? – A to potem powiem
Wywiad Marka:
1. Kolor włosów? – Blondyn
2. Oczy? – Niebieskie
3. Powiedz „stół z powyłamywanymi nogami”
4. Kiedy jest Teleexpress? – Nie będę reklamował konkurencji
A gościem LP3 był Piotr Radziszewski (dziennikarz wówczas TV, czyli obecnie to TVP)
A terazrysopis Mariiz not. 297 (21.11.1987) – i to był chyba ostatni kącik- tzw. kącik prawdziwy
Wzrost: 173 cm
Włosy: Ciemne
Wymiary: 87/70/97
Niestety nasza klubowa piłka sięgnęła dna i w najbliższych latach nie zanosi się by miało być lepiej. Powodów nie chcę tu pisać, bo być może nie mam racji, obym nie miał, ale trochę widziałem i widzę co się dzieje szczególnie na tym niższym szczeblu.
gioconda2 pisze: ↑pt sie 28, 2020 9:22 pm
dziennikarz wówczas TV
Z tego co pamiętam to wtedy skrót był TP. Normalnie jak Telekomunikacja Polska, a jednak co innego. No cóż, zdarzyło mi się trochę archiwów telewizyjnych pooglądać
kajman pisze: ↑pt sie 28, 2020 9:19 pm
To trzeba zgłosić kolejny utwór, który jest jeszcze lepszy niż ten.
To bardzo dobry pomysł
Ciekawe czy ten lepszy utwór dla wszystkich czasem nie podpadnie kajmanowi. Chociaż już wiem, że nie podpadnie, bo wiem, że Kolega lubi większość utworów Katie.
Nicoletta pisze: ↑pt sie 28, 2020 9:18 pm
dobrze, że nikt nie zaczął o Morrisseyu
Ja to o Morrisseyu muszę skończyć - czytać wkładkę w "Teraz Rocku" Już jestem dwa numery do tyłu. Nadmienię że autorem tej wkładki jest człowiek z naszego Forum o pseudonimie "albarn". Co do samej wkładki to wynika z niej, że Morrissey to bardzo skomplikowany facet
Z Marią kojarzy mi się (nie wiem czy słusznie, bo to cytat z piosenki Sipińskiej i Figla, potem świetnie sparodiowanej przez Elitę) Mario, jak wyglądasz nocą?
gioconda2 pisze: ↑pt sie 28, 2020 9:22 pm
Wzrost: 173 cm
chciałabym mieć tyle wzrostu
ogólnie Maria musiała być niezłą laską i taka młoda, aż mnie samą zdziwiło, co odnalazłam w moich zeszytach, oprócz tego 4 Opola, Sopot, wybory Miss i to wszystko w zeszytach poświęconych LP3, aż się łza w oku kręci
kajman pisze: ↑pt sie 28, 2020 9:28 pm
Z Marią kojarzy mi się (nie wiem czy słusznie, bo to cytat z piosenki Sipińskiej i Figla, potem świetnie sparodiowanej przez Elitę) Mario, jak wyglądasz nocą?
Nicoletta pisze: ↑pt sie 28, 2020 9:18 pm
dobrze, że nikt nie zaczął o Morrisseyu
Ja to o Morrisseyu muszę skończyć - czytać wkładkę w "Teraz Rocku" Już jestem dwa numery do tyłu. Nadmienię że autorem tej wkładki jest człowiek z naszego Forum o pseudonimie "albarn". Co do samej wkładki to wynika z niej, że Morrissey to bardzo skomplikowany facet
Albarn napisał książkę tak w ogóle
wiem. A który to numer Teraz Rocka? Nie czytam więc się nie orientuję, a chciałabym zobaczyć co tam napisał.
Tak, Morrissey to jest skomplikowany facet ale On jest jedyny i niepowtarzalny i niesamowity i w ogóle .... co tu będę pisać, no to jest Moz ... po prostu.
kajman pisze: ↑pt sie 28, 2020 9:19 pm
To trzeba zgłosić kolejny utwór, który jest jeszcze lepszy niż ten.
To bardzo dobry pomysł
Ciekawe czy ten lepszy utwór dla wszystkich czasem nie podpadnie kajmanowi. Chociaż już wiem, że nie podpadnie, bo wiem, że Kolega lubi większość utworów Katie.
Skoro piszę, że jeszcze lepszy, to czemu miałby podpaść. A faktycznie lubię większość.